![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Omg. XD Šitais vienkārši spārda. Lolīts ar pistoli, yaay!
Izskatās, ka viņa gan ir tikpat apjukusi kā mēs par to, kur viņa šauj un vai maz tā ir īsta pistole. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Augsta ranga čakarēšanās paintā, manuprāt
-------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
forši tas, ka viņai ir kurpes ar momentiņu! ^_~ tas viņas tērps vienk. cute. redzams izbīlis un uztraukums viņas sejā [loving] aij nu pie velna you rock sush! +_+
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
cik paskatījos, patīk tavi darbi. ^^
tev sanāk. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Man jau dikti patīk tas fanarts.
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Paldies! :3 Komentāri, kas uzlabo garastāvokli.
Anyway, lai jūs nedomātu, ka esmu jau pamirusi, iemetīšu te tādus divus.. ![]() ^ Nu, kārtējais čars. Piedodiet, ka man tik sūdīgi ar lainartu iet, bet gan jau ar laiku būs labāk. Un, jā, tāda poza ir iespējama. Vienk. izmēģināju pati, vai neesmu pilnīgas aplamības uzzīmējusi. Lai gan, kas tad ir anime.. tā pati aplamība. xD ^ Atvainojos, ka tik nežēlīgi slikta kvalitāte, gandrīz ne sūda nevar saprast. Bet tas ir fanarts vocaloid2 (un vocaloid) Miku Hatsune un Meiko. Man bija nedaudz problēmu ar skolas skaneri, skanējot šo darbu, tāpēc beigās tomēr nofotografēju ar telefonu. (=_=) -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pirmais mani uzrunaa!
![]() tu jau neapvainotos ja es meegjinaatu uzziimeet ko liidziigu... -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tās acis matos ir vienkārši perošas...
![]() Tātad pirmais man patīk labāk. Otro es redzēju dzīvē ^^ Kāds gribēja man to iebarot kā manējo, bet es teicu, ka tas ir tavs, jo bija tāda juška. Es nezinu to animi, bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši. Atgādina Gantz sīpol-cilvēkus hehe This post has been edited by FuschichO: May 10 2008, 11:58 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši. labojums tie NAV loki, tas ir Puravs- Puravi ir kultūraugi, kas bijuši izplatīti jau Senajā Ēģiptē, Grieķijā un Romā. Tos izmanto gan kā dārzeņus, gan kā garšaugus. Uzturā izmanto neīsto stublāju un sīpolu. Puravi satur vairāk olbaltumu nekā sīpoli, bet savdabīgo garšu tiem piešķir sēra savienojumi (100 gramos līdz 3 mg). Turklāt puravos ir ēteriskā eļļa, B1, B2, PP un C vitamīns, kā arī dažādas minerālvielas. Puravi uzlabo ēstgribu, aknu un žultspūšļa darbību, un tiem ir arī urīndzenoša iedarbība. Puraviem garša un smarža ir maigāka nekā sīpoliem, un to izmantošana virtuvē varētu kļūt daudz plašāka nekā pašreiz. Puravus liek pie zupām, gaļas un zivju ēdieniem, salātiem. Cukurā konservētas lapas noder konditorejas izstrādājumu dekorēšanai. kaa arii viens no welsas nacionaalajiem simboliem! ![]() choose your words wisely persian... xD This post has been edited by Cowkiller: May 10 2008, 13:53 -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bet tas, ka viņai rokās ir loki, ir baigi forši. labojums tie NAV loki, tas ir Puravs- [etc. etc.] sit pieci! man arī puravi ir pastāvīga virtuves sastāvdaļa! bet tā little miss hate tiešām laba, tāda piemīlīga. atgādina vienu paziņu XD burtnīcā zīmētie gan mazliet pastīvi. bet tikai mazliet. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
burtnīcā zīmētie gan mazliet pastīvi. bet tikai mazliet. Ko tu īsti domā ar burtnīcā zīmētajiem? Miku un Meiko fanartu? Ja tā, tas nav burtnīcā, bet uz vatmanīša un krāsots ar krāsainajiem zīmuļiem. Diemžēl jāvaino foto kvalitāte. Bet, piekrītu, pozas ir diezgan stīvas. -w-;; -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
burtnīcā zīmētie gan mazliet pastīvi. bet tikai mazliet. Ko tu īsti domā ar burtnīcā zīmētajiem? [..]Diemžēl jāvaino foto kvalitāte. nu tās kvalitātes dēļ arī, laikam, nospriedu, ka burtnīcā. un man šķita, ka biju pamanījis rūtiņas un sin^2 XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Par puraviem- spēcīgi, ka no enciklopēdijas, pat spēcīgāk.
Es ēdu visu, am, am. Tātad Sushi uzzīmēja puravu, kuru ēd liela daļa tautas. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
nu jaukas jums te tas diskusijas par puraviem. nezinaju, ka esi tads darzenju fans, cowkiller.
beeet.. te bus viens 10 min skichveida darbinsh, kur tika izmantots viens layer. xD tapat, lai nebutu parak garlaicigi. ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Nais, nais.. Pašportrets?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:23 |