![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Tu zin cik es sheit nebiju sen bijsui...
![]() ![]() ![]() Nu saulit, ko lai Tev saka, ar katru darbu kljuust arvien labaak un labaaak.....^^ Nu TU jau zini, ka Tev ir talants.... ![]() Un pedejais darbs nemaz neizskataas pec Tevis, kaa gan tas varetu but pasportrets? ![]() ![]() Un jaa man ljoti patika taa Little miss hate... ![]() ![]() *Miki* |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
paldies, miki. :3
njā, guess what, kādam te nenāk miegs1 (n_n) un, jā, izdomāju uzskricelēt ātro, ātro skribeli paintā. xD such a mess! (o_o) -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
uh Sushi.. domāju, ka tev vajadzētu atrasties senseju sadaļā. ^^
salīdzinot pirmo un pēdējo darbu - omg tik ideāls progress. un man patīk šīs visas smalkās detaļas, arī tas, ka fōns ir izveidots un pat tas ir smalks un vismaz kaut cik pārdomāts/izdomāts.. un šie paint skricelējumi ir pat more eyecatching kā pārmērīgi kārtīgie darbi.. es gribu vēl, rādi vēl.. ^^ *clap clap* -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Sushi |
![]()
|
nu, paldies, art'a. bet fons jau vispār tur ir uzskricelēts tā kā tāda woohoo ātrā skicīte.
njā, vēl kaut kas no maniem nakts (gandrīz jau rīta) darbiem. not another midnight tea?! piedodiet par rozumu un visu pārējo, kas izskatās dikti naivi. ![]() albinos for the win~ -------------------- |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
PINK FOR THE WIN ^w^
Vispār es nez labs darbs, taču par spīti košajām krāsām, no viņa staro(omfg xD) tāds skumīgums. Itkā tā meitene tiko būtu pamesta un viņai viss būtu vienalga, uz ko mani vedina domāt viņas acis. Tādas nejūtīgas. Nemaz nerunājot par nedaudz pasmērēto skropstu tušu, kura liecina par to ka viņai būtu nobirusi, kāda asariņa, bet hell with it, i still like this piece!!!!! ^w^ PS. omfg sen neko nebiju postojis. Ēhz patīkama sajūta, kad sākušies ekši un vairs nav jāmācās. Vismaz var veltīt sevi patīkamākām lietiņā ![]() -------------------- ![]() |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
super !!!! man truukst vaardu un tas paintaa ir kolosaals!!!!!!!!malacis
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
rōzīgais fōns pietiekoši labi in forši izceļ meiteni, smukī.. .^^
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Sushi |
![]()
|
Te kārtējās ātrās vienleijer-skicītes. Šoreiz - daži fanarti.
![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
vī! man patīk tā bilde, kur "slīkoni" no krūzītes makšķerē! vnk super. nav par ko kritizēt.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Khm, man ļoti patīk tavs stils! Laikam tas ir mans mīļākais redzētais zīmēšanas stils šajā forumā.
![]() |
Sushi |
![]()
|
paldies, kirara, lielisks kompliments.
un, tenma, tev ar paldies. UN NĒ, PAINTS MAN NAV MIRIS. paints man nekad nebūs miris. dzirdēji, edg? ;D šitais zīmējums ^ ... nu nez, man dikti gribējās uzzīmēt fanartu. ir viens tāds romāns ''goda altāris''. tipisks, parasts romāns. vienkārši tur dikti skaisti bija aprakstīti varoņi. ļoooti sagribējās uzzīmēt viņus. (>w<) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aahhh, nu kur tā var... Ideāls. <3
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Bvaah, kā man patīk tā kleitiņa šitai meitenei!
![]() This post has been edited by Kirara: May 30 2008, 16:08 |
Sushi |
![]()
|
Bvaah, kā man patīk tā kleitiņa šitai meitenei! ![]() tu nevari zināt, varbūt tas bij triko.. (o_o) bet paldies jums abām, meitietēm. ^^ -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:22 |