![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nav par ko, mana
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
UN NĒ, PAINTS MAN NAV MIRIS. paints man nekad nebūs miris. dzirdēji, edg? ;D -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
ūuuu..baigi smuki. Ir un ir. Tev un paintam sanāk iet rokrokā un kopīgi uzmeistarot kaut ko feinu. Novēlu arī veiksmīgu sadarbību jums nākotnē ^.-
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
hohoo, edg, man patīk. :3 varētu arī nākamo sēriju uztaisīt, lai beigās sanāk animācija! (OuO)
un, liels tev paldies, aya! ![]() sorry, ja sāku apnikt ar pēkšņo aktīvo postošanu, bet es nezinu, kas man ir uznācis. xD tātad te ir TĪRAIS fanarts - Kanon Wakeshima (jauna j-dziedātāja). Nav ēnas, jo pagaidām man negribās. Nav fona, jo pagaidām man negribās. -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
; w; omfg kā es mīlu to dziedātāju. Labi pastrādāts! Man ļoti tīk tavi pēdējie darbi. Paints *____*
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tas ir apbrīnojami, ko viens cilvēks var izdarīt ar paintu.
darbi, kā vienmēr - wow.~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
kā tev rodas tās idejas tērpiem? super. ^^
Gōtiskās Lolitas tērpu stils.. baigi patīk kā tev sanāk. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man nemaz ēnas un fona neprasās. Tik un tā ir labi, pie tam šis zīmējums mani iepazīstināja Kanon Wakeshimas dziesmām.
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Ehhh saul saul, ar katru reizi labaak, es ar taa gribetu... :S
Bet nu malaciitis... ![]() *Miki* |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
![]() CRAP. Pirmais no darbiem iz 100themes. 1. Introduction UPDATE ---> Gatavs arī otrais 2. Love ![]() This post has been edited by Sushi: Jul 2 2008, 11:32 -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
tam džekiņam tur kkas nav ar feisu, bet tāpat man patīk, nu forši tev sanāk.
un pirmajā attēlā man ļōoti patīk pati meitene, it īpaši viņas mati un seja & tas kā viņa sēž.. ^^ meik mōr ārt. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
kas tas par jaunu projektinju 100 themes? :3
kā tapa ideja? kāda motivācija? :3 nu taa vnk interesanti :3 zakji forshi, a tas dzjekinjsh taads losiigs. ._. domaaju vinjam vispaar no sejas vajadzeetu buut redzamam vien vaigam. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ify |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 19-July 07 From: Latvia/Riga ![]() |
Lovely =^-^=
skaisti , skaisti meitieši ![]() Ceru , ka nebūs iebildumu, ja es arī brīvā laikā pamēģinātu šo challenge ![]() ![]() Gaidu nākošos ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Cik stundas ieguldīji?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:06 |