![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sorry, dubultpočka. ._.
Un nākamais ---> LIGHT ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
patīk tas, ka darbs ir tādos pastelīgos, krēmīgos toņos. tāds maigs. :3 mati-kā vienm. super! karoč ir riktīgi izdevies! vienīgi kkāds misēklis platformenes zolei! ;D
PS ja viņa vēl ilgi blendzīs tajā spuldzē, lai pēc tam nesūdzas, ka ar redzi tā pašvakāk! XDD -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Sushi |
![]()
|
Haha, paldies, Shatako! XD Mmhm, tai zolei tiešām misēklis. Nekas.
Next one---> Dark. ![]() As dark as it can be. o_o -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ak dievs, nu bet tas nēģerēns... XD Man tīk!
|
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
ārprātC. man bāaaigi patīk.. super. 8]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
nēģerēns ir gluži kā lepna nūbiešu princese! tas nu gan tev ir izdevies XD
bet šie misēkļi man neļauj dzīvot! 1.kārt izskatās, ka viņai kāds pamatīgi iedevis pa mulli, bet šī veiksmīgi aizšpaktelējusi ciet zilumu ar tonālo. ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Sushi |
![]()
|
Par komentāriem paldiesis jums!
Te nu nāk nākamais. Portretiņš.. Vienīgais, izdomāju pashufflēt nedaudz, jo kārojās uzzīmēt kaut ko nevainīgu.. varbūt pat piemīlīgu. Nezinu, vai man tas ir izdevies, grūti pateikt tā. Tātad.. 8. Innocence ![]() Ahh, piedodiet par nelielo uzmanības kļūdu pie aces. x_x This post has been edited by Sushi: Jul 20 2008, 21:14 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hah, neapšaubāmi innocence. Atgādina to tur ar astītēm no Maria-sama ga Miteru, kas vēl pastiprina tēmas nosaukumu. Man tīk krāsojums. owo
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Tu laikam esi no gleznotāju bandas, redzams skils. Es personīgi uzskatu, ka esmu zīmētājs. Mana sirds kliedz pēc interesantākas kompenes/action, nevis portretiem, kas pa retai reizei gan būtu ļoti jauki
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
Tu laikam esi no gleznotāju bandas, redzams skils. Es personīgi uzskatu, ka esmu zīmētājs. Mana sirds kliedz pēc interesantākas kompenes/action, nevis portretiem, kas pa retai reizei gan būtu ļoti jauki Ja runa par anime, tad varbūt.. portreti vienkārši labāk sanāk. ;D Bet skolā ir pretēji - gleznošanā un kompozīcijā man ir daudz sliktākas atzīmes, nekā zīmēšanā un zīmēšana man daudz labāk patīk. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Izklausās pēc manis, bet man atzīmju atšķirība nav tik liela, lai ko īpašu varētu par to pateikt.
Tātad gaidu dinamiku... kam pieder šie vārdi 'Dainamiku entrī"... ? Vienkārši izskatnēja galvā -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Krāsojums tiešām neriktīgi riktīgi tīkams. Mati ir ņamma. Un nenoliedami izdevies tas, ko gribēji panākt.
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Uhhh TIIIIIIIIIIIIIKKKKK smuki.....^^
Aj es vnk nevaru....NOsaukums ir vnk ideals shajam darbam un jaaa.... ljoti ljoti smukiiiii.... ![]() ![]() *Miki* |
Sushi |
![]()
|
Paldies, paldies par komentāriem!! >3<
Te nākamais - EYES. (tā ir 37. tēma) ![]() This post has been edited by Sushi: Jul 22 2008, 05:24 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:07 |