IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Paranoia agent, sjiize...
Taka
post Dec 22 2004, 22:57
Post #16

Tennou

Group: Chuunin
From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

arteck - patlaban velku, kad beigšu apsolu padalīties

--------------------
Press any key to continue
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
arteck
post Dec 22 2004, 23:31
Post #17

Unregistered

Taka, būšu ļoti pateicīgs.
+Quote Post
Taka
post Dec 22 2004, 23:49
Post #18

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Kādi 22-25kb/sek, 2-3 dienās būs klāt. Tad palaidīšu FTP serverīti.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
+Chibi+
post Aug 3 2005, 22:45
Post #19

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Pirmā puse seriālam man patika ļoti, ļoti, bet otra [ kur sākās jau tā mystery and stuff], man bija tā "oooookaaay... huh.gif ". Kopumā tīri tā neko. Interesanti. Īpaši trešā epa.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Aug 4 2005, 04:08
Post #20

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Pirmaas seerijas bija ljoti daudzsoloshas. Noskatiijos liidz 6 seerijai un saaku domaat: "Nu, kaut kas notiks arii, vai nee?". Netiku taalaak par kaadu 8... Progress - maacos atmest pusceljaa animes, kas nav uber labas. Viduveejas nav veerts skatiities, ir labaakas lietas, ko dariit.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ShinChan
post Aug 4 2005, 07:18
Post #21

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(edg @ Aug 4 2005, 03:08)
Pirmaas seerijas bija ljoti daudzsoloshas. Noskatiijos liidz 6 seerijai un saaku domaat: "Nu, kaut kas notiks arii, vai nee?". Netiku taalaak par kaadu 8... Progress - maacos atmest pusceljaa animes, kas nav uber labas. Viduveejas nav veerts skatiities, ir labaakas lietas, ko dariit.
*

blink.gif
Nu nošokēji. Tālāk izlept laikam vairs nav iespējams. Lai nu kura anime ir viduvēja, bet ne jau šī.
Interesanti, kādu darbību tu tur cerēji sagaidīt? Kautiņus?
Paranoia agent ir viss, kas spēj piesaistīt gudru skatītāju: sociāla satīra, melnais humors, rotaļas ar psihi, emocionāli sakāpinājumi (sērija ar detektīva sievas pašrefleksijām vien ir ko vērta), detektīvsižets nu principā viss, tas, kas tik bieži pietrūkst gan anime gan filmās.
P. agent var atbaidīt skatītāju, kam ir parasts visu skatīt lineāri -te ir sākums un te ir gals un pa vidu notiek viena otrai secīgas darbības, un ikviens šīzīgs iespraudums grauj šo kārtību (bet mēs taču labi zinām, ka tu neesi šads skatītājs, vai ne?). paranoia agent taču pamatā sastāv no šādiem šīzīgiem gaļas kunčiem, kas tiek lipināti klāt šova skeletam.
Pabeidz skatīties šovu vismaz aiz cieņas pret mani (ja tāda ir) un citiem šī foruma biedriem, kam Paranoia agent ir Top 3 anime.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
edg
post Aug 4 2005, 09:39
Post #22

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Peec tava posta izlasiishanas es kasiiju sev aiz auss...

Es gribeetu jeedziigi analizeet muusu attieksmes pret P.A. atshkjiriibu ceelonjus, bet, godiigi sakot, es gandriiz neko no taas anime vairs neatceros. Par spiiti tam, ka skatiijos tikai pirms paaris nedeeljaam. Iespeejams pie vainas 30 stundu diennakts rezhiims. Iespeejams taadeelj man arii nepatika.

Bet, cik es speeju atcereeties... Man liekas, ka taas seerijas palika arvien leenaakas un leenaakas (tiem, kas skatiijaas seeriju nedeelja, droshi vien taa neliekas). Ne kautinjus es gaidiiju, bet kaut ko, kas piesaistiitu manu praatu. Kaut ko, kas liktu man domaat: "Opaa, taa tik ir ideja!" vai arii "Moins, nekas taads pat praataa nebuutu ienaacis!". Nav jau arii taa, ka viss ir kaa braziilieshu seriaalos. Visu laiku notika kaut kas negaidiits. Tomeer ne paarsteidzoshs. Njem par piemeeru Lain. Tur visu laiku tika meetaatas idejas, par kuraam aizdomaaties, un, kameer tu par vinjaam domaa, pat nepamani, kaa aiziet garlaiciigaakie posmi. Bet P.A... Par ko tur aizdomaaties? Tu jau mineeji: sociaala satiira (mani garlaiko. Pietiek iistajaa dziivee uz cilveekiem skatiities, negribu to pashu redzeet veel anime un pastiprinaataa formaa), melnais humors (ljoti vaajsh, pat neatceros neko), rotaljas ar psihi (ljoti standartveidiigas, skatiitas dziivee, filmaas. Tieshi shis punkts kopaa ar straujiem notikumu paveersieniem mani piesaistiija P.A. Bet, jo veelaaka seerija, jo logjiskaaka, liidz ar to garlaiciigaaka, bija ljautinju uzvediiba. Un straujie paveersieni izzuda - palika rutiina ar roziineem, nekaa strauja), emocionaali sakaapinaajumi (par maz. Vismaz saakumaa bija ljoti piesaistoshi, bet peec tam, kad raksturi iepaziiti, kaa skatiities puuksprunguljus. Seeriju par detektiiva sievu neesmu redzeejis, vismaz neatceros), detektiivsizhets (mani nesaista. Saakumaa izdaru paaris mineejumus par to, kas vareetu buut visa pamataa. Peec tam labi, ja reizi 2 seerijaas pamainu mineejumus, jo apmeeram tik aatri iet detektiiva risinaashanas gaita).

Vispaar jo laiks iet, jo mazaak kas (filma, anime, dajebkas) speej mani taa pa iistam aizkjert. Kultuuras veestures pasniedzeejs buutu teicis: notrulinaats juutiigums, paarlieku daudz kairinaats. Bet varbuut tas uz labu. Varbuut atradinaashos no otaku-isma. Varbuut saakshu kaut ko dziivee mekleet. Darbu.

Bet, labi, noskatiishos kaut kad ta liidz galam. Nav jau Kenshin peec izmeeriem...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Chufanzo
post Aug 4 2005, 18:53
Post #23

Danshaku

From: Riga...

Jaa, labi raksturuojumi jau te bijushi wink.gif
Taapeec teikshu tikai to, ka P. A. ir veerts noskatiities tieshaam tikai taapeec, ka tas atshkjiras no masu produkcijas. Vienmeer noder redzeet kaut ko svaigu, nebiijushu wink.gif

--------------------
Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
image
+Quote Post
ankhu
post Sep 14 2008, 11:49
Post #24

Jinushi
**

es P.A skatos jau pa 3 menesiem kadas 3 reizes..man vina baigi patik ,sizhets man liekas saistosh jo tas nav garlaicigs un katra serija ir jauni paversieni un notikumi...un ari OST baigi labs visLOLiskaka serija man likas kad tie 3cilveki satikas lai izdaritu pashnavibu .... biggrin.gif tas ir vnk jaredz bet OP credits ir vieni no tiem kurus es varetu skatities vel un vel...kads nezin kadu loooti lidzigu anime ar lidzigiem OP credits?...dodu shai anime kadas 10+ balles

--------------------
No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 03:43