IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> Jātiek skaidriibaa., pa Anime project
Ghoul
post Aug 12 2005, 13:15
Post #16

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Ichno-sama @ Aug 12 2005, 13:03)
man shiet ka liiderim jaabuut tadoram, jo vins te vis aktiivaak uzdarbojaas(daudz topiki) rolleyes.gif
*

Well, es jau nespeeju atcereeties, kad vinju sheit esmu redzeejis!!!!! Bet domaaju Tadors buutu labs liideris ( laikam )!!!!!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xikes
post Aug 12 2005, 16:24
Post #17

Koushaku

Group: Chuunin

Kas jums ar to liidera padariishanu? Imo, pagaidaam veel tiiri labi var iztikt bez.
Liideris - taa ir atbildiiba, gan pasham liiderim, gan paareejiem pret vinu. Lieka atbildiiba parasti atbaida cilveekus. Es pienemu, ka cilveekiem tomeer nav paar paareem briiva laika, lai vareetu pilniibaa nodoties shim projektam.
Kaadu koordineejosho animatoru varbuut vajadzees, kad saaksies pats kadru ziimeeshanas process.. Par sho cilveeku visticamaak automaatiski kljuus tas, kursh plaanos un ziimees sceenas.
Pagaidaam viss pashpluusmaa (bez paaraak juutamas `liidera` ietekmes) iet leeni, bet iet uz priekshu.

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Ayumi
post Aug 12 2005, 20:29
Post #18

Kyuuketsuki

QUOTE(xikes @ Aug 12 2005, 17:24)
Kas jums ar to liidera padariishanu? Imo, pagaidaam veel tiiri labi var iztikt bez.
Liideris - taa ir atbildiiba, gan pasham liiderim, gan paareejiem pret vinu. Lieka atbildiiba parasti atbaida cilveekus. Es pienemu, ka cilveekiem tomeer nav paar paareem briiva laika, lai vareetu pilniibaa nodoties shim projektam.
Kaadu koordineejosho animatoru varbuut vajadzees, kad saaksies pats kadru ziimeeshanas process.. Par sho cilveeku visticamaak automaatiski kljuus tas, kursh plaanos un ziimees sceenas.
Pagaidaam viss pashpluusmaa (bez paaraak juutamas `liidera` ietekmes) iet leeni, bet iet uz priekshu.
*

Waiting is waisting. for people like me!
nu jaa xsikes, jau taisniiba. bet varbuut visi gribeetaaji sanaak kopaa un pashi visu domaa?

--------------------
Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
+Quote Post
lastguru
post Aug 12 2005, 22:23
Post #19

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(Seven_of_zero @ Aug 12 2005, 12:56)
Nu var jau but. Es jau esmu tikai idejas autors. un to lielo darbu ir darijusi parejie.

liiderim peec idejas cilveeki ir jaavada, nevis jaadara darbs vinju vietaa... taakaa shis apraksts diez gan labi atbilst manupraat... smile.gif

QUOTE(Ichno-sama @ Aug 12 2005, 13:03)
man shiet ka liiderim jaabuut tadoram, jo vins te vis aktiivaak uzdarbojaas(daudz topiki) rolleyes.gif

var buut ka Tadors vareetu buut par labu liideri shim projektam, bet ne jau taapeec ka daudz topiki...

QUOTE(Ichno-sama @ Aug 12 2005, 20:29)
Waiting is waisting. for people like me!
nu jaa xsikes, jau taisniiba. bet varbuut visi gribeetaaji sanaak kopaa un pashi visu domaa?

1. Ichno, tas ir waist: http://dictionary.reference.com/search?r=2&q=waist ; tur bija jaabuut vaardam "wasting"

2. bet vispaar jau taisniiba vien ir - vajag satikties un visu aprunaat, tas buus produktiivaak.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Kima
post Aug 13 2005, 14:59
Post #20

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

Un pie kaada *&&^&$# juus tikai tagad kjeraties un buuvejat kaut ko jaunu? Vajag liideri, vajag to, rakstam scenaariiju, tiekam skaidriibaa?
Kur juus bijaat kad mums bija satikshnaas?Kad mums vajadzeeja culveekus, ziimeetaajus, idejas? Un ko juus tagad......GRRR!!!
Kad buus vajadziiba peec liidera, tad taads buus, tagad visi labpratiigi izveelaas sev darbu uhn dara to laugh.gif . Ja gribat paliidzeet, luudzu! Gribat scenaariiju? redzeet varonjus? tad arii sarunaajam tikshanos, nevis deej kaut kaadas nekaartiibas, ko te pamanijaat. Tie kas bija uz tikshanos visu zin un dara, nekaartiibu neredzeeju...

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
Haikis
post Sep 6 2005, 17:39
Post #21

Danshaku

Es nevēlos daudz tērēt laiku. Tādēļ arī daudz nerakstu. Atcerieties, ka forumā var daudz un dikti gaisa pilis būvēt. Vēlaties ieviest kārtību - sūtiet ieteikumus man uz PZ.

Topiks slēgts.
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 09:00