![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
To, vai celjam ir galameerkjis, nosaka pati religjija. Tomeer, reti kura religjija sniedz savam ticiigajam dziives celju, kursh kaut kur beidzas, jo punktaa, kur beidzas dziives celjsh, ko noraada religjija, cilveeks uzskatiis, ka visu, ko vareejis, ir savaa dziivee izdariijis, kaa sekas var buut vissliktaakaas. Parasti religjija ruupeejas, lai celjam nebuutu gals.
Patiesiiba tas nav tik vienkaarshi, ka religjija ir celjsh. Religjija ir virziens (ziemelji, dienvidi, ziemelj-rietum-ziemelj-rietumi, -45'21'' no ziemeljiem) un religjija arii nosaka to, cik ljoti cilveeks tiek piesiets pie shii virziena, cik plashi vinjsh var izveeleeties savus saanceljus. Dziives gaitaa, lielaas virziena izveeles priekshaa cilveeks, pirmkaart, apskatiis savu tuvaako virzienus un to, kaada bijusi vinju dziive ejot shajos virzienos, peec tam peetiis citus cilveekus, un, ja vinjsh ieraudziis, ka bariem cilveeku ticeeja virzienam X un devaas tai virzienaa, un vinju dziive bija briinishkjiiga, vinjsh izveeleesies religjiju X. Piedodiet visi, ka aizraavos - religjijas lietas ir mana vaajiiba... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Ha nu labi beidziet. Dzīvei ar navi nav jēgas. Tā ka mirstam nost un gatavs. Kad busi miris viss būs vienalga! Urāā...
-------------------- Newerthless meanings...
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kursh teica, ka buus arii naave...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Smogs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 14-February 04 From: Solar system ![]() |
Nu es jau protams plānoju dzīvot mūžīgi!
|
edg |
![]()
|
Peec viena no n-tajiem Nostradamusa paregjojumu tulkojumiem, muuzhiigaas dziiviibas aparaats buushot izgudrots 2096. gadaa. Tas noziimee, ka liidz tam jaaizvelk, ko vajadzeeju atljaut modernajaam mediciinas tehnologjijaam, tad jaapaliek muuzhiigam, liidz briidim, kad izgudros jauniibas atguushanas metodi. Jaa, naudu laikam vajadzees ne pa jokam daudz, lai taadu aparaatu vareetu atljauties lietot...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Jauniibu jau arii tagad var atguut, protams, tikai aareejo un iekshaa tad viss paliek pa vecam.
![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
Ar botuliina injekcijaam?
Iiteniibaa, cilveece nenodroshinaas fiziskaa kjermenja nenovecoshanu, bet gan sapraata saglabaashanu (aka GitS). Lai cilveeks nenovecotu, vinjsh ir jaanodroshina ar titaana kjermeni, bet tad jau vairaak par kiborgu nekas nesanaaks. -------------------- ![]() |
tautietis |
![]() ![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
dziives jeega ir buut laimiigam
tas nava svariigi kaa tas panaakts. galvenais, lai tu dzivotu apzinoties, ka viss, kas apkaart notiek tiktaal cik no tevis ir atkariigs notiek pareizi un taa lai buutu labi ne tikai tev. lai arii citi buutu laimiigi;) bet filozofija ir dziives teorija. tu lasi p[ar to cik dziive skaista, bet pa to laiku tu nedziivo. ![]() -------------------- |
Rob_X |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Liidz tam laikam pasaule buus noniicinaata karos. |
||
edg |
![]()
|
Jaacer, ka liidz tiem kariem cilveeki buus iemaaciijushies dziivot uz citaam planeetaam...
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Dziives jeegas, es par sho shovakar ierakstiishu savas domas.
|
Smogs |
![]()
|
Vai tad tiešām vēl neviens vēl nezin ka preperātu lai atjaunotu cilv kermeni (jeb mūžīgās dzīv preperātu) 70 gados izgudroja divi francūži. Loģiski ka to nevienam no mums neredzēt. Ja Atklātu 2096 gadā tad tas pats būtu. Zeme jau tā ir pārpildīta. Un tad lai vēl sarastos pāris miljonu simtiem gadu vecu cilvēku kas tik taisītu bērnus? Un bērniem arī dotu nemirstības dziru. Xaos gan fiziski gan garīgi. Paaudžu nesaskaņas vecās imūnsistēmas nespēja pielāgoties nākotnei. 1000gadu veci politiķi ar tik pat gadus vecu domāšanu un politiku. simtiem gadus veci cilvēki sen jau zaudējuši saprātu naudā un baudā... utt... Slinkums rakstīt... Bet varētu teikt daudzko! Es labāk mūku uz Dantes elli.
|
edg |
![]()
|
Diemzheel taisniiba...
Tomeer, nav jau taa, ka visi zinaatnieki briesmiigi ieveerotu augstaakaas eetikas normas. Tieksme peec slavas un naudas dariis savu. Vai arii buus kaa Nobelam - gribeeja jau tikai labu, bet peec tam izdomaaja: "oo.. nekas labs te laikam nebuus ![]() Pienjemsim, ka muusdienaas taadu aparaatu izgudrot var tikai Pentagona zinaatnieki ar augstaakajaam tehnologjijaam - tad ne slava, ne nauda neietekmees neko, viss buus 100% slepeni, bet naakotnee arii visvisaadi maluzinaatnieki varees izgudrot to pashu! ![]() Tiesa gan, peec taa paregjojuma nekur nav teikts, ka tie nebuus tieshi Pentagona zinaatnieki ![]() Ehh... visaadaa gadiijumaa mazas ceriibas uz nemirstiibu ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
slay3r |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Tu noteikti esi skatiijies hellsing, citeeju : Ethernnity is very long time. Policewomen Veelaak uzrakstiishu savas domas, kad buushu Elikaa pa nakti. sHOVAKAr. |
||
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Juus ari gribat taa vienkaarsji paaris teikumos panjemt un izteikt dziives jeegu
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:14 |