![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE(slay3r @ Aug 17 2005, 19:00) Pērkat vai nu Bokken vai DAITO ![]() ![]() Varbuut tu zini, ka latvijaa austrumu maaksla un kultuuras ieziimes ir visai reta paraadiiba muusu kultuuraa, taa peec vai tu nevareetu buut tik laipns un padaliities, kur latvijaa var apguut kaadu no shiim ciinas maaklaam? |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Dero @ Aug 17 2005, 20:14) Varbuut tu zini, ka latvijaa austrumu maaksla un kultuuras ieziimes ir visai reta paraadiiba muusu kultuuraa, taa peec vai tu nevareetu buut tik laipns un padaliities, kur latvijaa var apguut kaadu no shiim ciinas maaklaam? Varbūt šis kā līdzēs. http://www.riga.lv/LV/Channels/Riga_today/...ing/default.htm -------------------- |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Dero @ Aug 17 2005, 19:14) Varbuut tu zini, ka latvijaa austrumu maaksla un kultuuras ieziimes ir visai reta paraadiiba muusu kultuuraa, taa peec vai tu nevareetu buut tik laipns un padaliities, kur latvijaa var apguut kaadu no shiim ciinas maaklaam? Es ieteiktu pastaigak uz kādu no aikido dojo. Piemēram es un Iori uz vienu stagājam, kur ir arī nodarbības ar bokkeniem. Es gan uz viņām nestaigaju, bet Iory man liekas, ka staigaja gan. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:57 |