![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu LIELS jums arigato!!!
![]() Turpinu: Iedama prom vinja veel atskatiijaas uz kjiinieshu rajoninju. Tas izskatiijaas tik gaish un miiliigs, saliidzinaajumaa ar druumajaam ielaam, kas stiepaas priekshaa. Kendiina rokaa tureeja Taja ziimeeto karti. Ik peec kaadaam 3 min Kendiina tajaa ieluukojaas, lai saprastu, vai vinja iet pareizi. Vinja jau atradaas uz Tefteljkaaju ielas. Vinjas sirds kruutiis dauziijaas ljoti strauji, to vinja pati tik labi sajuta. Kendiina pagaaja garaam zilai maajai ar baltaam durviim, kuraas staaveeja veca veceniite. Sajusdama, ka vecha uz vinju skataas, Kendiina atskatiijaas. Durvis bija ciet, aizsleegtas ar dzelzs un teerauda atsleegaam. Kendiinai paar muguru paarskreeja vieglas triisas. Bet vinja neapmulsa un devaas taalaak. Vinja ieveeroja, ka atrodas uz Tefteljkaaju ielas 50, taatad sms briesmonis (kaa Kendiina to bija nosaukusi) vinju gaidiis preteejajaa ielas pusee. Par cik iela bija liikumaina, Kendiina nevareeja veel saskatiit ielas 55 numura eeku. Tachu visu laiku vinjai bija pretiiga sajuuta, it kaa tas viss buutu nosapnjots, vai jau piedziivots. Beidzot arii Kendiina nonaaca pie 55 numura. Vinja nespeeja noticeet savaam aciim... taa bija taa pati maaja, no kuras Kendiinai metaas zosaada. Maaja ar seno veikalu un lielo torti. Kendiina redzami nobaaleeja. Kaut arii neviens veel pie maajas nebija ieradies, iznjemot Kendiinu, vinja grasiijaas beegt prom. Tachu vinjas puules paartrauca sievietes balss. -Uz kurieni?- Dusmiigi noteica sieviete ar rudiem cirtainiem matiem, zaljaam aciim un melnu kleitu -Mums bija tikshanaas. Ieraugot jociigo sievieti, Kendiina veel vairaak nobaaleeja. -Kaa... k-kaa es vareeju zinaat, ka taa buusiet juus?- Kendiina izlikaas sievieti paziistam (Tajs vinjai taa ieteica) -Tu nemaz mani nezini, taapeec arii neparakstiijos tanii iiszinjaa- sieviete, nemainot toni, noteica Kendiina neko neteica, vinja vienkaarshi gaidiija, kas notiks taalaak. -Man tev ir ko paraadiit- teica sieviete, veel jo projaam nemainot balss toni -bet vispirms, es esmu Ridama. -Juus jau noteikti zinaat manu vaardu- Kendiina nedroshi iebilda -Protams, Kendiit- Ridama ar tikpat dusmiigu grimasi izdvesa Ridama no somas izvilka atsleegu saishkji. -Luudzu- atsleedz- teica Ridama, noraadiidama uz vecaa veikala nobruzjaatajaam durviim un sniedzot Kendiinai atsleegu. Kas ir shii Ridama, Kendiinai pilniibaa nebija ne jausmas... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
laps!!! *claps her hands* gaidu vēl
![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Ljoti ljoti labs turpinaajums... gribeetos weel, tachu shaubos, wai to war no Tewis prasiit ^^
Mani fascinee waarda izweele - "Ridama" - kaa Tew winjsh ienaaca praataa? -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nezinu, tas vaards vnk ienaaca praataa! Bet protams, ka es rakstiishu turpinaajumu! labpraat uzziimeetu arii mangu shim staastam!
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Please more, please more, I can't stand waiting!
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaa vaards ridama tieshaam ir diezgan interesants. iisaak sakot mees visi gaidam turpinaajumu.
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
mhmmm jā tev nu gan ir bagāta iztēle šis vārds...vispār sakot stāsts paliek interesantāks un aizraujošaks un es gaidu turpinājumu....
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
More more!!! Baigi interesanti, - Missy - tu buusi izcila rakstniece!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Bāc! Atkal jāgaida!
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
Mmm... driiz jau buus turpinaajums! Bet taads jaw ir tas staastinjsh! Nosleepumiem bagaats!
![]() ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Missy... !!!!!!!!! Work, work work!!
![]() ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
euva,Missy, publika ta4 gaida! beidzi staipīt gumiju,savādāk visi nojūgsies,hipnotizējot monitoru ^.^
-------------------- ![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Vel! Raksti vel, Missy!
![]() ![]() ![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Es tevi veroshu... (skatishos vai raksti turpinajumu)
![]() |
Sushi |
![]()
|
Njaah! Tu, Lii, nemaz nevari taa veerot!
![]() Iespeejams, ka turpinaajums buus shovakar! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |