![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Missy.. RAKSTI!!!!!!!!!! TURPINAAJUMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ATKARIIBA!!!!!!!!!!!!!!!!! STRAAADAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. uups... baidos, ka buus taa kaa Fruits Basket tajaa seerijaa, kaa Shigure vazaaja to veceni aiz deguna (ka tur bija jaaraxta 500 lapas) un beigaas vinjsh iedeva taas 500 lapas, un ziimiitee uzraxtiija, ka vinjsh jau sen ir uzratiijis...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Tu jau neraxti vairaak nekaa nedeelju! *Es tev varu mosh piedaavaat kukuli? Apdomaa labi...* luuudzu turpini, mees tu mirstam no atkariibas un lomkaam!
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
need action..... please write or else i will die...help
|
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
*kad jau domaaja, ka nojuugsies gaidot, atnaaca Noir epa un vinju izglaaba, bet Tsukino will be safe for only 20 mins!*
Missy... luuuuuuuuuuuuudzu raxti! -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Heh mirusī zona izkatās laikam kustības nebūs. Žēl........
-------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
! Lasiit shos visus postus ar fraazeem: ''luudzu turpini utt....''... Juus jaw saprotat, ka man nav laika!!!
![]() Bet nu labi... var jaw paturpinaat... ![]() Kendiina bija piesviidinaajusi visu vannasistabu ar karstaa uudens tvaikiem. Peec Taja atljaujas, vinja atpuutaas vannaa. Siltais gaiss smarzjoja peec ziepeem. Kendiinai bija paveicies, ka Tajs veel nebija izmetis mammas vannas kosmeetikas utt. Vinja ieguulaas vannaa un izbaudiija mirkli. Vannasistaba bija gaisha un pilna pozitiivas energjijas. Sienas klaaja baltas fliizes bez nekaada raksta vai faktuuras. Pie vannas griidu sedza mazs, miiksts paklaajinjsh. Netaalu no taas bija kaut kaadi skapiishi un spogulis (vannasistaba ar tualeti bija kopaa). Pagaaja kaadas 10 minuutes, liidz Tajs beidzot dzirdeeja dushas uudens izraisiitu skanju. ''Beidzot vinja saaka mazgaaties'' Tajs, skatoties televizoru, nodomaaja. Peec kaada laika vinja iznaaca no vannasistabas apgjeerbusies un smarzjiiga. Tajs paluukojaas uz Kendiinu ar izteiksmi ''man-ir-ideja''. -Tev kas ienaaca praataa?- Kendiina uzreiz prasiija- Vienkaarshi... taa izskataas. -Nee... tikai iedomaajos, ka jaaizdomaa kakjim vaards.- Tajs novilka -Kaadas idejas? -Mmm... veel ne... bet vajag kaut ko nopietnu- Kendiina sajutaas labi, izdzirdot Taja idejinju. -Nopietnu? Kaa buutu Tomklejs? -Nee! Tu tachu to vaardu pats tikko izdomaaji, vai ne? -Tiesa gan... Tad vareetu Džordžs! -Hahahaa! Nederees. Bet cik es zinu, vinjsh ir runciitis! -Labi labi.. Teodors. -Prasti. -Sarafaans. -Paaraak meiteniigi. -Kendiin, padomaa tu. -Es ieteiktu kaut ko eksotisku... -Mambo-Jambo? -Nee tachu! Piemeeram... Leonardo! -Tas tachu nav eksotisks vaards!- Tajs iesmeejaas -Labi. Sauksim vinju par Blackiju Leo Mortenionors. -Sarezjgiiti, bet derees!- Tajs atkal iesmeejaas -Bet runaajot par kakjiem, mums veel dazjas lietas jaanokaarto.- Tajs uztaisiija nopietnaaku seju. -Es pati zinu... Es pat nezinu ko dariit... Bet tam tachu nav nekaads sakars ar kakjiem! -Sakars gan nav. Varbuut pazvani mammai? -Un ko lai es vinjai saku?- Kendiina sanervozeejaas -Man nav ar vinju ko runaat! -U kaa veel ir! Kendiina gribeeja noveersties no teemas, tachu neko citu nesaaka runaat. Vinji seedeeja klusumaa. Istabaa nebija nevienas skanjas. Viss mieriigs, tikai Kendiina bija nemieriiga... nemieriiga sevii. Vinja zinaaja, ka viss jaanokaarto... Klusumu paartrauca skaljsh troksnis. Pa logu ietraucaas bulta. Bulta ietriecaas sienaa. Blackijs saaka skalji njaudeet un skreeja pie Taja un Kendiinas. Nebija iipashi garsh, bet vismaz! ![]() -------------------- |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
maz bet derēs pagaidām.....nju jā varēja tomēr likt vārdu Leonards šajā momentā šis vārds mani fascinē...
![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Tsukino |
![]()
|
Bet mani fascinee shis story... sorry missy, bet es nespeeju to citaadi noformeet- ONEGAI! RAXTI!
-------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
labs turpinaajums...
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nutad beidzot "ledus"ir sakusteejies un kaads ir saacis straadaat
![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nez... cerams, ka nav paaraak strauji...
![]() ![]() Vispaar es te taa domaaju... jaamaina nosaukums... mosh kko piesaistoshaaku? -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Nu labs, labs! Bet lasot par to vannasistabu man likas, ka tu runa par manu vannasistabu!
![]() |
Sushi |
![]()
|
hahaaaaaaaa! Lii, es to nebiju pamaniijusi!
![]() ![]() Tu gan! -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Nu manii atkal atausa veelme uzrakstiit kaadu nodaljinju...
![]() Kendiina jutaas nobijusies. Vinja panjeema Blackiju kleepii, tanii briidii Tajs pieceelaas. Vinjsh piegaaja pie bultas un noteica... -Nu jaa... vajadzeeja tam logam buut valjaa... -Ja vinjsh buutu bijis ciet, tev buutu izsists logs.- Kendiina nevainiigi ierunaajas -Nedomaaju gan... shii bulta izskataas varen leeta. Lielus postiijumus taa nebuutu izraisiijusi, bet... -Ko ''bet''? -Taa sabojaaja sienu.- Tajs paraustot uzacis, kuras iipashi nevareeja redzeet zem matiem, pagrieza galvu pret logu. -Kaa tu domaa, man paskatiities aaraa, pa logu. Tas buutu mazliet biistami. Bet tomeer vinjsh paskatiijaas. Pagalmaa neviens nebija. Protams, pa sho laiku, kameer abi runaajaas, vainiigais vareeja buut aizbeedzis, bet kautkas te bija diivains. Pagalma centraa bija izkaisiits balts pulveris. Tajs noleema doties lejaa un paskatiities, kas tas iisti ir. Kendiina gaaja liidzi. Kaapnes, taapat kaa parasti, smarzjoja peec viiraka, Kendiina bija uz trepjtelpas loga palodzes uzlikusi viiraka kocinju (parasti to dariija Tajs, lai radiitu vismaz kaut kaadu atmosfeeru trepjtelpaa). Iznaakushi pagalmaa, vinji piegaaja pie kaudzes ar izbaarstiito pulveriiti. Kendiina pietupaas, lai pataustiitu, kas tas ir. -Labaak neskaries klaat.- Tajs briidinaaja -Tas tachu var buut jeb kas. Kendiina atraavaas no zemes. Tajs pats pietupaas un izvilka no kabatas mazu plastmasas maisinju, un ar to panjeema mazu kaudziiti pulvera. Vinjsh pasmarzjoja pulveri un saaka smieties. -Kas ir? Tas ir kas apdullinosh, jeb vnk narkotika ar aatru iedarbiibu.- Kendiina izskatiijaas tieshaam izbriiniita. -Nee nee, tas ir puudercukurs. -Ha! Taapeec es domaaju, kapeec tik smalks.- Kendiina pasmaidiija -Bet tik un taa viss shkjiet aizdomiigs- Tajs runaaja, ejot atpkalj trepjtelpaa -Shii smarzja man pilniibaa atgaadina kaadu sajuutu, ko esmu jutis. Vinji iegaaja atpakalj Taja dziivoklii. -Nu, kaadu sajutu tu atcereejies?- Kendiina atmineejaas Taja teikto -Atcereejos briidi, kad redzeeju virtuvee to lielo torti.- Tajs aizdomaajaas -Zini, tas bija jociigi... Es veel piegaaju klaat un apskatiiju. Veel mazliet pasmaidiiju, jo nopriecaajos, ka teetis apsveiks mammu, vai kaa. Njaa... -Nu labi... tu noteikti negribi par to runaat. Es nezinu, bet daudz vairs nevaru parakstiit. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:56 |