![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Romantika? Saakumaa gan es neko tamliidziigu nebiju domaajusi, bet ja jau tagad taa sanaak...
![]() Baa jaasaak atkal rakstiit... ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
NEED... MORE... GOTTA.... HAVE....
![]() Sushi, luudzu turpini raxtiit!!! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Vau! Patiešām jauks stāsts, galvenais tas, ka teksts ir viegls, tātad nav grūti lasāms ;>
-------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Kendiina atveera acis. Istaba bija pilniigi tumsha. Kendiina bija aizmigusi un uzreiz atcereejaas savu sapni. Sapnii vinja bija redzeejusi Ridamu. Tas pilniibaa sabojaaja vinjas labo noskanjojumu, tachu bija mazliet prieciiga par diivaino situaaciju ar mammu.
Kendiina pieceelaas gultaa seedus, pamaniijusi, ka jaauzvelk naktskrekls un jaaapmierina cilveeka vajadziibas, aizejot uz tualeti. Vinja iesleedza mazo lampinju. Skaistu naktslampinju, austrumu stilaa. Istaba bija apgaismota siltos tonjos. Pasmaidot, Kendiina saaka rakaaties pa somaam. Atradusi naktskreklu un vannas piederumus, ko bija panjeemusi no maajaam, Kendiina saaka iet uz vannasistabu. Taja istabas durvis bija valjaa. Vinja ''iemeta aci'' istabaa. Tajs tur nebija. Kendiina peekshnji sajutaas veesi, vinjai uzmetaas zosaada. Ilgi nedomaadama, Kendiina atrada vannasistabu un iegaaja tur, nometot zemee visu, ko bija panjeemusi. Vinja jutaas taa diivaini. ''Kas notiek?'' Kendiina nodomaaja, izejot no vannasistabas. -Taj!- Kendiina uzsauca, paarvareedama savas bailes (pat nezin no kaa) -Es esmu sheit- atskaneeja Taja balss no virtuves puses Kendiina aizskreeja uz virtuvi un pamaniija durvis. Iegaajusi pa durviim, Kendiina saprata, ka Tajs nebija raadiijis savu balkonu. Taa durvis, aciim redzot, atradaas aiz aizkariem, kas tagad bija atveerti. -Taj, kaapeec tu neteici, ka tev ir balkons?- Kendiina nodrebinaajaas -Nezinu, domaaju, ka pati kaatreiz atklaasi kaut ko tik skaistu- Tajs noteica, izvezdams Kendiinu uz balkona -Jaa... skats ir tieshaam skaists- Kendiina piekrita -Ko tu te dari? Nakts viduu... -Nevareeju aizmigt deelj kautkaadaam jociigaam skanjaam. Paarliecinaajos, ka taas ir tikai ledusskapja vibraacijas, izgaaju uz balkona. Kendiina veel kaadu briitinju paluukojaas debesiis, bet driiz jau gaaja atpakalj uz vannasistabu. Vinja izkaartoja savas lietas blakus Taja shampuunu un dushas zheleju kolekcijai. Ieluukojusies spogulii, Kendiina bezbalsii iekliedzaas. Vinjai aiz muguras staaveeja Ridama. -Kas pie velna tu esi???- Kendiina taadaa pashaa bezbalsii turpinaaja -Es neko nedzirdu, Kendiit. Kas tev ar balsi?- Ridama rotaljiigi kjircinot jautaaja Kendiina neko neatbildeeja, tikai meemi noskatiijaas Ridamaa. ''Vinja pavisam noteikti nav cilveeks'' Kendiina nodomaaja Peekshnji Kendiina bezsamanjaa nokrita zemee un miiksti atsita galvu pret puukaino paklaajinju. Pamodusies, Kendiina nodomaaja, ka taa bija halucinaacija, bet diez vai taas rezultaataa Kendiina buutu kritusi bezsamanjaa. Kendiina izmisusi aizskreeja pie Taja un izstaastiija notikusho. -Tas ir ljoti diivaini. Vinjai kaut kas tevii nepatiik- Tajs domiigi noteica -Vairaak nekaa nepatiik. Man vajag uzzinaat, kas. -Njaa... Labi, tagad labaak iesim guleet. -------------------- |
dzeerveniite |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 1-December 05 From: Juurmala ![]() |
Nevaru sagaidiit turpinaajumu !
![]() |
TukTuk |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 1-January 06 ![]() |
Man ljoti, ljoti patiik. Gribaas aatraak uzzinaat kas notiks taalaak!
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nu luuk,kaac centiigs cilweex atradis laiku un pamazaam uzraxtiijis dikti dawdz. malaciite! labs staastinjsh, tikaj to lasot radaas wisaadi jawtaajumi,kaa piemeeram - kad winji skatiijaas to shawsmeni - kaapeec winja ajzmiga taapat? buutu taksh wareejusi likt galwu Tajam kleepii,laj taas winju attieciibas fixaak wejdotos.. ^^ man patika tas par taam shljakstoshajaam asiniim tur,weikalaa - taa itkaa winja buutu ienaakusi silent hill ..ir labs. patiik.buus weel peec kaada lajka jaasanjemaas un jaatgriezhas te,newis jaamaacaas fizika. X)
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
labs...smuks stilinjs, labi izdomaata vieta darbiibai...bišku panciigi... vairaak asinju un romantikas!!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
Kendiina pamodaas. Istaba bija pilniigi tumsha un Kendiinai bija sajuuta, ka vinja buutu noguleejusi veel liidz naakamajai naktij. Vinja iesleedza naktslampinju un paskatijaas pulkstenii. Bija 4.00 no riita... ''Ahh... aatraak riitu. Riebjas shitaa naktii pamosties!'' Kendiina nodomaaja, paskatoties uz durviim. Vinja tur staaveeja, Ridama. Shoreiz vinja bija gjeerbusies baltaas klasiskaas draanaas. Garie mati sataisiiti sarezhgjiitaas copiitees un astees, izrotaati ar baltaam lenteem. Baltu piespiileetu bluuzi, diezgan garu. Svaarki gari balti ar melnu jostu, kas novilkta liidz gurniem. Ridama ljoti izceelaas uz tumshaa nakts fona.
Kendiina nebilda ne vaarda un gaidiija, kas notiks taalaak. Nekas nenotika kaadas 5 min, kas Kendiinas praataa stiepaas veselu muuzhiibu. Peekshnji Ridama saapees iekliedzaas klusinaataa balsii. Istabaa bija ieskreejis Blackijs un uzlecis sievietei liidz gurniem un iekjeeries matos. Ridama pameta kakji malaa un metaas virsuu Kendiinai. Ridamas klaatbuutnee Kendiina sajuta kaut ko diivainu. It kaa saapes, bet tanii pashaa laikaa izaicinaajumu, aizvainoujumu. Kendiina sadusmojaas un centaas pretoties psihopaatei. Ridama iekodaas Kendiinai kreisajaas rokas plecaa. Vinjas zobi bija neticami asi, liidz ar to pa Kendiinas roku nopileeja asins straumiite. Kendiina jutaas bezspeeciiga un neko nespeeja vairs padariit. Vinja sadzirdeeja Taja balsi: -Tuuliit tu mirsi psihopaate taada! Kendiina kaarteejo reizi krita bezsamanjaa. Vinja pamodaas. Vinja atradaas tajaa pashaa veikalaa, tajaas pashaas asiniis un pretiigajaa atmosfeeraa. Uz aakjiem shoreiz bija pakaarti divi cilveeki. Peekshnji Kendiina bailees iekliedzaas, dziljaak ieskatooties vienaa no liikjiem. -Neeeeeeeee!!! Taaaaaaajj!!! -Jaa?- Tajs atbildeeja Kendiinai aiz muguras Kendiina pagriezaas un nezinaaja, kaa pateikties Dievam par to, ka Tajs ir dzivs. -Ak shausmas.. kas notika?- Kendiina raudot, nesapratnee, jautaaja -Vinja tev iesita ar kaut ko ljoti lielu, tu nogjiibi. Ar to pashu vinja iesita man,un panjeema tevi uz rokaam (vismaz taa es domaaju). Kad pamodos, dzirdeeju soljus pagalmaa, bet istaba bija tuksha. Es skreeju aaraa no dziivoklja un uz ielas redzeeju balto staavu, aizejam uz taa veikala pusi. Ielas bija tukshas. Tagad gan jau ir aaraa gaissh, bet... -Tajs apklusa- Konfektes te vienmeer ir. Viss manai mammai... -Taj, kas shii vispaar ir par vietu??? -Kendiina klusi jautaaja -Veikals... Veikals, ko uzceela manai mammai par godu. Gan par godu vinjas skaistajai dejai, gan arii kaarei uz saldumiem... -Tas noziimee, ka tu man veel tik daudz ko neesi teicis?- Kendiina nolaida skatienu uz asinjaino griidu -Varbuut... Viss shis.. es pats to uzzinaaju tikai tad, kad tu sheit biji pirmo reizi. Raadaas, ka mums veel daudz kas jaanoskaidro... -Tas ir obligaati?- Kendiina iekunksteejaas- Saproti, Ridama chakaree mani, nevis tevi. Tu vinju izsekoji un ienaaci sheit? -Jaa. Vinja mani, diivainaa kaartaa, nepamaniija. Kendiina pieraapoja pie Taja un turpmaakaas 10 min ''sliika'' vinja apskaavienos. -Es atvainojos- ierunaajaas kaada klusa, nedrosha balss no puspaveertaam durviim veikala preteejajaa sienaa. Tajs un Kendiina reizee paceela galvas uz durvju pusi. Tur staaveeja mazs puisiitis, gaishiem ziidainiem matiem un gaishaam kaartiigaam dreebeem. Vieniigi vinja plikaas peedas bija asinjainas (galu galaa, visa griida pludoja shinii sarkanajaa ''dveeseles sulaa''). Kahi, paldies! ![]() Rebel, jautaajumus vari droshi uzdot un es neizvairiigi atbildeeshu! Aizmiga taapat vinja taapeec, ka ir diezgan nosleegta meitene. Vinja negrib sasteigt ar attieciibaam. Nu, bet viss jau ies uz priekshu! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu luudzu, luudzu...gaidu paareejo!!! siekalas saskrien...šķiet, šonakt neguleeshu!!! shis bija labaakais gabalinjs!!! ka tik asinis!!!(neesmu jau maniaks, bet pa reizei vajaga)
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
misty_moonlight |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 70 Joined: 29-March 05 From: Riga ![]() |
Mmm pat mani aizraava... Ir labs staastinjsh. Varbuut vietaam valoda nedaudz traucee, bet vispaar respect Sushi.
![]() PS Raksti aatraak turpinaajumu ![]() -------------------- --==> misty (ミスチ) <==--
|
SteiN |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 7-September 05 From: On the step of my life... ![]() |
haaa..mrsti psihopaate..
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I think I'll go home,i'm a bit borred..
|
Sushi |
![]()
|
Zini, SteiN, tu jau neesi labaaka.. hahahaa!
![]() Mans mans mans maaannss rakstiishanas stils! ![]() Nja labi, riit, pariit, aizpariit vai aizaizpariit turpinaashu! ![]() -------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Yes, turpini, tu muus dari atkariiiigus!
Ps. varbuut es ar taadaam lieaam esu paaraak apseesta beeeeeeeeeet... Vai Ridama ir vampiirs? -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Sushi |
![]()
|
Nee... Ridama nav vampiirs, jo man pashai vampiishi neiet iipashi pie sirds.
Lai saglabaatu staasta intrigu, neteikshu, kas ir Ridama. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |