![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
taa ir superiigaa, gjenjaalaa Vaacu POWER METAL grupa Blind Guardian!!!!!!
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
vecais, labais Poteriitis
![]() ![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
mana milaka gruppa... vinju muzika ir vienkarshi the best!!!
![]() ![]() -------------------- |
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
ok,šo gan jums nepārspēt..atradu vienu saitu,kur ir sadaļa-If anime chars were real,and if stars were anime chars
nu vienkārši ![]() ![]() ![]() spriediet paši XD HARRY POTTER ![]() SHAKIRA ![]() SAILOR MOON ![]() J-BOY ![]() TOM CRUISE ![]() TOM"TEKKEN"CRUISE ![]() -------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
eeemmm ... lai gan tiešām šaubos, vai kāds atpazīst un vispār zin šo grupu
![]() ![]() ![]() nu tas tāds mazs ieguldījums no manas puses ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
LOL tie "iistie" anime chari ir gjenjaali
![]() ![]() Well es zinu sho grupu.... ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
![]() ![]() ![]() shitas slaveniibas ir realas... ![]() -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Oct 30 2005, 20:53) Well es zinu sho grupu.... tiešām .. ?? man prieks ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa... es arii zinu sho grupu, bet vairaak neesmu intereseejusies par vinjiem (kkam paziistamam bija CD)..
Hahahaaaaaaaaaaa, Not Alone, paldies, ka sasmiidinaaji! ![]() S.U.D., smuks Jodiņa! ![]() Anishuara, Gackt tur izskataas kaa no senas karu laika filmas izkaapis!!! ![]() ![]() -------------------- |
Haji |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Dead Star) tiešām .. ?? man prieks ![]() par ko Te te vispār runā? zina viņus ļooti daudzi! arī fanu netrūkst.. ![]() (laikam tiešām apgrozies netādā sabiedrībā.. ![]() man vispār viņi ir viena no mīļākajām grupām! - un tici man, tādu labvēlību no manis izpelnīties ir grūti.. ![]() ..nu, ja-gribēju jau ātrāk k.ko teikt, bet nevarēju atrast pienācīgu bildi ![]() (un lai gan bilde liekas pat ļoti jauka - atvainojos, ka 'happy valentine'..) ![]() |
Dead Star |
![]()
|
QUOTE(city_gal @ Oct 31 2005, 08:08) QUOTE(Dead Star) tiešām .. ?? man prieks ![]() par ko Te te vispār runā? zina viņus ļooti daudzi! arī fanu netrūkst.. ![]() (laikam tiešām apgrozies netādā sabiedrībā.. ![]() man vispār viņi ir viena no mīļākajām grupām! - un tici man, tādu labvēlību no manis izpelnīties ir grūti.. ![]() super ![]() ![]() par to sabiedrību tev savā ziņā taisnība, jo maniem draugiem patīk savādāka mūzika .. diemžēl ![]() šeit ir manis pašas zīmētais darbs ... ![]() ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() njuz kursh atpaziis sho skaistuli? ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(anishuara @ Nov 11 2005, 10:20) Hahaa! ![]() ![]() -------------------- |
AnGeL_LoVe |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1548 Joined: 30-September 05 From: HeAvEn ![]() |
![]() -------------------- De-ar fi sa-ti impartesti odata Tu bogatiile ce ai, Din toate darurile tale, Ti-as cere-o lacrima sa-mi dai. Mi-ai da atunci un strop de suflet, ce din adancuri imi rasare, Caci numai din adancul marii Se pescuiesc margaritare... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:17 |