![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Aug 18 2005, 17:14) Zīmējumi ir jauki, tikai tam enģelītim derētu mazliet detalizētāki spārni, jo tagad liekas, ka tam spārnu vietā ir kaut kādas plāksnes... ![]() piekriitu Kikumi, vajadzeetu biski spaarnus pielabot. bet taa ziimeejumi tieskhaam ir labi. ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ieliec to bildi, kur tu uzziimeeji KKJ!! Taa ir tieshaam skaista, liec tachu paareejaas bildes, jo tev labi sanaak
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
He, man arī 13... Visu vasaru trenējos zīmēt, iemācījos skicēt... Un atstāju fotoaparāta vadu laukos...
![]() Jā, pirmajam ir izdevusies ļoti laba kompozīcija, iesaku pārzīmēt ar melno pildspalvu (uz citas lapas, protams). Un vēl, pēdējos zīmējumos matus vajadzētu detalizētākus, bet tas tik mans viedoklis... Keep on drawing! ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Dzīvespriecīgi, viegli un skaisti, tā tik turpināt! Skaista feja, vai fanarts? Man liekas es viņu esmu Shaman king redzējusi.
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Taa taa pati...... es no viena alla noziimeeju.......
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ļoti patīk. Izkrāsosi?
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Kad kraasoju, parasti ir suudiigi....... Negribu meegjinaat.....
ieliktu ko jaunu, bet neesmu maajaas...... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nezhmiezdies. nopeerc akvarelja ziimuljus un aizies kaa smeereec. pati pameegjinaaju un sanaaca daudz labaak nekaa ar kraasaam utt. utjp.
pameegjini pakraasot pasaules gals no taa jau nepienaax. ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ljoti labi ziimeejumi! Man patiik tavs stils, Tsukino! Un, jaa... pameegjini pakraasot!
![]() Ei, taa bija baigi labaa ideja! Uztaisam topiku, kur katrs ieliek sevis ziimeetu foxgirl (vai arii k-ko citu)! Vienalga, vai uz datora, vai ar roku ziimeetu!!! ![]() ![]() -------------------- |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
personigi man nereali patik.... weeee kawaii!!!
-------------------- |
Tsukino |
![]()
|
QUOTE(dark_angel @ Sep 20 2005, 18:23) nezhmiezdies. nopeerc akvarelja ziimuljus un aizies kaa smeereec. pati pameegjinaaju un sanaaca daudz labaak nekaa ar kraasaam utt. utjp. pameegjini pakraasot pasaules gals no taa jau nepienaax. ![]() Waaaah, man vienk, kas labs sanaak tik reti, ka negribu meegjinaat! + veel tikai treneejos........ -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Ieteiktu akvareļa zīmuļus neņemt, labāk nopērc labas firmas profesionālos, iznāks labāk nekā ar akvareli.
|
Tigra2 |
![]()
|
Es ieteiktu pasteļzīmuļus, tie gan ir dārgi, toties krāsot tik viegli, un izkrāsot sanāk vienmērīgi
-------------------- |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
Man arī ir mondeluz akvareļzīmuļi, man liekas, ka sanāk pat ļoti labi, man vispār ļoti patīk krāsot ar zīmuļiem.Ar akvareļzīmuļiem krāsot ir vieglāk par vieglu. Pasteļzīmuļu man vēl nav, bet esmu ar tiem zīmējusi, tiešām labi, u zīmēt vēl vieglāk kā ar akvareļzīmuļiem.
P.S. Labāk sanāk, ja ūdeni neizmanto. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:11 |