![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(za4peedinja @ Aug 18 2005, 18:23) mums ar Liju (atljaushos rakstiit) iet labi un par lielaako dalju esam vienojushaas, bet es tomeer baidos, ka ja staasta rakstiitaaju buus vairaak, tad viss nojuks. Bet IDEJAS nekad nav liekas, taapeec labpraat tiks uzklausiits katrs!!! atļaušos piekrist... ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
hmm, man gribeetos tur redzeet vairaak melnaa nevis rozaa humora, vislabaak buutu ja tas buutu balnceets. Man negribaas ticeet, ka 3 rozaa meitenes sataisiis kaartiigi labu komeediju, pie staasta vaidzeetu piestraadaat visiem, tobish- meitenes uztaisa uzmetumu, iedod visiem projekta locekljiem, vai arii vnk forumaa un tad uzklausa idejas un padomus, lai vareetu paarformeet un nopuleet liidz perfekcijai
![]() Viena pieziime- abaam staasta autoreem ir 'neliela' nosliece uz shounen-ai... Ceru, ka staasta autores reekjinaasies ar ziimeetaaju moraali un eetiku, un otraadi. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Praxe (ar galveno varonu izveidi) raada, ka taada kolektiiva darboshanaas ap tik konkreetaam lietaam, kaa staasta izveide (varonu izstraade) ne pie kaa laba nenoved.
Cik es taalu esmu izlsaiijis, pagaidaam viss ir OK. Gan buus labi. ![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Sigfa, tu to taa speciaali?Es shkjiet caur visiem triim (nu jau chetriem) postiem, bljaustiijos, ka citu idejas un ieteikumi ir vajadziigi un tiks pienjiemti(varbuut ne visi, ja to buus paaraak daudz(es ljoti ceru ka buus paaraak daudz))!!!
Ja gribi melno humoru, raksti, gan jau visu var paarskatiit (njaa, driizaak, kaut kaa tiks iepiits). Tas ir kopiigs projekts, bet tas nenoziime, ka tagad visiem kopiigi jaabljaustaas un jaaposto, bet gan kopiigi kaut kas jaadara. Thanx kur tur ir shounen-ai? ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Kādam varonim noteikti ir jābūt garmatainām, viņš nekad nesmaida. Kluss tieš, visu novēro un klusām tik pie sevis kaut ko domā.
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Zakji, es tik noraadiju uz tieksmeem
![]() Lai vai kaa, es jau mineeju, ka jums vajag uzmest staasta pirmo nodalju (neizstraadaatu, bez nianceem, labaakajaa gadijumaa- auktoriaalajaa staastijumaa) un ielikt forumaa, lai uzklausiitu ideju guuzmas, kur kas labi dereetu un kaadus jokus var mochiit. Es jau iedomaajos kas tur buus par diskusijaam ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Diskusijas toch vareetu buut pamatiigas, bet vai kaada jeega no taa? Ja staasts tiktu raxtiits, tur iepinot neskaitaamu cilveeku idejas, tad beigaas visticamaak sanaaks visu iespeejamo zanru apvienojums, kaut kas samociits, galiigi garaam un galiigi nebaudaams.
Nevar visas lietas patikt visiem cilveekiem. Varat raxtiit ietekumus, kaa vparaadiit vienu vai otru detalu, bet nevajadzeetu pashu kodolu paklaut briivai publiskai ietekmei.. ![]() -------------------- |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Es saku ka vajag SCI-FI/Action/Drama/Horror!!!
![]() Labumi. SCI-FI ( Var ļautie brīvai tehnoloģiskai fantazijai. Tas ir sākot no ēkām un beidzot jau ar pašu vidi ) Action ( Var pielikt klāt saspringtas situācijas, īsas gan garas ) Drama ( Var izlikt kādu savu dzīves lielo sāpi un ieviest ( pielāgot ) to kāda sižeta tēla or tēlu dzīvei. Horror ( Nu, te jau vissko var izdomāt, var sākt ar mošķiem kuru zīmēšana būtu viegla jo proporcijas nav noteiktas, tā tiekt var brīvi radoši izpausties. ) Sliktumi .... Vel nēsu izdomājis ![]() P.s Es tik izsaku ideju... This post has been edited by slay3r: Aug 19 2005, 14:14 |
xikes |
![]()
|
Sliktumi?
To visu vajag dabuut ideaalaas proporcijaas, un vajag sasodiiti labu story pamatideju, lai nesanaak kaut kas galiigi garaam.. Katraa zinaa, ja maisa kopaa taadus preteejus zanrus kaa Sci-Fi un horror, kaa arii drama un action, turklaat veel ieksh vina projekta, tad risks ir diezgan liels beigaas dabuut, manis ieprieksh piemineeto, bezjeedziigo zanru maisiijumu.. Nu taas, vienk, manas domas.. Btw, man saak rasties iespaids, ka te visi sho projektu uztver kaa VIENreiziigu iespeeju, absolutely-must-be-prefect-anime.. Nebuus perfekta. Kaa nekaa, ar pirmo reizi reti, kas sanaak perfekts. Gan jau.. nesanaaks vienreiz, meeginaasim veelreiz.. ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Sigfa!!!!!!
![]() ![]() ![]() Tur augšup, kaut kur, jau bija ievietota stāsta pirmā nodaļa!!! IZLASI!!!! ![]() Tu maz iedomājies kāds HAJS šeit būs ja stāstu mēģinās raxtīt un apspriest viss forums???? Es saprotu dalīties ar idejām, ir ok, taču visiem raxtīt.. tas NAV normāli... tur nošauties vieglāk... ![]() Tas ka man ir "nelielas" tieksmes uz Shounan-ai utt. vēl neko nenozīmē.... ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Pāris lietas, ko es, cilvēks no malas, gribu patiekt pēc stāsta izlasīšanas:
1) ja taisat animi, tad jums jāraxta kā normālu scenāriju, t.i. kā LUGU; 2) lidostā ir tikai viena eja, heh heh, tur nevar iet satikt cilvēku pie "5ās izejas" or smth; tur vairākas iekāpšanas, bet izeja tik viena. Believe me, heh; 3) Pilnīgi nesparatu, kā puisis ievācās svešā dzīvoklī.Visa tā fīča ir kūl, bet tāpat nesparatu.. Kā Rīgā var vienkārši uziet tukšu, izremontētu, ATVĒRTU dzīvokli? Es arī tā gribu! XD 4) Es laikam esmu vienīgā,kurai raustās uzacs, redzot interpunkcijas kļūdas? All in all - jums vajag vairāk beta-readers. Un lugu. -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
Njaa.. ja kaads vareetu uzraxtiit no shii stasta lugu, scenaariju, vai kaa es vinu augstaak nosaucu - sizetu..
Par dziivokli.. un lai tak ir veel kaads fantasy/sci-fi elements.. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Beidzot izlasīju pirmo nodaļu, tā biju lasījusi tikai pamatdomu, ļoti interesanti, man liekas ka varētu sanākt kaut kas tiešām labs.
Gribu piedalīties, protu zīmēt sejas, ķermeņa proporcijas pieklibo. Palīdzēšu kā varēšu. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |