IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Oh, worlds apart.., come together..
Lija
post Aug 18 2005, 19:38
Post #16

(yaoi) rota 69

Group: Chuunin
From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(za4peedinja @ Aug 18 2005, 18:23)
mums ar Liju (atljaushos rakstiit) iet labi un par lielaako dalju esam vienojushaas, bet es tomeer baidos, ka ja staasta rakstiitaaju buus vairaak, tad viss nojuks. Bet IDEJAS nekad nav liekas, taapeec labpraat tiks uzklausiits katrs!!!
*

atļaušos piekrist... laugh.gif patlaban gan esmu galīgi nelietojama, taču arī labprāt uzklausītu kādas svaigas idejas, varbūt, kas zin, kaut kas patiešām labs ir.. cool.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sigfa
post Aug 18 2005, 21:10
Post #17

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

hmm, man gribeetos tur redzeet vairaak melnaa nevis rozaa humora, vislabaak buutu ja tas buutu balnceets. Man negribaas ticeet, ka 3 rozaa meitenes sataisiis kaartiigi labu komeediju, pie staasta vaidzeetu piestraadaat visiem, tobish- meitenes uztaisa uzmetumu, iedod visiem projekta locekljiem, vai arii vnk forumaa un tad uzklausa idejas un padomus, lai vareetu paarformeet un nopuleet liidz perfekcijai smile.gif

Viena pieziime- abaam staasta autoreem ir 'neliela' nosliece uz shounen-ai... Ceru, ka staasta autores reekjinaasies ar ziimeetaaju moraali un eetiku, un otraadi.
+Quote Post
xikes
post Aug 19 2005, 06:58
Post #18

Koushaku

Praxe (ar galveno varonu izveidi) raada, ka taada kolektiiva darboshanaas ap tik konkreetaam lietaam, kaa staasta izveide (varonu izstraade) ne pie kaa laba nenoved.
Cik es taalu esmu izlsaiijis, pagaidaam viss ir OK. Gan buus labi. smile.gif

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
Kima
post Aug 19 2005, 10:43
Post #19

Hakushaku

From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

Sigfa, tu to taa speciaali?Es shkjiet caur visiem triim (nu jau chetriem) postiem, bljaustiijos, ka citu idejas un ieteikumi ir vajadziigi un tiks pienjiemti(varbuut ne visi, ja to buus paaraak daudz(es ljoti ceru ka buus paaraak daudz))!!!

Ja gribi melno humoru, raksti, gan jau visu var paarskatiit (njaa, driizaak, kaut kaa tiks iepiits).
Tas ir kopiigs projekts, bet tas nenoziime, ka tagad visiem kopiigi jaabljaustaas un jaaposto, bet gan kopiigi kaut kas jaadara.
Thanx

kur tur ir shounen-ai? blink.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
+Quote Post
slay3r
post Aug 19 2005, 10:54
Post #20

Danshaku

Kādam varonim noteikti ir jābūt garmatainām, viņš nekad nesmaida. Kluss tieš, visu novēro un klusām tik pie sevis kaut ko domā. smile.gif Es domāju ka šito visu varētu baigi labi apspriest cosplejā.. tongue.gif
+Quote Post
Sigfa
post Aug 19 2005, 11:35
Post #21

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Zakji, es tik noraadiju uz tieksmeem biggrin.gif

Lai vai kaa, es jau mineeju, ka jums vajag uzmest staasta pirmo nodalju (neizstraadaatu, bez nianceem, labaakajaa gadijumaa- auktoriaalajaa staastijumaa) un ielikt forumaa, lai uzklausiitu ideju guuzmas, kur kas labi dereetu un kaadus jokus var mochiit. Es jau iedomaajos kas tur buus par diskusijaam smile.gif
+Quote Post
xikes
post Aug 19 2005, 13:59
Post #22

Koushaku

Diskusijas toch vareetu buut pamatiigas, bet vai kaada jeega no taa? Ja staasts tiktu raxtiits, tur iepinot neskaitaamu cilveeku idejas, tad beigaas visticamaak sanaaks visu iespeejamo zanru apvienojums, kaut kas samociits, galiigi garaam un galiigi nebaudaams.
Nevar visas lietas patikt visiem cilveekiem.
Varat raxtiit ietekumus, kaa vparaadiit vienu vai otru detalu, bet nevajadzeetu pashu kodolu paklaut briivai publiskai ietekmei.. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
slay3r
post Aug 19 2005, 14:02
Post #23

Danshaku

Es saku ka vajag SCI-FI/Action/Drama/Horror!!! tongue.gif

Labumi.
SCI-FI ( Var ļautie brīvai tehnoloģiskai fantazijai. Tas ir sākot no ēkām un beidzot jau ar pašu vidi )
Action ( Var pielikt klāt saspringtas situācijas, īsas gan garas )
Drama ( Var izlikt kādu savu dzīves lielo sāpi un ieviest ( pielāgot ) to kāda sižeta tēla or tēlu dzīvei.
Horror ( Nu, te jau vissko var izdomāt, var sākt ar mošķiem kuru zīmēšana būtu viegla jo proporcijas nav noteiktas, tā tiekt var brīvi radoši izpausties. )

Sliktumi ....
Vel nēsu izdomājis unsure.gif

P.s
Es tik izsaku ideju...

This post has been edited by slay3r: Aug 19 2005, 14:14
+Quote Post
xikes
post Aug 19 2005, 14:14
Post #24

Koushaku

Sliktumi?
To visu vajag dabuut ideaalaas proporcijaas, un vajag sasodiiti labu story pamatideju, lai nesanaak kaut kas galiigi garaam..
Katraa zinaa, ja maisa kopaa taadus preteejus zanrus kaa Sci-Fi un horror, kaa arii drama un action, turklaat veel ieksh vina projekta, tad risks ir diezgan liels beigaas dabuut, manis ieprieksh piemineeto, bezjeedziigo zanru maisiijumu..
Nu taas, vienk, manas domas..

Btw, man saak rasties iespaids, ka te visi sho projektu uztver kaa VIENreiziigu iespeeju, absolutely-must-be-prefect-anime..
Nebuus perfekta. Kaa nekaa, ar pirmo reizi reti, kas sanaak perfekts. Gan jau.. nesanaaks vienreiz, meeginaasim veelreiz.. laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Aug 22 2005, 17:21
Post #25

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

Sigfa!!!!!! mad.gif Es tev kājā iekodīšu!!!!! mad.gif Es značit esu dikti "ROZĀ"????? Gribi melno hum.DABŪSI!!!! (būs viens tēls, kas būs dikti tev līdzīgs un ar viņu notiks visādas "labas" lietas!!!) cool.gif
Tur augšup, kaut kur, jau bija ievietota stāsta pirmā nodaļa!!! IZLASI!!!! ph34r.gif
Tu maz iedomājies kāds HAJS šeit būs ja stāstu mēģinās raxtīt un apspriest viss forums???? Es saprotu dalīties ar idejām, ir ok, taču visiem raxtīt.. tas NAV normāli... tur nošauties vieglāk... unsure.gif

Tas ka man ir "nelielas" tieksmes uz Shounan-ai utt. vēl neko nenozīmē.... dry.gif
+Quote Post
+Chibi+
post Aug 26 2005, 22:10
Post #26

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Pāris lietas, ko es, cilvēks no malas, gribu patiekt pēc stāsta izlasīšanas:

1) ja taisat animi, tad jums jāraxta kā normālu scenāriju, t.i. kā LUGU;
2) lidostā ir tikai viena eja, heh heh, tur nevar iet satikt cilvēku pie "5ās izejas" or smth; tur vairākas iekāpšanas, bet izeja tik viena. Believe me, heh;
3) Pilnīgi nesparatu, kā puisis ievācās svešā dzīvoklī.Visa tā fīča ir kūl, bet tāpat nesparatu.. Kā Rīgā var vienkārši uziet tukšu, izremontētu, ATVĒRTU dzīvokli? Es arī tā gribu! XD
4) Es laikam esmu vienīgā,kurai raustās uzacs, redzot interpunkcijas kļūdas?

All in all - jums vajag vairāk beta-readers. Un lugu.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
xikes
post Aug 28 2005, 15:33
Post #27

Koushaku

Njaa.. ja kaads vareetu uzraxtiit no shii stasta lugu, scenaariju, vai kaa es vinu augstaak nosaucu - sizetu..
Par dziivokli.. un lai tak ir veel kaads fantasy/sci-fi elements.. smile.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Tigra2
post Aug 30 2005, 18:01
Post #28

kawaii tora

Beidzot izlasīju pirmo nodaļu, tā biju lasījusi tikai pamatdomu, ļoti interesanti, man liekas ka varētu sanākt kaut kas tiešām labs.
Gribu piedalīties, protu zīmēt sejas, ķermeņa proporcijas pieklibo.
Palīdzēšu kā varēšu.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 22:11