![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Sushi @ Mar 27 2006, 03:25) O_O OMG??? SUPER!!!! Baigais malacis klausies. Un ja tev triic rokas tad es esmu tramvajs. *pastaas uz sevi* Un tramvajs es toch neesmu! ![]() -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sushi @ Mar 27 2006, 03:25) Ja atminja nevilj, labaakais darbs visaa topikaa. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Bwaaa!! super darbinsh sushi!
-------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
Dude... this one is totaly KEWL...
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Hehz.. nee nu paldies!
![]() ![]() p.s. un tagad kas uzminees ko es beidzot esmu saacis skatiities? ![]() leeeim fanart -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
mana izklaide
![]() Es ar šito fruktu ietestēju...interesanti... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahah, Pakkun, tā kā tu chara vārdu uzrakstīji, nav īpaši grūti uzminēt. XD
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Karamele, tev gan tā meitene tāda draudīga izskatās!
![]() Pakkun, nu tīri jauka tev tā Chii ( ![]() Man vispār arī šitā lietiņa sāk PĀRĀK iepatikties... -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
PAARAAK iepatikaas buutu maigi teikts... es esmu taas lietinjas vergs.. (peedeejaa laikaa biezhi lietots vaards
![]() my neext kreation! -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Dooh esmu noobss ziime6anaa ,))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bet sanaaca sis hehe........... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(-Kai- @ Mar 28 2006, 22:56) Dooh esmu noobss ziime6anaa ,)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bet sanaaca sis hehe........... ![]() Nezinu, kas tur bija domaats, varbuut normaalas lietas, bet es redzeeju to, peec kaa man izskatiijaas, un gariigi traumeejos! Vareeji vismaz pielikt briidinaajumu: cilveekiem ar vaajiem nerviem vai tamliidziigaam probleemaam - neskatiities! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(edg @ Mar 28 2006, 23:14) Nezinu, kas tur bija domaats, varbuut normaalas lietas, bet es redzeeju to, peec kaa man izskatiijaas, un gariigi traumeejos! Vareeji vismaz pielikt briidinaajumu: cilveekiem ar vaajiem nerviem vai tamliidziigaam probleemaam - neskatiities! Tu vel neesi redzeejis pilno taa zimejuma versiju, ko es uzzimeju ar roku nevis ar peli ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Citi grib auras,citi tramvajus,bet es saku laiks fantastikai!!!
http://artpad.art.com/?iwuwtd5nnhc -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Nu re es ar saņēmos kko uzskricelēt....
Skriceleejums.... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 13:44 |