![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Labas dienas!!! Shai pusee nu Latvijaa cik manm zinaams veel nav neviena huba. Ktraa zinaa ir aatrzemees kur arii sezh lavvieshu juuzeriishi.
wlhalla.otaku-anime.net:555 DC++ un ja kaads zin kas tas taads un lieto Bittorent tad, http://kaa.animeconnection.net/torrentpage/ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
deBUGa |
![]()
|
||
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Iisteniibaa ir... tikai varbuut ne sevishkji populaars (forumaa jau paaris reizes piemineets): mangabase.no-ip.com:3412 -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
kad vien man nets darbojas un hubam nav probzu es tur seezju, bet jaa ljoti populaars vinsj gan nav. dazjs labs no muusu foruma veel bez manis tur sjad tad apgrozaas -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Spectre |
![]()
|
||||
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Hmmm, nu labi ...... Let's try .... kaa saka. Kameer pac nepameeginaasi nav ko spriest ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||||
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Es ar tur regulaari iegriezhos peec 18:00... kaa nu kuru dienu sanaak...
-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Spectre |
![]()
|
Heh, pamaz ir to cilveecinu tur. Ko n upadariisi, bet nu centiishos ar tur buut kaa ienaakshu DC++. Vienkaarshi dc lietoju, ja uzzinu par kaadu ANIME, ko esu palaidis garaam, it iipshi, aj taa ir daudzseeriju. A taa Bittoreent.
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
deBUGa |
![]()
|
Kaa nu kuru reizi sanaak... IMHO ar jaunumiem parasti ir taa, ka dazhreiz labaak dazhas dienas nogaidiit un peectam stundas laikaa novilkt no DC nekaa dienu mociities ar torentiem... bet es nekur nesteidzos. Mani jau taapat gaida paaris GB ar neskatiitu anime.
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Spectre |
![]()
|
deBUGa nu nezinu nezinu pameegini pavilkt ar BitTornado no http://www.animesuki.com/ es naruto 85 seriju gaidiju emmmm..... 1:30
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man ar saviem max 25 kB/s ir vienalga no kurienes vilkt, lai gan svaigumiem tiesjaam labaak izmantot bit torrent (pagaidaam uzpaseeju GantZ un Paranoia agent jaunaas seerijas). Kaut ko kam seeriju skaits ir virs 26 es no savas apzinjas pagaidaam izdzeesju, jo nav liela jeega atvilkt kaut kaadus fragmentus un neredzeet visu seriaalu.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Bittorentu miilotaajiem luudzu sheit.
http://a.scarywater.net/ Tas ir saits ar linkiem, pietiekami daudz linkiem uz citiem saitiem. Loti daudz ko var atrast, ja ir laiks paskatiities, kas tajos saitos ir atrodams. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 15:05 |