![]() |
![]() ![]() |
![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Eva... arii, kaa jau teicu saakumaa pasaki zhanrus....
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
nu zhanri te jau ir mineeti pie topika nosaukuma, action comedy(vismaz kaada veida ani9mes uz doto briidi gribeetu skatiites), bet kad buushu noskatiijusies taas animes kuras tagad skatos tad vareetu savaadaaka zhanra animes saakt skatiities piemeeram, romance, fantasy, martial arts un ari var horror.
-------------------- |
Tomoko |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
hmmm.. paskatoties uz pinksakuras avu, atcereejos to, ka (vismaz man likaas ljoti ok) Fruits Basket vareetu buut pa teemu
![]() ![]() ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Oct 5 2005, 21:32) hmmm.. paskatoties uz pinksakuras avu, atcereejos to, ka (vismaz man likaas ljoti ok) Fruits Basket vareetu buut pa teemu ![]() ![]() ![]() njaa, bet fruits basket jau emsu redzeejusi ![]() -------------------- |
K@fs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 24-October 05 From: Ogre ![]() |
Es Tev varētu ieteikt Samurai Champloo. Nesen noskatījos pēdējo sēriju(pavisam ir 26). Ļoti mūsdienīga ar humoru piesātināta anime.
-------------------- ![]() |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Esieteikshu kaut ko ko varbuut ir gruutaakdabut, bet ir ljoti interesantas animes, kas atshkjiraas no paareejaam.
Taatad jau mineetie - samurai shamploo un hack sign, vandread Kaa arii - THE Mars daybreak (baigi interesanta pasauleuztaisiita) P.S. Ja veel kaadu atcereeshos, tad veelaak pierakstiishu -------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Chufanzo @ Oct 30 2005, 15:19) mars daybreak bij liela vilshanaas. negaidiiti average gabals no Bones studijas, kas liidz tam bij izlaidusi tik daudz lielisku gabalu .. escaflowne, ocean EX, scrapped princess, rahxephon, cowboy bebop .. diemzheel big let off. eureka 7 ar diemzheel. lai gan par daybreak tik un taa skataamaaka. |
Alexiel aka Organic Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 3-November 05 From: Latvia ![]() |
Try a new one - Black Cat. 10 episodes exist for sure, 6 of them with English subtitles are in the Torrent area.
Trinity Blod is nice if you like Hellsing or something like that. Clamp works are nice - RG Veda, Tokyo Babylon (both 2 OVA's) I were advised to see Lovers (no hentai). So choose. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 07:30 |