![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Taa, buss viss ok, velak ar jauno gimeni sazvanisos, bisku iepazisos, un gan jau viss buss labi, es nezinu man ta liekas ka ar tevu tiesi labak sapratisos neka ar parejiem, es jau no bernibas viss labak ar viriesu parstavju cilvekiem saprotos daudz labak neka ar meitenem =)))(nedomajiet neko jokainu) =))
Sigfa, jap ja mums nebus 300km atskiribas no musu dzives vietam tad varesim saskrieties =))), man Japanu valoda, nav tik laba limeni, bet macos, vienigais + kas vel ir tas ka maku gitaru spelet heh =D... Nu vot!Ne nu paldies par informaciju, bet taka esmu + vel Otaku dabusu draugus vismaz kaut tos divainus, bet draugi buss to es zinu 100% =))) Ja kads zin, varat ludzu ieteikt iepazisanas teikumus kursu vissbiezak lietu, es nevaru nekadigi saprast kad lietot istos, istaja laika murgs =))) ? un ja kads zin, varat pastastit par skolas dzivi Japana ? =))) aaa, un ko vel apsolit 100%, tiesi tad kad atbrauksu uz Japanu, attaisisu galeriju, kur liksu bildes, gan ar sevi, gan ari bildes, piem. gimeni, sakuras kokus utt. =D -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Vareetu buut interesanti palasiit shos resursus:
Notes from Tsutsuji-cho I am a Japanese School Teacher tie ir no JET [The Japan Exchange and Teaching] programas daliibniekiem, taa ka tur ir tiiri daudz info par skolas buushanaam, un vispaar shis tas par sadziiviskaam lietaam. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Faplo: YFU Birojs Latvija
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
USD 7000...
|
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Cenas iespaidīgas
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
mm, es maksaaju. Senchi pateica, ka grib mani kautkur aizsuutiit, es pateicu, ka uz japaanu. Pats daargaakais variants, bet uz gadu- domaaju, ir to veerts.
|
Hikaru |
![]() ![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
...Sugoi! Sugoi!...
|
Aardark |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 12-February 04 ![]() |
QUOTE(Faplo @ Aug 23 2005, 13:14) Cena ir ļoti neliela, ja ņem vērā, ka tajā ietilpst ceļa izdevumi, dzīvošana ģimenē un maksa par mācībām. -------------------- With wealth and fame He's still the same! I'll bet you five you're not alive If you don't know his name! |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
Es samaksaju 4200LS u gadu, bet tas ir leeti, jo tur ietilpst viss iznemot kabatas nauda un vel kaut kadi mazi sudini, ta ka tas ir forsi =))
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
hmm, nu ar patreizeejo valuutas kursu man sanaak 4039 LS
Shoune, ar kaadiem starpniekiem tu brauc? |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Savelkot visu kopā tas nav nemaz tik dārgi un ja līdzekļ atļauj tad kāpēc gan nē?
Lai gan viena lieta ir fantazēt galvā, kas un kā tur būs, pavisam cita nonākot uz vietas un iespējams piedzīvojot kultūršoku, aklimatizācijas problēmas un nespēju normāli sadzīvot ar vietējo ģimeni, ko protams nevienam nenovēlu. Mans ieteikums jums abiem un arī citiem kas gatavojas turp doties, mācieties valodu (tagad un tūlīt), kā arī meklējiet visu iespējamo informāciju par to vietu, kur jūs izmitinās. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Shoune |
![]()
|
Sigfa es ar AFS firmu braucu, bet man ir forsi tass ka, pirms brauksanas uz Japanu man buss it ka nometne menesi, kur mes visi satiekamies(kas brauc ar AFS firmu), un tad mes it ka + macamies + atpusamies forsi =)))
ShinChan es jau macos to valodu, bet nu protams lidz Janvarim neiemacisos perfekti runat, bet galvenais man jaatceras ka ir ataa, labrit utt. =D -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
mnjaa, man tas pats.
ShinChan- braucu ar domu, ka tieshi kultuurshoks man ir vajadziigs ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Shoune @ Aug 23 2005, 16:45) ShinChan es jau macos to valodu, bet nu protams lidz Janvarim neiemacisos perfekti runat, bet galvenais man jaatceras ka ir ataa, labrit utt. =D mmm... muusu kursu arii ismanto, vai vnk internetaa kkur mekleejies? -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shoune |
![]()
|
aaa ja parezi, kursi tavjie ups aizmirsu =DDDD, man draugs stastija ka siten ari kaut kadi pastaisito kursi(kaut kas tamlidzigs), vot Lasguru tu vari ludzu speciali prieks manis sadabut visas svarigakas iepazisanas vardus vai teikumus ? =)))
es nezinu vai man shoks buss vai nebus, bet zinu vienu lietu 100%, tur buss jautri =DD P.S es uz kursiem gaju, partraucu, man vienkarsi lapas palika no kursiem, no septebra saksu atkal iet kursos... =) -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:41 |