![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Faplo |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 136 Joined: 22-September 04 From: Jaunogre ![]() |
Kursos.
![]() ![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
es gaju uz kursiem, bija tikai 50 LS pa trijiem menesiem, tad bija vienkarsi ideali, + vel skolotajs no Japanas, viss bija ideali, kamer vins aizbrauca prom un velak nevareja vizu dabut =(((
Tagad es iesu kaut kur Rupniecibas iela... pats isi nezinu kur tas ir, vel ar vecakiem septembri buss japabrauka uz jaapskatas... Pazvani uz 118 un tur visu pastastis =))), piem. rupniecibas iela Kursi maksa 660LS uz gadu ,es panemu uz pusgadu un jamaksa tikai 330 LS, 2 reizes nedela stundas kuras it ka iet 2h ta ka viss noramli, galvenais nauda ir vajadziga =)) -------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Aug 22 2005, 11:26) maaciibu gads nesaakas janvaarii, bet martaa. Dazhi brauc jau janvaarii, lai iepaziitos ar gjimeni, un baudiitu briivo laiku, varbuut arii dabuut darbu. Apmainjas students nebuut nenoziimee, ka obligaati kaadam ir jaabrauc manaa vietaa, apmainja starp skolaam, nevis gjimeneem, taa es to uztveru. Apmainja ir taa ka tu maini vidi kuraa dziivo un maacies. -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Vecīt, kā tu rullē!!! Es vienmēr esmu gribējis nokļūt Japānā, tikai nesanāk... Kā tev veicas....
![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
=))), zinu zinu, vecaki vel te ik pa laikam iebilst, ka es bez vecakiem tur neko neizdarisu utt. a man pofig =DD, izradas ka ne uz gadu, bet uz trijiem, jo biju aizgajis uz Japanu vestniecibu, un velak uz kaut kadu h...u kur par diplomiem interesejos, izradas ka ar to Diplomu ko es dabusu Japana(pabeidzot videni), varu mierigi atbraukt uz Latviju un man parakstits, ka esmu dabujis Videjo izglitibu, un velak domaju braukt uz Osakas Universitati, tur macas Draudzene, un viena Radiniece ta ka viss jau ir izlemts, uhu tagad esmu loooti laimigs, kad pateica ka uz trijiem gadiem, vienigi Tevs treso, "kas tu traks, brauksi pastavigi dzivot uz Japanu uz Trijiem gadiem??" bet gan jau, mammai nekas preti vispar nav, lai es braucu un lauju vinai no manis atpusties 3 gadus =DDD... Esmu viens no laimigakiem cilvekiem =DD
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
apskatiijos vienreiz kaadas cenas ir japaanju val. kursiem. man pateica vienaa firmaa ka 23ls par 90min. man zhoklis atkaaraas liidz zemei.
pilniigi pazuda viss entuziasms un veelme maaciities.... ![]() |
Shoune |
![]()
|
ta ir normala cena, kapec soklis atravas ? tas taks viss ir normali, LAtvija taks Japanu val. kursus maz cilveki ir iecienijusi, tapec ari ir tik dargi, nu nezinu man liekas ka ir normali, piem. ir kursi 660Ls uz gadu divreiz nedela pa 1.30...
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nee to ka tas ir normaali prieksh latvijas es saprotu.... jaa bet tomeer maxaat 92 ls meenesii, pienjemot ja man buutu 1 maac stunda nedeeljaa es tomeer neesu gatava. + veel japaanju valoda ir biku sarezhgjiitaaka par frnchu vai itaalju valodu taas pashas hieroglifikas deelj. shaubos ka es piem. 4 nodarbiibu laikaa daudz vareetu apguut taapeec toreiz noleemu labaak neiet uz kursiem. prieksh manis taa buutu lieki izdota nauda.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:02 |