![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
akvarelja ziimulji ir ljoti liidziigi parastajiem ziimuljiem, tikai grafiits laikam ir veidots no saspiestas akvarelja kraasas vai kautkaa tamliidziiga. liidz ar to kraasa ir spilgtaaka un plus, ja peec ziimeejuma izkraasoshanas paarvelc paari ar slapju otinju kraasa izpluust. nu izskataas kaa kraasots ar uudenskraasaam. es gan to otinju un uudeni neizmantoju, bet man patiik kraasu koshums. vieniigais miinus ka maksaa nedaudz daargaak par parastajiem ziimuljiem es savus pirku par paari 3 ls.
|
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Ir jau gliishi, bet manupraat vajadzeeja to veederu nedaudz augstaak, vai uzziimeet leezenaaku veedera augshdalju. Nu tas taa manaa skatiijumaa, bet ir okey!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
nuuu 3 ls es mieriigi noziedotu! tikai pasaki kur taadas var dabuut!
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nezinu vai tagad taadi tur veel buus. pacik dziivoju jelgawaa tad pirku vieteejaa kansleraa. bet tas bija pirms vairaakiem meeneshiem, bet ja tev vajag varu iemest aci vai tur taadi veel ir atrodami.
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
jip,iemet aci un pasaki man ar. taa kaa nedziivoju taalu,aizbraukshu,ja taadi ziimulji tur veel buus
![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
ok. pirmdien peec shuules apstiishos un tad doshu tev zinju.
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Aaaa es ar sev taadus gribu XDDDDDD
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Angelina |
![]()
|
kaa jau redzams,darbs nav pabeigts, tapeec gribeetos sanjemt mazu konsultaaciju,ko dariit taalaak un kaa buutu labaak.. liekas,ka kkas pietruukst
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tur kur tas ezis un zirga kāja tur nav backgraunda. Neloģiski sanāk, vienā pusē jūra, otrā nekā.
Es tā domāju varbūt tai jūrai jāturpinās,bet tādā gadījumā jādomā, ko darīt ar zirga kāju. -------------------- |
Angelina |
![]()
|
nu taa.. pirmkaart,tas nav ezis,bet gan naakotnes cilveeka embrijs; otrkaart, manupraat, tur (apakshaa) juura nevar turpinaaties, jo zem vilka zoda saakas krauja,kuras malaa aug priede. vispaar darbs ir domaats sirreaalistisks,tapeec varbuut dazhiem ir mazliet gruuti iebraukt kas tur ir domaats,tachu katrai vissiikaakajai detaljai shajaa ziimeejumaa ir sava simboliskaa noziime
![]() -------------------- ![]() |
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
skaisti... abstrakti...
buutu prieciiga ja Tu pastaastiitu ko vairaak par to simbolisko noziimi.....! -------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
Angelina |
![]()
|
nju,var meeginaat pastaastiit..buus gari,bet var meeginaat..
1) chuuskas zirga kreepees noraada uz to,ka katraa labajaa sleepjas arii ljaunais; 2)chuuska ar 2kjermenjiem (2 galvaam) simbolizee cilveeka diveejaado dabu; 3)putni simbolizee briiviibu; 4)zirgs (+kreepes) - sapnjus, fantaazijas lidojumu; 5)vilks - droshsirdiibu, kaa arii cilveeka nepiecieshamiibu peec sabiedriibas (vilki dziivo baros); 6)priede uz kraujas - biistamiibu un speeju shajaa dziivee balanseet uz nazha asmens, lai izdziivotu; 7)juura - muuzhiibu; 8)saulrieta beigas - speeju nomirt, piedzimt un atkal atgriezties. laika, muuzhiibas ritumu, bezgaliibu (nekas nekad nebeidzas, viss turpinaas un mainaas); 9)maaja uz stalaktiita - cilveeka uzskats,ka vinjsh speej valdiit paar dabu 10)duumi no skurstenja - dabas bojaa ieshana cilveeka darbiibas rezultaataa.. nju, taa..tas ir tikai iisumaa. p.s. ziimeejums jau ir papildinats, un cerams driiz tiks pabeigts ![]() -------------------- ![]() |
Angelina |
![]()
|
ok,mazliet uzlabota,bet ne pabeigta versija
![]() ![]() un viena skiciite.. ![]() gribeetos dzirdeet juusu domas -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
lloti patika acs... roka arii sanaakusi geniaala...II ziim. plaukstas ir debeskiigas...
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kazuki |
![]()
|
skice laba, varbuut vieniigi gurni tai meitenei kleitaa vateeja buut biki augstaak
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:30 |