![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
njumz,camoon, tauta.. vai tad tieshaam nevienam nav komentaaru??
![]() p.s. meitene kleitaa ir domaats manekens ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Angelina @ Jan 6 2006, 10:06) njumz,camoon, tauta.. vai tad tieshaam nevienam nav komentaaru?? ![]() p.s. meitene kleitaa ir domaats manekens ![]() ![]() ![]() Bet par tawiem ziimeejumiem teikshu vienu lietu...dzilji... ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
tagad saaku maaciities ziimet dziivniekus. so..mazinjsh vilku beerns...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Vienkārši burvīgs skastulis. Wii, vilks!
![]() Patiesi superīgs zīmējums. Kā īsts bez maz vai... ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaaaa vot tas ir skaisti, tikai vareeja vairaak zobus uzziimeet.
![]() |
Angelina |
![]()
|
jauki,ka patika
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
i'm back... par to vilku un zirgu...doma taa arii nepieleca, bet taa - no mana skatiijuma - labs, ar dziļu domu...par vilku, to peedeejo, varu vien saciit, ka dars patieshaam apjomīgs, ruupiigs...bez tam, shonakt pilnmeenesss.... nu smuki!!!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Angelina |
![]()
|
pirms kaada laicinja ziimeets..
![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais ir vienkārši burvīgs. Tas tēls, sēdošais uz loga, nu, es nezinu, vienkārši man nav vārdu. Tev ir tāds talants...!!!
-------------------- |
Angelina |
![]()
|
ehh...skaneejot nezkapeec sanaaca suudiiga kvalitaate
Kaede |
![]()
|
Burvīgs, viegls darbs, labām noskaņām, vieglām līnijām, jauki!
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaa darbs tieshaam jauks, bet vareeja ieziimeet konkreetaak gurnus un spaarni ar vareeja buut kuplaaki, savaadaak shitie man nes kapeec atgaadina ziemassveetku egliites zaru.
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Peedeejaa bija riktiigi labaa
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Angelina |
![]()
|
QUOTE(dark_angel @ Jan 24 2006, 19:54) jaa darbs tieshaam jauks, bet vareeja ieziimeet konkreetaak gurnus un spaarni ar vareeja buut kuplaaki, savaadaak shitie man nes kapeec atgaadina ziemassveetku egliites zaru. ![]() man prieks,ka patika! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Tev ir patiess talants! Tādi zimējumi, lūk to es saprotu! Skaisti un viegli! Super!
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |