![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
taa meitene ir staawoklii? labi sanaacis:D
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
pirmaas 10 minuutes photoshopaa..zinu,ka fons galiigi s*cks,bet taapat gribeejaas jums paraadiit..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais. Kā vienmēr burvīgsa darbs! Ļoti skaisti! Jo īpaši tā sirds rokās ir zīmīga.
![]() -------------------- |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
taatad - kritika
otrajam ziimeejumam, kur ir tas cilveeks garajaa teerpaa, tieshaam plaukstas ljoti labas, proporcijas arii pusliidz normaali, bet teerps galiigi garaam. nevienas dreebes tachu nav taisnas visaa garumaa bez nevienas kruncinjas. tas ir tas, kas pietruukst - ieloces, krokas, utml. tad ziimeejums ar asaraino aci - pati acs un asara - super, ljoti patiik, bet galva nu nav laba, lai kaa arii skatiitos. paskaties, cik vinjai/vinjam shaura piere. paveero kaut vai savu galvu - pakausis ir daudz lielaaks tad veel par enjgjeli(pirmo) - labs ziimeejums, tikai man jaapievienojas visiem tiem, kas teica, ka ar veederu kkas nav iisti kaartiibaa. un arii kaa kaaja pievienota rumpim. bet taa - ok. vispaar man ljoti patiik vilks un tas abstraktais ziimeejums (ar to zirgu utml.). jaa, un tad Tev bija veelviens enjgjelis, kuram bija burviigi spaarni. jaa, un ieveeroju, ka visos Tavos ziimeejumos pieeja matiem kkaada jokaina. varu ieteikt vienu lapu - www.cablenet.ne.jp/%7ejapanime/tutorial/hairmain.html. nuja, tas laikam arii viss. ceru, ka nebiju paaraak kritiska. galvenais - ziimeet, ziimeet, un tad jau viss izdosies! ![]() ![]() |
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
akjaa, Tu gadijienaa nedarbojies feini.lv.?
man patiik Tavs staasts(ja es neko nejaucu) ![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
YAYYY!!! beidzot te ir paraadiijusies dziiviiba!!! miiljsh paldies tev par kritiku! taatad,ko varu sev teikt par attaisnojumu.. dreebes man diezko nepadodas..driizaak butuu jasaka,ka man padodas vieniigi darba izfantazeeshana,bet taa visa izlikshanai uz papiira,ziimeeshanas skills ir par mazu...diemzheel. neizakaami gribu iet uz ziimeeshanas un gleznoshanas kursiem Riigas skoleenu pilii,bet nesanaak,jo katastrofaali truukst laika un noteikumi tur ar ir mezhoniigi - 2 reizes neaizbrauksi - tevi izmetiis no kursiem.. bet es nekaadiigi nespeeju tikt uz katru reizi un tapeec atliek vien siekaloties pie loga
![]() man liekas,ka tagad ar engelja veederu jau viss ir kaartiibaa. nez cik reizes vinju paarlaboju un nu man galarezultaats gauzhi patiik,tapeec atljaushos iebilst tavai kritikai ![]() un kaa to saprast - jokaina pieeja matiem? es nez,man jau liekas,ka ir daudz maz cieshami un daudz kas cits kriit aciis daudz vairaak nekaa mati..tomeer,ja taa padomaa,tad jaasaak laikam ar vieglaako, t.i., matu tehnikas uzlaboshanu, un tad jaapariet pie paareejaa. to adresi biju jau vairaakas reizes skatiijusies,tomeer esmu paaraak slinka,lai ziimeetu peec tutorialiem.. ![]() ![]() feini esmu,bet staastu gan neesmu raxtiijusi. tur viena meitene nochiepa manu ziimeejumu savam staastam un veel nelietiigi izkjeemoja manu niku (uz staasta nosaukuma) grrr... ![]() UN veelreiz milziigs paldies tev par kritiku!!! savaadaak jau domaaju,ka mans topiks galiigi aizmirsts.. paldies paldies paldies!!! un komentee veel,luuuuuuudzu ![]() -------------------- ![]() |
Angelina |
![]()
|
kaads laiks jau pagaajis kopsh peedeejaa ziimeejuma..hate school.. taadad neliels kljeksis -ne-anime-stilaa- daljeeji noziimeets,tas taa,kaa to njem
![]() ![]() sooo - labaakaas speeles ever miiljaakais personaazs: ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Zin vinjam taa poza gauzham diivaina, bet taaa-vnk ideaali, viss eenojums un formas!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
nu poza ir diezgan pareiza - vinjsh ir ieliecies celjos un ar kermenja augshdalju sagriezies pa labi,plus veel galvu noliecis uz leju.. varbuut tagad tapa skaidraaka bilde?
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
ja nemaldos, noziimets no speeles Silent Hill.
|
Angelina |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
o jaaa... shito jau es saprotu. labs, ljoti labs.
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kas viņam tur uz galvas?
|
Angelina |
![]()
|
nu..ja tu butuu speeleejusi Silent Hill,tad saprastu,kas tur vinjam uz galvas ir. ja godiigi,tad nemaaku paskaidrot..man tas vienmeer ir izskatiijies peec tvaika nosuceeja (taadi parasti ir virtuvees),bet tas pavisam noteikti nav domaats nosuuceejs. atliek vien secinaat,ka tas ir kaut kaads blekja gabals,lai trauceetu vinjam dziivot
![]() -------------------- ![]() |
Angelina |
![]()
|
lalala,jauns pusstundas ziimeejums,kursh tapis Pariizes exkursijas iespaidaa. pashlaik notiek tiiriishanas darbi uz fotoshopa,bet man kaa neprashai uz taadas progas tie velkas veselu muuzhiibu,ja ieskaita mana giga lielaa slinkuma paliidziibu.. taatad,kaut kad centiishos ielikt arii tiiro versiju
![]() un,jaa, manam skanerim ir probleemas ar sava darba izpildi,tapeec varu galvot,ka dziivajaa izskataas daudz labaak ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:20 |