![]() |
![]() ![]() |
![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
nu tas gan... heh.. pie jaunaam atklaasmeem nonaac??
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
hehe.. ja godiigi,tad man katra jauna diena pienaak ar jaunaam atklaasmeem
![]() shii buut viena taada tjipa himeera,kuras tapshanaa ir vainiiga kaada superiiga graamata ![]() ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
taa baigi smuki uzziimeets, bet manupraat tam augsheejam spaarnam vajadzeetu buut uz leju, bet taas tik ir manas domas.. taa tieshaam smuki!!
|
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Uguns tik ticama ka var apdedzināties un vēl arī aste baigi labā! Vispār skaists darbs.
-------------------- |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
miiljsh paldies jums! man jau ar likaas,ka ar to spaarnu kkas nav iisti labi,bet nivareeju izdomaat,kaa lai izlabo.. tagad pameeginaashu vinju bikinj nolociit uz leju un tad jau redzees,kas sanaaks
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
hehee.. malacis.... man patiik tawa attieksme!!
|
Angelina |
![]()
|
taa..tagad esmu mazlietinj pielabojusi to spaarnu,cerams ir labaak
![]() ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
wo shitaa ir manupraat vnk ideaali!! malaciis!!!
|
Angelina |
![]()
|
thanx,gribeeju arii izkraasot photoshopaa,bet diez ko labi nesanaaca:(
-------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
nu ja nesanaaca meegjini weelreiz!! nepadodies!!
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Manuprāt tam pūķim ķermenis pa īsu...
-------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
puukji war buut dazhaadi,kaapeec laj nebuutu puukjis-ruukjiitis?
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jaa! Shie ir tieshaam smuki, savdabiigi darbi! Man jau patiik! Man shkjiet, ka tev ir savs anime stils! Baigi labi
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Angelina |
![]()
|
īstenībā tā ir himēra,nevis pūķis.. starp tiem diviem ir maza atšķirība,bet tomēr tāda pastāv
![]() ![]() -------------------- ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju,pū4īts ta cmux,bet tā aste viņam izskatās kā 3 diennaktis atpakaļ noskūts čin-čins(es zinu,zinu,es turpmāk vairs tik nesmuki nerunāšu)
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |