![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
he he heee!!!!! tas nu gan man paraava smieklu
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
skolas deelj galiigi nebija laika ziimeet,tapeec biju bikinj no zudusi..
un nu, jauns ziimeejums! pa daljai noziimeets,pa daljai pashas taisiits. ieskeneeju,bet nezinu kaa lai uztaisu tumshaakas liinijas,tapec ir taa slikti redzams..cerams nav tik traki, kaa man liekas.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
hmm.. nu manupraat baigi smuki!! malacis!! ko no wisa taa tu noziimeeji?
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
vispaar visa poza ir viena maakslinieka izdomaata, bet es noziimeeju tikai savus klupshanas akmenjus - rokas un kājas.. paareejo lielaa priekaa skriceleeju pati!
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
nu taadaa gadiijumaa baigi forshi(nu oki es taa jau teicu), bet nu malacis!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
he he, to tu arii jau teici
![]() ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
haahaa...
![]() ![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Angelina @ Sep 19 2005, 12:04) ![]() ![]() Respeckt.... Tie spaarni... Taa anatomija... Taa poza... Just perfect!!! ![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
kad ieraudziiju ziimeejumu man mute bija valjaa
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Skaists enģelis, negribas piekasīties, bet tās krūtis nav bišku par lielu? Tas ir vienīgais kas man nelikas labi, pārējais ir just perfect!
-------------------- |
Angelina |
![]()
|
paldies miiljie! man prieks, ka jums patiik! gribeejaas,lai buutu engelis ar smalki veidotu kermeni,bet taas kruutis visu izbojaaja
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vau... tas enģelītis smuks! Noskumis, bet smuks. ^_^
Spārni... *_* Es ar sev tādus gribu... |
Angelina |
![]()
|
njuaa..kursh tad sev negribeetu spaarnus..? es jau nu toch gribeetu!
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
sleeptais sapnis...
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
sorry, bet anatomija tomeer mazliet klibo... bet spaarni S-U-P-E-R-I-I-G-I!!!!
![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |