![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
neeee,viss ir oki (tikko paarbaudiiju
![]() ![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
taa jau ir daudz labaak, vieniigais mosh nevajadzeetu buut tik staawai tai daljai zem nabas nu jaa kkaa taa... ceru ka saprati! bet taa ir praktiski idealjno!
-------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
hmmm..vinja jau nav staava,vinja ir izliekta!.. vai arii es vnk nesapratu,ko tu domaaji
![]() -------------------- ![]() |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
nu es domaaju, ka to izliekumu vajadzetu bishkuciits mazaaku, bet nu shitaa arii ir labi!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Angelina |
![]()
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Ir labi, tikai mazliet traucee tas, ka uz ruutinju lapas, kljuudu nav vieniigi kruutis ir uzziimeeta ne taa kaa vajag, tip izskataas plakanas.....
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
jaa man ari patik pilnigi viss iznemot krutis vinjas shkiet bikit nedabiskas ka jau teica S.U.D plakanas
![]() -------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Mani kaut kā mulsina tā plauksta - es nezinu, kas bet, kautkas naw īsti kārtībā ><
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Angelina |
![]()
|
nju,ar to plaukstu es ljoti mociijos un taa nomociijos,ka shis bija labaakais,kaadu es vinju vareeju uztaisiit
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(Angelina @ Oct 23 2005, 20:06) nju,ar to plaukstu es ljoti mociijos un taa nomociijos,ka shis bija labaakais,kaadu es vinju vareeju uztaisiit ![]() izskataas, ka iikshkja vietaa ir mazais pirkstinsjsh, well, ja nebidiisies no paint kinga labojumiem, tad es varu meegjinaat izlabot, ka paraugu ( izstastiit nemaaceeshu) ![]() |
Angelina |
![]()
|
oki,esmu ar mieru! mani maz kas var nobiedeet
Ghoul |
![]()
|
Ok taa kaa ziimeets paintaa izskatas suudiigi, bet jaaizskataas aptuveni shaadi ( laikam ), pagaidi kaads pateiks savas domas, tad vareesi izlabot, mosh es ar uzziimeeju nepareizi
![]() ![]() |
AmnE |
![]()
|
Hmm man patiik un, jaa par taa kruutiim var piekrist, bet veel manupraat viduklim nevajadzeetu buut tik taisnam!! Bet taa visumaa man tik tieshaam tiik!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kruutis labo eenojot.
![]() sud variants peec formas jau labaax. kaa jau teicu tev atliek tikai nedaudz paeenot. |
Angelina |
![]()
|
njee..es eenot nemaaku..
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:54 |