![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(bypass @ Aug 24 2005, 14:40) Precīzi manas domas, tikai manējās bija krietni vien negatīvākas, pie kurām turējos pat pēc pirmo sēriju noskatīšanās. Taču jo tālāk skatījos jo interesantāk kļuva. Šovā izmantotie gabali nav tie kriminālākie, lai neteiktu, ka brīžiem tos klausījos labprāt, nevis tikai kā neizbēgamu piedevu. Pie šlupstošā japanoamerikanosa arī var pierast. Principā patīkama atslodze no visa cita veida animēm. Nebūs ne oranžu matu (ja neskaita kādas punk grupas dalībniekus) ne apjomīgas cīņas starp planētām, ne ūberkruto varoņu, kuri vienatē var iznīcināt visu un visus, vienkārši nedaudz sentimentāls stāts par mazas grupeles ceļu uz Lielo skatuvi. Vienkāršība. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Jāsaka, ka tīri labi laiku pavadīju skatoties 2x2 Shinobuden.
Pirms tam biju ievērtējis Excel Saga, kurš man tā ne pārāk, joki bija tādi lecīgi, liela daļa anime-releated un japanese-specific, ja tā varētu teikt. Starship operators pēc pirmajām divām epām liekas kārtējais standarta gabals. Tālāk i neprasās skatīties, jānomoka būs nokačātās nākošās divas epas, tad redzēs, cerams ievirzīsies interesantākā gultnē. Un Beck's kopējas. ![]() |
bbad |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 52 Joined: 27-October 04 ![]() |
Black Heaven
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Nu es ieteiktu Fruits Basket(romatic bez kaut kaadiem baigajiem specifektiem un taataalaak....var labi pareekt!!!)...skaista muuzika un naw manu praat sci-fi....un veel Ayashi no Ceres(manaa uztveree pietikami labs OST un sižets!)...Abi ir enjoyable!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Galaxy Angel! Funny funny funny and funny. A tiny bit of romance..... *u will laugh so much u won't need it.......* Normaals viegli sagremojams sizjets and a "lucky" story...... man liekas ir vairaakas sezonas, bet nava ljoti svariigi kura, vai kas, bet smieties.
Treileris ir TE. Sorry only english....... but if they r here to save us....... we're doomed....... ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Es taču teicu, ka negribu mainstrīmu. Un neesmu liels komēdiju fans. Būtībā ir tā, ja esi redzējis ~ trīs comedy/school-life/ecchi, tu esi redzējis viņas visas (ar retiem izņēmumiem).
2x2 shinobuden ir savādāks tādā ziņā, ka tur nav tāda main-plota, tur ir vienkārši virkne ar randūmiem, savstarpēji nesaistītiem jokiem. Vēl orģināls/mežonīgs comedy ir Dokuro-chan. Viņai gan es atradu tikai 1-2,3-4 epas so far. QUOTE("bypass") Ienācu te apjautāties pēc kaut kā reti laba, ne garāka par ~24 epām, bez hiperstariem, bez monstriem ar taustēkļiem, bez mečiem un nemirstīegiem čariem. Gribu sižetu, detalizētu pasauli, labu soundtraku un, ieteicams, more-or-less sci-fi settingu. Būšu ļoti priecīgs, ja nosauksiet kaut ko vismaz daļēji šajām striktajām prasībām atbilstošu un man neredzētu. Šoreiz nosaukšu PlanetES kā piemēru. Vēl varat pie reizes ieteikt krāšņu mūziku bez vokāļa. No mainstream, please! Duh. Es gribēju animē "seriālu ar labu mūziku" nevis "seriālu par mūziku". Fruits basket točn nav tas, ko es meklēju. Gribēju kaut ko nopietnāku, taču ievērtēšu Galaxy Angel (daudz sezonas, doh). Paldies anyways. ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(bypass @ Sep 11 2005, 13:25) Es taču teicu, ka negribu mainstrīmu. Un neesmu liels komēdiju fans. Būtībā ir tā, ja esi redzējis ~ trīs comedy/school-life/ecchi, tu esi redzējis viņas visas (ar retiem izņēmumiem). 2x2 šinobuden ir savādāks tādā ziņā, ka tur nav tāda main-plota, tur ir vienkārši virkne ar randūmiem, savstarpēji nesaistītiem jokiem. Vēl orģināls/mežonīgs comedy ir Dokuro-čan. Viņai gan es atradu tikai 1-2,3-4 epas so far. QUOTE("bypass") Ienācu te apjautāties pēc kaut kā reti laba, ne garāka par ~24 epām, bez hiperstariem, bez monstriem ar taustēkļiem, bez mečiem un nemirstīegiem čariem. Gribu sižetu, detalizētu pasauli, labu soundtraku un, ieteicams, more-or-less sci-fi settingu. Būšu ļoti priecīgs, ja nosauksiet kaut ko vismaz daļēji šajām striktajām prasībām atbilstošu un man neredzētu. Šoreiz nosaukšu PlanetES kā piemēru. Vēl varat pie reizes ieteikt krāšņu mūziku bez vokāļa. No mainstream, please! Duh. Es gribēju animē "seriālu ar labu mūziku" nevis "seriālu par mūziku". Fruits basket točn nav tas, ko es meklēju. Gribēju kaut ko nopietnāku, taču ievērtēšu Galaxy Angel (daudz sezonas, doh). Paldies anyways. ![]() Dievs tēvs, mums ir tik līdzīgas gaumes, es skatos gluži kā spogulī. Kad saņemšos noskatīties Tehnolyze es arī uzcepšu topiku kurā būs liela daļa no tevis pieminētajām prasībām. pats no sevis varu tikai ieteikt Blame OVAs (izteikts kiberpanka fīlings, taču jāsamierinās ar art-house animācijas stilu, kas manuprāt nav mīnuss, bet gan pluss). -------------------- ![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Visp Galaxy Angel nava domaats comedy, bet driizaak "saving the universe" tips...
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Asferot |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 11-October 05 From: Deep cave somwhere far away! ![]() |
Iesaku nausicaa of the valley of the wind laba filminja . Man pat skatoties beigaas asaras saaka birt.
-------------------- Nothing that happens in the world is a coincidence!
Ewerything is HITSUZEN! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Asferot @ Oct 23 2005, 12:11) Iesaku nausicaa of the valley of the wind laba filminja . Man pat skatoties beigaas asaras saaka birt. kaa arii vairums citu Ghibli studijas/Miyazaki gabalu. http://anidb2.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?s...melist&genid=34 |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Es iesaku paskatities Bastard tikai 6 serijas bet forsa. Atrast var tikai arzemju anime hubos.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE(Church @ Oct 25 2005, 11:27) QUOTE(Gutts @ Oct 25 2005, 10:42) pameegjini Berserk. un jo iipashi - mangu. es ienistu beserk mangu mazliet ![]() ![]() ![]() ![]() Animi ar esmu skatijies mazliet neiztureju lidz beigam jo ta pat tuvu nestaveja mangai. ![]() |
Gutts |
![]() ![]()
|
QUOTE(Shumins @ Oct 26 2005, 19:30) Mjaa tas ir fakts TV3 vienigi var skatities no visiem 50-60 kanaliem kas man uz tv, ko var teikt veicas daziem. ![]() No animem ko es varu ieteikt ir Full metal Panic mangu tai skatities nau verts anime daudz labaka uzkatu. Tadi gadijumi prieks manis ir loti reti. ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es ieteiktu DearS, anime ar 12 epizodēm, laikam.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 21:15 |