![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tu māki kolosāli krāsot...tas man liekas ir tavs vislielākais pluss, izkrāsot tā ne tikai datorā māk ļoti reti kurš.
Pēdējais zīmējums man nepatīk tik ļoti kā iepriekšējie, jo man liekas, ka krāsas ir pārāk spilgtas, nav harmonijas. bet tas ta arī viss, ja kādam interesē manas domas. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tu esi viena no labaakaajaam ziimeetaajamm shajaa saitaa hehe!
![]() ![]() man neizdodas kraasot,jo kraasas manus darbus nosmacee un tie kljuust par meesliem kurus grauzh taarpi un kukainji, kas paarnjemti ar jaunu meeslu mekleeshanu! -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
vaj.. nekad vel nedzirdeeju par sevi tik daudz labu vardinju, paldies
![]() sitais vispirms bija domats ka skriceleejums, peec tam ka titullapa manam komiksam beigu beigaas moleemu ievietot parasto ziimejumu mapee ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nezināju, ka tev galva ir vienādā lielumā ar gurniem. laikam extra diēta. bet krāsojums ir labs, man sejas arī patīk. tikai Saint July izskatās pārbijusies.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Saint July ieraudziija kaku!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lab es tik jokoju! ziimeejums ir tiktieshaam izstraadaats un labi izkraasots. man jautaajums Janot vai vari uzziimeet kautko tieshaam pretiigu piem. uzshkjeerstus cilveekus, sabrauktus sunjus un cilveekus kas pakaarushies u.c. pretekliibas? ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
njā, es arī to pašu padomāju... un ievēroju - Saint July krisā roka, laikam...nav labi pirksti. kādz viņai sadistiski salīmējis tos kopā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
zinu! nava shitais pretigais. par pretiigo doma ir bet nav laika zimet
![]() ![]() drogony-poooo!!! ![]() This post has been edited by Janots: Oct 22 2006, 15:45 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Manējais briesmonis vēl likās piemīlīgs, bet šitais ir atbaidošss, tādam klāt neietu.
Kā nekā tam tur zem ķepas beikta meitene ![]() [Labi uzzīmēts] [Vienīgais, kas nepatīk atrodas uz kakla. Nesaprotu kas tas domāts, tas uz kakla.] ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wāh ^^ gribu tādu mājās, lai varētu viņu skapī turēt =w=''
uzīmēts ļooooti labi un manam dikti patīk ^_~ *iet pakarās, jo tik slikti zīmē* |
Cowkiller |
![]()
|
labi uzziimeets, bet kaa jau pati teici, nav pretiigi. driizaaak episki- visvarenais puuukjis satveeris visneaizsargaataako un trauslaako buutini.
![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
vax... smukuliigais pretiigums procesaa!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Cowkiller |
![]()
|
forshais man patiik fons un loti labas sejas!
kautkas nav kaartiibaa ar rudmates kaaju! ![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
midori... vai ka tur vinu sauc? nu voot earth goddess fanarts prieksh keilijas scollikas. Chibi
![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Pattiik stils!! kautkas uz chibi
![]() ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
nu pūķim varbūt galva nedaudz par mazu, un nepatīk, ka spārni tik dūmakaini. tad vajadzēja radīt miglu vai dūmus, kas tos nosegtu, bet es neko tādu neredzu.
chibi ļoti labs un pancīgs. puķītes arī smukas. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 15:18 |