![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
sitat mani nost, bet nevaru saprast tavu komiksu...
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Galigi šmigā bez teksta nav saprašanas man par ko iet runa
![]() -------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
meginaajums uzzimeet kaut ko tada pasha stilaa ka iepriekseejais darbinsh. Uzsaakta ap 3 ned atpakal ( pirma bilde) un sodienas darba rezultaats (otra) Kreisa roka (no sai pus ekraana skatoties) galiigi nesmuka, meginaashu slept eenaa. Kluudas???
![]() ![]() laikaam matus jaataisa ne tik striipainus... -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Afigena! kas vispār notiek šodien.....visi liek tik labus darbus man jāsak raudāt....
Janots visi mani jej..... Kļūdas! man tas neintresē.... Es tev izteikšu komplimentu, tu vis labāk māki izkrāsot darbus...es te nerunāju par profiem kā visu māk, bet gant par tevi tādēļ ņem vērā.... P.S.-man patiešām nevajadzēs kafiju..... -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
galvenokārt iekrita acīs jau tas, ka tās acis nav vienādas.
Un forši, ka viņai tie pirksti uz otri pusi lokās... |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Jā, manuprāt labajai acij no manas puses vajadzētu būt nedaudz lielākai, degunam mazliet taisnākam... un matiem mazliet lokanākiem, maigākiem, nu mazliet anti-kantainākus...
![]() Kļūdas ir tikai line-artā. To labo aci (ekrāna puse) vajadzētu lielāku... Tiešām! XD Es joprojām apbbrīnoju krāsojumu; This post has been edited by Roserette: Jun 7 2007, 21:58 -------------------- (sun)
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pagaidām viss kas tajā darbā patīk ir krāsojums un aste. Rokas itsevišķi plaukstas liekas kroplas - kreisās, skatoties no ekrāna, novietojums ir dīvains ar savādu ne izliekumu , ne izaugumu un ir resnāka neka labā, kuras pirksti, savukārt, izskatās salauzti. Viduklis ar izskarās par tievu... Domās sekojot līnijai no labās paduses, par strauju sašaurinās. Deguns izskatās nedaudz ielauzts, bet tas vairāk ēnojuma dēļ.
Toties komikss gan patīk... Ir šadas tādas nianses, bet visādi citādi tīri labi izstrādāts. -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
taa kaa visi grozaas ap aeonserafu, tad paviesoshos sheit un iztekshos. Janot, tu ziimee loti, pat loti labi. tev ir individuaals stilinsh. keep up the good work. buchas.
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
krāsojums ir tiešām burvīgs. piekrītu visām iepriekš minētajām kļūdām, bet mati gan man patīk , vienīgi par strīpām tev taisnība - biku par daudz.
un vēl man tā aste drusku dīvaina liekas.. pārāk plata neīstajā vietā.. nu nezinu... ja citiem liekas, ka labi tad labi ![]() ![]() /es ar ieliktu savus 2 darbus ja tagad pie rokas būtu foroaparāts ![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
beigu variants. Daudz labojumu eenojumaa, acis joprojam dazadaa lieluma (lai gan izmainiitas),mati plivinaas pa gaisu, kroplas rokas un skiiba silkes aste. Viens ne te ieteica domu ieziimet nedaudz dibenu un pataisiit sauraaku "celgalu joslu", manos planos dibena gan nebija bet ka nu Jums skiet? Kluudas???
![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Man patīk debesis un jūra. Skaisti.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fons ir dievīgs... Čars, savukārt, man īpaši pie sirds neiet. Tas laikam ir dēļ tās sāpīgās pozas un pāris aspektiem, kas ir vienkārši gaumes lieta. =w=
|
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Negribas jau teikt, bet pirmais iespaids galiigi garaam
![]() Piestraadaa pie maakonjiem, un vilnjiem.... Un ja kas izskataas ka vinja ir augstu klintii, un man liekas ka tas neiederas ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
sākumā man likās, ka viņa būs ūdenī, bet nu labi. man vēl joprojām nepatīk aste un manuprāt par daudz pelēkās krāsas matos kreisajā pusē... Man patīk kā izdevusies klints
![]() -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Jūra un debesis, un arī klints tiešām izskatās forši. Bet.. man liekas, ka darbs nav īsti pabeigts. Dažviet ir redzami šādi tādi švīkājumi, kurus es labprāt tavā vietā piemīkstinātu. Piemēram, tur, kur zīmēji mākoņis.
Kaut gan, iespējams, tā ir tikai gaumes lieta, bet iepriekšējos darbos tev tā nav bijis. -------------------- (sun)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:53 |