![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
Mē grib lasīt turpinājumu
![]() ![]() ![]() ![]() Foršiņš ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
mermaid/16 page
![]() 1 chapteris skicees gatavs 5 pirmaas lappusees paarziimeetas otrreiz, dazas tresho bet turpinaajumam domu nav!! noskanojums *real rebel* This post has been edited by Janots: Jul 8 2007, 23:34 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
kura no shiim labaaka? linearts gandriiz netika mainiits, viss paarejais pilniigi GOMEN par valodu ![]() ![]() manuprāt pirmais variants ir daudz labāks. vienkārši krāsas dzīvākas un patīkamākas. ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Nārai tās krūtis un pleci nav pareizi...un viena roka resnāka par otru.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
Nārai tās krūtis un pleci nav pareizi...un viena roka resnāka par otru. lab ka tu tar dibenu neko nepateici, tas visiem nepatika visvairaak ![]() --- vaf! slinkums kaut ko dariit, shis redzeets kaut kur un ziimets peec atminjas ![]() edit un sis tas, vienk skices yana-naara varbuut buus redzama vienaa no cover page'm ![]() taa augseeja pieder pie pheerai rases (NAV elfs!) ![]() This post has been edited by Janots: Jul 13 2007, 12:15 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Tajā komiksā man personīgi labāk patik otrais variants.
|
Janots |
![]()
|
Tajā komiksā man personīgi labāk patik otrais variants. ok, paldies zinaasim -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Lūdzu nav par ko! Es ar viedokli neskopojos.
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
otrai nārai foršas acis XDDD nešķielē bišku?
-------------------- |
undux |
![]()
|
Man tā neliekas
|
Janots |
![]()
|
otrai nārai foršas acis XDDD nešķielē bišku? nedaudz ir XD, man tas biezi gadaas, bet tach skice ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Pēdējo darbu sērijā man vislabāk patīk tas photoshopa kalnu glezna. Ļoti labi sanāca.
Kā vienmēr, arī pārējie ir OK, bet, tiklīdz tu zīmē galvu 3/4, tev viena acs ir neproporcionāli maza pret otru. Pēdējā darbā vislabāk patīk tā, kas guļ uz vēdera. Tai, kas tur augšā, lūpas pa lielu un pa tumšu, un auss arī tāda pamilzīga. Gaidu izkrāsotus. ^-^ -------------------- (sun)
|
Janots |
![]()
|
Pēdējo darbu sērijā man vislabāk patīk tas photoshopa kalnu glezna. Ļoti labi sanāca. Kā vienmēr, arī pārējie ir OK, bet, tiklīdz tu zīmē galvu 3/4, tev viena acs ir neproporcionāli maza pret otru. Pēdējā darbā vislabāk patīk tā, kas guļ uz vēdera. Tai, kas tur augšā, lūpas pa lielu un pa tumšu, un auss arī tāda pamilzīga. Gaidu izkrāsotus. ^-^ vispaar tie domaati tikai ka skices, un realizeeti netiks (ja tik nebus iedvesmas) --- te vel viena autes bruninieku skica, pavisam kropla, no visiem patiik tik skyblue Urght Espana Sill'ya Grin'hay ![]() This post has been edited by Janots: Jul 15 2007, 23:22 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Smukākā no viesām ir lila meiča Urght....un tev labi sanāca līnijas uztaisīt tādas stipras un biezas....
-------------------- |
Janots |
![]()
|
Smukākā no viesām ir lila meiča Urght....un tev labi sanāca līnijas uztaisīt tādas stipras un biezas.... labaakais cilveeku izgudrojums - mehaniskais ziimulis --- back ka vienmeer noslinkots ![]() This post has been edited by Janots: Jul 16 2007, 22:18 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 02:50 |