![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Nezināju ka lai paskaidro, bet es izdariju tā....es neko īpašu nepamainiju...un sorry par švīkaino darbu tas tā uz atro, ceru ka palīdzēs.
![]() ![]() This post has been edited by Alexa De Šarlote: Jul 24 2007, 18:46 -------------------- |
Green Marta |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 3-March 07 ![]() |
Nu par tiem pirkstiem es varu piebilst tikai to, ka tā viņus turot mazaiz pirkstiņš mierīgi var atrasties tispat vertikāli kā rādītāj pirksts, bet no jebkura rakursa viņš ir īsāks apmēram 2/3 no rādītājpirksta, un vidējie (noliektīe) pirksti vienmēr ir cieši blakus kopā un zēmāk noliecas tb lielāku delnas daļu nosedz.
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
Nezināju ka lai paskaidro, bet es izdariju tā....es neko īpašu nepamainiju...un sorry par švīkaino darbu tas tā uz atro, ceru ka palīdzēs. ![]() ![]() aww... nevisai saprotu ![]() koregeeju lainus uz tava ziimejuma baazes, sanaaca shitaa: ![]() Mimi, Isabel Carmin fon Edelhain, Green Marta paldies par padomiem ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ai par tām enām nujā nezinu kam par prieku viņas ieliku, bet tagad viņa izskatās daudz proporcionālāka....
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hmm, runājot par pēd'jo, tam pašlaik ir redzama izteikta kļūda kājstarpes atrašānās vietā. Sievietei kājstarpe ir zemāk.
Ja darbs ir šitik liels, tad aptuveni 5~6 mm uz leju. :3 Vēl es ieteiktu neveidot viņai tik muskuļainu puncīti, sievietēm daudz vairāk piestāv plakans gluds vēders. ;3 manuprāt. Pag, tā chixe gadījumā nav trenūzerēs un krūšturī... XD? Mati, kā jau vienmēr, izzīmēti ļoti glīši. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
hmm, runājot par pēd'jo, tam pašlaik ir redzama izteikta kļūda kājstarpes atrašānās vietā. Sievietei kājstarpe ir zemāk. Ja darbs ir šitik liels, tad aptuveni 5~6 mm uz leju. :3 Muļķības. >_>; Vai nu, vismaz es tur nekādu problēmu nesaskatu. Vienīgais tas, ka viņai bikses baigi stingri uzvilktas. Parasti bikšu kājstarpe ir neeeedaudz zemāk par to vietu, kur sākās kājstarpe, hence tie 5-6 mm, bet tas var un var nebūt. |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
vnk tapetes 1024x768
kluudas labpraat uzzinaatu, tikai neko ta un taa nemainiishu ![]() enjoy! ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Labi izkrāsots darbs....vienkārši forši, nu par kļudām es tur neko tādu dižu nevaru piebilst. Proti vienkārši nekā traka es tur nesaskatu....]
Turpini tādā garā gaidīš citus tavus darbus.... -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Tiešām forši izskatās.
Vienīgi varbūt nedaudz parspilets ar vaigu sārtumiem. Nedaudz pūtītes atgādina. ![]() This post has been edited by Sorrow: Jul 30 2007, 15:54 |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ok, varbūt tas tā ir bijis domāts, bet mani vienkārši fascinē tas, ka viņām nav kāju! XD un jaa šķiet, ka vidējajai kkas īsti neštimmē ar svārku, ķermeņa augšdaļas novietojumu...
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. Jā, forši sanāca, vienīgais ne īsti Sailor Moon stilā - derētu savādāk zīmēt acis, tādas mīlīgāki-apaļīgākās. ^^
Vai tev patīk vai kādreiz patika Sailor Moon? Uzveda bišķīt uz nostaļģiju, kā gadu atpakaļ skatījos, fanoju, aizkustinājos no melodijām.. Aww. Un vēl, ķļūda - Sailor moon pārāk dīvaini izlocījās ķermenis.. >< Tāda sajūta, itkā būtu no gumijas. -------------------- (sun)
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
ak nee, shis ir manas anime fana karjeras saakuma anime fanarts, par laimi tas bija kaadus 7 gadus atpakalj
![]() -------------------- No name superhero
|
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Liekas, ka marsam nebija tādu auskaru. =w=
Zīmēji gan nedaudz savādākā stilā, tādā, khmm, nemīlīgākā, nu jā, kā teica Mimmi, acis arī savādākas. Ēnojumā, krāsās un visā pārējā gan apdzini visus tos Sailor Moon zīmētājus. :3 |
Janots |
![]()
|
garadarbu izgaztuve
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
O atkal kādas labas lietiļas ir parādijušās...baigi patīk pirmais un trešais darbs.
Pirmajā darbā orģināli spārni ir sanākuši... ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:06 |