![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Hez... klusēju šoreiz - jau sācis apnikt atkartot vienu un to pašu par anorektiski tievajiem vidukliem pretskatā, kas katreiz tiek veiksmīgi aizmirsts.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Janot, Janot... Cilveka viduklis ir ovaals, ne apalsh. Taapeec no saaniem izskatiitos shauraaks nekaa no priekshas. Pretskataa ir pa shauru. Visaadi citaadi ir ok. Man patiik pirmais.
This post has been edited by Kikyou: Aug 21 2007, 02:45 |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Pamēģini uzzīmēt resnu cilvēku.
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
shitai viduklis atkal samurgots??
![]() sliktaak(-)? labaak?(+) (------)? -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Nu es lieku + , jo ķermenis vis ir ok, bet tā galva par lielu....
-------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
Nu es lieku + , jo ķermenis vis ir ok, bet tā galva par lielu.... eee taa ir ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Ev Janot kā tu dari lai dabūtu tik tīras līnijas man tas nav saprotami....???
-------------------- |
Janots |
![]()
|
Ev Janot kā tu dari lai dabūtu tik tīras līnijas man tas nav saprotami....??? nu ar tabletu tie taadi arii sanaac ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Pamata ir skaidrs ka tādas līnijas tu dabūn pacietīgi stradajot....
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hou hou hou, moš nedaudz vairāk drēbju vajadzētu, tev viņas pārsvarā tādas dikti plikiņas... :3
Kautko tādu flashy un smuku kā geimos, pie frizūrām labāk ies. :3 Bet tas jau tikai tāds perva padoms... perviem nepatīk pliki radījumi, perviem patīk tādi, kuriem ir daudz stafa viltīgi savilkts. ¦3 -------------------- |
Janots |
![]()
|
hou hou hou, moš nedaudz vairāk drēbju vajadzētu, tev viņas pārsvarā tādas dikti plikiņas... :3 Kautko tādu flashy un smuku kā geimos, pie frizūrām labāk ies. :3 Bet tas jau tikai tāds perva padoms... perviem nepatīk pliki radījumi, perviem patīk tādi, kuriem ir daudz stafa viltīgi savilkts. ¦3 neesmu pervs, man patiik plikini ![]() ![]() ![]() ^^^***^^^ (-) vai (+) rokas pielaboshu procesaa ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
neapšaubāmi +
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Šis te ir man patīk ai nu ko tur kas ta man pedeja laikā nepatīk, bet tavos darbos ir redzamas izmaiņas....Čuvaki sanāk diezgant proporcionāli....
Apsviecami.... -------------------- |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
QUOTE Šis te ir man patīk ai nu ko tur kas ta man pedeja laikā nepatīk Īsti nesapratu ko tu ar šo gribēji pateikt. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
Man pedejā laikā vis patīk tur ar to bij domāts....
Mans teikuma noformulējums ir vienkārši sakot jocīgs..... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 07:05 |