![]() |
![]() ![]() |
![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
ā nu TAGAD es sapratu.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Huh, šitais man tik tālu patīk. Varbūt pie vainas tas, ka šoreiz viņai mugurā ir kārtīgs apģērbs. Lai nu kā tur būtu, gaidu, kad būs pabeigts. :>
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pēdējais liekas interesants, piekrītu kikyoumenam apģērbs izsauc simpātijas. :3
Tā, atbildu uz jautājumu... http://www.ffnet.org/final-fantasy-xii-eur...n-release-date/ šī saite sniegs visas atbildes, kas ir geimos, lai gan, iesaku pašam kādu pameģināt uzreiz vairāk ideju būs... kā arī redzēsi, kādā veidā var viltīgi viādus jancīgus apģērba gabalus savilkt tā, lai labi izskatās. -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pēdējais zīmējums salīdzinoši šķiet progress. Vēl tik atliek piestrādāt pie galvas izmēra attiecībā pret ķermeni, kas sākot no padusēm šķiet salīdzinoši par sīku (proti ķermenis). Visādi citādi pagaidām ok. Arī ar vidukli un iespējams tas gurnu dēļ, jo tie ir šaurāki nekā parasti, tādēl tas tik asi nekrīt acīs.
-------------------- |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
pēdējais liekas interesants, piekrītu kikyoumenam apģērbs izsauc simpātijas. :3 Tā, atbildu uz jautājumu... http://www.ffnet.org/final-fantasy-xii-eur...n-release-date/ šī saite sniegs visas atbildes, kas ir geimos, lai gan, iesaku pašam kādu pameģināt uzreiz vairāk ideju būs... kā arī redzēsi, kādā veidā var viltīgi viādus jancīgus apģērba gabalus savilkt tā, lai labi izskatās. nu ja... stulbeni atkaal nesaprot... ![]() Pēdējais zīmējums salīdzinoši šķiet progress. Vēl tik atliek piestrādāt pie galvas izmēra attiecībā pret ķermeni, kas sākot no padusēm šķiet salīdzinoši par sīku (proti ķermenis). Visādi citādi pagaidām ok. Arī ar vidukli un iespējams tas gurnu dēļ, jo tie ir šaurāki nekā parasti, tādēl tas tik asi nekrīt acīs. galva - manas muziigas galvassaapes, shis jau ar korekcijaam, iedomaaies kaa bija saakumaa ![]() Huh, šitais man tik tālu patīk. Varbūt pie vainas tas, ka šoreiz viņai mugurā ir kārtīgs apģērbs. Lai nu kā tur būtu, gaidu, kad būs pabeigts. :> hmm... jo vairaak apgerba jo labaak? ![]() Alexa De Šarlote un undux paldies par komentiem, jums tur loti ieegziga saruna sanaaca ![]() ![]() ![]() viens otrs gribeeja kaut ko *jaunu* (vai arii nevisai), na te! kuwajte na zdorovje! ![]() shie vienk izgriezumi no lpp ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Intresanti izskatā tā fūrija ja es pareizi pateicu.....
-------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Paskatīju Tavus vecākos darbus arī un secināju ka tu ļoti skaisti krāso. Laigan dažās vietās ir anatomijas kļūdas, darbi ir skaisti un interesanti. Ar laiku gan jau pazudīs anatomijas kļūdas un būs pavisam labi.
Tieši par pēdējo postu varu pateikt, ka izgriezumi no lpp izskatās interesanti, lai gan es īsti nesaprotu kas tur notiekās... Cik es saprotu nepabeigts darbs, bet izskatās labs... Ta tik turpināt! ![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
procesaa:
![]() p.s. visus ieprieksh pabeigtus var redzeet mana DA: janots13.deviantart.com p.p.s. kas par glitchu? zila sejnja pikcas vietaa? This post has been edited by Janots: Oct 17 2007, 15:14 -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
PAtiik abiem personaaziem acis
![]() Bet kopumaa darbs nepatiik ![]() Kompoziicija kraasas ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Janots |
![]()
|
PAtiik abiem personaaziem acis ![]() Bet kopumaa darbs nepatiik ![]() Kompoziicija kraasas ![]() ![]() tas tik process un izgriezums no darba ![]() bet precizaak par kraasam. kas tieshi nepatiik? palete vai tonji, vai saliekums, vai veel kaut kas? -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Es pat nezinu kas ar taam kraasaam ir
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Tā ka darbs vēl top, par vēl nekas nav sakāms, toties asi redzams, ka zods ir novirzijies no centra un uz roka atstāj iespaidu, itka būtu pielipināta klāt turklāt no gumijas veidota.
This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Oct 17 2007, 23:15 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāda vaina krāsām, nopietni. o_ō
Krāsas ir labas. Nav par košu, nav arī īpaši nesaderīgas... ^ Šitā vieta. Baigi trūkst paduses. Un tad iespējams vēl auss ir nedaudz par aukstu, bet tas īpaši nelec acīs. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Sen nav postots...
Pēdējie darbi - man šķiet labi. Man īpaši patīk vēl procesā (varbūt tagad jau pabeigtais) redzamais zvēriņš ^^ Simpaŗisks, lai gan šo to der viņam vēl pielabot, bet nevar zināt vai jau izdarīts ^^ -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mm ku ideāls lauviņš, ja tas ir lauviņš xD
acis arī izdevušās ļoti labi ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:03 |