![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
esmu slinka.... domaju labot, UN NEKO NEIZDARIJU!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
psc... laikaam nevienam nepatiik
![]() izmainiiju stilu, nosaukums *sweet blood*, pardon par english ![]() *horror & miserable rulzzz* ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tas asinssūcējs pie vienradža nav ņemts kadrs no HP 1. daļas?Un vēl,kas:vienradžiem ir parasti sudrabainas asinis(lai skaistāk būtu),ar tavu ingliš viss ir kartībā
![]() ![]() Smukajai kaķenītei varētu aplikt apkārt dasistus ļaunos džekus,lai būtu smukāk.Bet dari,kā gribi un vairāk nekādas vainas neredzu. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nja vienradzis uzziimeets taa ne visai, bet ziimeejums kopumaa labs!
Tas ljaunais atgaadina kaadu pirmatneejo cilveeku no mediciinas veestures muzeja. Bet man shis darbs diezgan patiikaas! ![]() -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
taa jau ljoti labi, vieniigais vienradzis un tas zibens... vinjsh taa kaukaa diivaini izskataas
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
wow..nav nemaz tik slikti..man jau patiik..
![]() |
Janots |
![]()
|
bzzz... kapeec uzreiz vienradzis???? tas nav vinsh! lai juus zinaatu zirgs ar ragu pieree taa arii saucaas - zirgs ar ragu peireee! (sorry par kalamburu
![]() ![]() ![]() ![]() special tiem kam nepatiik iepriekšeejais skriceleejums, nosaukums "moutain angel" ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Janots |
![]()
|
nuja. ta jau domaju nevienam mani darbi nepatiik...
![]() ![]() valentine day post -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Shitas lol ziimeejums, bet tas rainbow engjelis rulz
![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Dikti smuki...Un nesaki tā ka tavi darbi nevienam nepatīk. Man piemēram ļoti patīk. Tas mountain angel ir vienkārši super...tā tik turēt
|
Janots |
![]()
|
tomeer esmu treda favorite
![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ļoti labi! Tikaj man liekas ka kautkas nav kartiba ar labo aci... Bet ļoti skaisti.
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tavi darbi ir vnk super!
![]() Ljoti kraasu bagaati, bet tomeer.. ![]() |
Janots |
![]()
|
jaaa... acs man ar nepatiik, it ka perspektiivas nav un rotation.
so skici es tagad inkoju AP, bet visu var izlabot. Pliiiiz ja kads redz kluuudas uzrakstiet!!! ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man tikai nepatiik matu gali. Tie ir kaa taisna liinija.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14 June 2025 - 23:25 |