![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
kaut kas nav ar tā baļķa perspektīvu attiecībā pret lāci... Tur ir baļķis? Jauks, piemīlīgs un ļauns lācītis tev sanācis. ;D Bet bez tās ZĀLES jau nevar. ;D -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
aiz lāča - gaiši brūns baļķis...
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
aiz lāča - gaiši brūns baļķis... Ā, es jau domāju, ka tu runā par to brūno ar rozā vaidziņiem. >_> -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ĀRPĀC- tik mīlīgs lācēns!!!! SRSLY! Un man pat nav labs garastāvoklis. So cuuute!!!
I loled about smiley -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Aha, tagat skaidrs. Tie kuri grib labas atsauksmes un uzslavejumus no Fuschich0, zimejiet piemiligus lacisus.
![]() |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
ev tiktiesam smuks lacitis :333 wiii*** ^,^
tigra, uzime tikpat piemiiliigu kakkiiiti ludzu =^,^= -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man vienalga, kaut vai gaismas stars, bet tad es nespēju tam noteikt virzienu, jo neviens, kuru es cenšos iztēloties, neder
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Pašportrets, ik pa laikam uzmetu aci savai fotogrāfijai.
![]() Nū, aptuveni tā es arī izskatos. Bet kā jau vienmēr, pats sevi cilvēks redz savādāk kā to redz apkārtējie. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Uuu, nu ir līdzīgi, ir gan! Tikai tev ir nedaudz pufīgāka seja. ;D Un varētu to seju arī telpiskāku pataisīt. Jā! Sejas forma galīgi nav. Bet skatiens, lūpas.. ļoti tigrīgi.
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ruhuhuu, patīk tavas acis, piekrītu Sushi par seju.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Damn girl, tev ļoti skaisti darbi izcepušies!
Pēdējais, jā, tas tiešām izskatās pēc tevis. Kā jau Sushi teica, tas skatiens, tas skatiens. Uzmetot aci man jau likās, ka tu esi iemiesojusies manā datorā, haha! Skaisti! |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Ļoti labs stils pēdējam. Par līdzību nevaru spriest gluži saprotamu iemeslu dēļ. Man reiz kāds teica:"Kad pirmo reizi tevi redzēju, tu skatījies debesīs." I don't really know if that's related to this though.
Tā kā portrets kaut teorētiski attēlo ne tikai miesu, bet arī garu, tad ne gluži bez pamata jādomā, ka esi sapņaina un atraisīta meitene. Es gan daudz vairāk sajūsminātos, ja plecu daļa arī būtu kaut cik kārtīgi iezīmēta. :C -------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Patiik, portrets, tikai bisk prasaas tomeer, lai arii kermenis buutu izstraadaataaks.
Un fons vareetu buut ne tik statisks, bet driizaak ar dzilumu, lai pats teels naak uz aari. ![]() Bet taa nice. ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Paldies par komentāriem, šitam gan neko nelabošu, bet centīšos ņemt vērā veidojot nākamos darbus. :B
Nu jā, tagad uzmetot aci, priecājos, ka daba man ir izveidojusi nedaudz apaļākas formas seju, ar ovālu seju es izskatos pēc citplanētieša. XD Bet visādi citādi ir okei. Nus ta, te būs nākamais, tāds ne visai nopietns. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:35 |