![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Opā, es tā bez krampjiem nemācētu.
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Opā, es tā bez krampjiem nemācētu. Man gan vēl pagaidām sanāk :B Gan jau ar vecumu pazudīs lokanums.. ._. XD -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Sejām ēnojums... citur ēnojums... neizskatās, ka tev vispār gaisma no nosakāmas puses kristu. Neesmu ļauns, kritizēju tā, it kā tu jau būtu sensejos. Neprasu, lai tu visos darbos ieguldītu tik daudz darba kā tajā wallpaperī, bet tikai acīs krītošas lietas.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
eu, kāpēc plikajam/apģērbtajam meitietim ir tikai viena krūts? vismaz normāli redzama?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() :3 -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Grūti noticēt, ka traktoru vada smuka meitene
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
viiii :3 cik skaisti
butu ideali ja vina smaidiitu ![]() -------------------- |
Tamashi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 139 Joined: 20-October 08 ![]() |
Es te ta domaju... cik nu daudz tavus zimejumus esmu redzdjis, visi(vai lielaka dala) ir tadi.. 2D, es gribeju teikt, lielakai dalai tavu charu sejas ir no priekspuses, vai tev ir kadi zimejumi kuros sejas(u) zimeji 3/4 'lenki/poza'(or what ever it calls)?
Don't hate me for this post. |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Opā, es tā bez krampjiem nemācētu. bez lauztas kājas ar tā nevarētu.. vai arī ar kauliem kas arī lokās -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Memme
![]() Well, tēli atšķiras, un nomainiet SAD uz HORNY. XD -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() ![]() kopdarbi, uzminiet, kas un ko zīmēja? XD -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Domāju, ka meiteni, kurai bail no ūdens zīmēja Sushi, vidējo tu, un to pēdējo pirmajā bildē- Kikyou. Par otro- nav ne jausmas ಠ_ಠ
-------------------- |
edg |
![]()
|
Otrais ir viegli, pat, ja neskatās uz krāsām.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Acīgais traktorists mūs visus kā savus bērnus pazīst. <:3
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |