![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tragedy |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 23-November 05 From: Dead to the world... Alive for the journey... ![]() |
zini ko , tu ziimee labi, tikai tev pie tiem darbiem ir vairaaak jaapiestraadaa, un tad viss buus labi!
-------------------- should I dress in white and search the sea... as I always wished to be... one with the waves, Ocean Soul..
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Galva, kas zīmēta paintā. -------------------- |
kazeminarocloud |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 134 Joined: 26-October 05 From: Sonoke castle ![]() |
![]() -------------------- Dark Wind
Ode wa bishonen desu ne?................kaze-sama..Es esmu demonu karaļvalsts vējš, kurš sauc gaismas eņģeļus |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
guess 3 times
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
galva ir vienk KAWAII!!
![]() -------------------- ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
opaa, paintaa shaadi izkraasot! Saak likties ka driiz photoshopu nemaz vairs nevajadzees.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais ļoti labs, Tigra2!
Ļoti patika acu skatiens! ![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man arii peedeejais riktiigi iepatikaas. Vinjas skatiens ir tieshi taads, kaadam jaabuut!
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kaut ko taadu dabuut augshaa u8z painta... tur ir jaabuut iekshaa... labais
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja man būtu photoshop, ak, ja man būtu photoshop...kāds man nevar atsūtīt.
Btw, tas tika kā zēns domāts. -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
ak, vai tad tev nav dc++, ak, vai tad tev nav abc,bitcomet vai kaa taada? Use the comp Tigra2
![]() -------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nee, es paintaa taa nevaru izpausties kaa uz baltas lapas, var arii ruutinju lapas
![]() cepums tev, Tigra ! |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Pinky... tu vismaz vari izpausties... man piemeeeram vispaar nesanaak... ja es kauko meegjinu uzziimeet tas galiigi nesanaak. vieniigais ko es varu uzziimeet ir kautkaads mazs cilweecinjsh, kas man pasham kaut mazliet patiik.
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
He,zeens... Tieshi tad, kad rakstiiju iedomaajos: ''A ja nu tas ir zeens? Ai nekas, gan jau Tigra izlabos!
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Atkal paint. Nolēmu, ka ja jau nevaru dabūt labāku programmu, tad trenēšos tik ilgi, kamēr paintā sanāks labāk kā meistariem photoshop. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:00 |