![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Galvenais jau - kā savus bērnus. XDD Bet nu pareiz, pareiz, mīļie un jaukie!
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Domāju, ka lielākā daļa no tiem, kas skatās zīmējumus, atpazīs. Mani daudz vairāk interesētu tāds zīmējums, kur jūs cenšaties palikt nepazīstamas. Atpazīšu vai nē? Bērni.
Ontopic: Tigra, speciāli tevis dēļ tik tikko iemācījos ēnot, un rau: ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol edg, neredzu atshkjiriibu
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ontopic: Tigra, speciāli tevis dēļ tik tikko iemācījos ēnot, un rau: Main liekas, ka tev ķermeņa ēnojums mazliet Fail. Ja arī esi centies norādīt tikai ēnu vietas (noderīgs padoms)... Taču beigās zaķis izskatās tā, itkā nebūtu mēnesi mazgājies, jo apaudzis ar tumši žaļu pelējumu. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O, davai es arī parādīšu, kā es nemāku!
![]() P.S. Skat. faila nosaukumu. This post has been edited by Kikyou: Aug 22 2009, 14:37 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taču beigās zaķis izskatās tā, itkā nebūtu mēnesi mazgājies, jo apaudzis ar tumši žaļu pelējumu. Jā, man arī izskatās tā. Bet internets teica, ka jālieto "Linear dodge" toolis. Izskatās, ka Kikyou lieto kaut ko citu, kur viņa izskatās iesauļojusies. Overlay? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man patīk ļoti tā blondā beibe no pēdējā, ļoti dzīvīga.
@edg: sarkana krāsa uz multiply. x: |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
baigi iepatikaas pashportrets, liidziiba ir!
![]() un veel taa glezna ar daaarzenjiem un gurkjuburku..tas audums vislabaakais.. ![]() ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Plauksts kā desmitgadīgai (īsie pirkstiņi), bet smuka!
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Smuks purniņš un mati šoreiz sanākuši
![]() Kaut kas tikai ar tām pēdām nepatīk, nezinu kas, bet liekas, ka kaut kas nav tur kā vaiga. Un bakgraunds smuks a ![]() Katrs nākamais zīmējums paliek aizvien labāks ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Pedolāči sarosās. :>
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() I love paint. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nesmuki pupi. Mazi un plakani kā izpūtušies gaisa baloni. Nepiedodami
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:39 |