![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Nesmuki pupi. Mazi un plakani kā izpūtušies gaisa baloni. Nepiedodami biggrin.gif Delicious flat chest? Acis par lielu un deguns par mazu, Pirksti sārti,to resnais kaimiņš strups. Kakls par smieklu un krūtis ar lažu. Mati rātni, man plecu sārtums kruts. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
QUOTE Nesmuki pupi. Mazi un plakani kā izpūtušies gaisa baloni. Nepiedodami No~o! Flat is good! ![]() QUOTE Acis par lielu un deguns par mazu, Pirksti sārti,to resnais kaimiņš strups. Kakls par smieklu un krūtis ar lažu. Mati rātni, man plecu sārtums kruts. Haiku: Dzeinieks teica ka stulbi. Man patika. Animu loli, doh. This post has been edited by Keydan: Sep 18 2009, 00:36 |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
No~o! Flat is good! ![]() Es nerunāju par pupu izmēru, bet par to, ka būdami mazi, viņi veido tādu pretīgu krunku. Tad jau viņi ir kā divas ādas ļerpatas. What's so good about that? Delicious flat chest ir tad, kad viņi ir mazi, glīti, un tādi nedaudz apaļi... mmm... liek mine LOLOLOLOL Ai, labi, man būtu jānomet kādi 20 kg, lai varētu teikt, ka ir flat. :C This post has been edited by FuschichO: Sep 18 2009, 10:52 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ak, nu jūs tak neko atkal nesaprotat, tas ir flat chest pēc dzemdībām, kad viņi izstaipījušies un tad visu pienu atdevuši un palikuši tādi meh. :C
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jūs visu to varējāt pateikt īsāk: japāniete.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
T-t-t-tigra ir sensejossssssssss!
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
T-t-t-tigra ir sensejossssssssss! Što za čort? XD Kāpēc viss notiek tad, kad esmu tā aprakta ar augstskolas darbiem, ka tieku internetā tikai reizi nedēļā? un zīmēšanai laika ir.. nu necik. Labi, tad, ja izpildot tos ... 7 (monstrozos) mājasdarbus, man paliks kaut cik laika, uzzīmēšu kautko krutu XD. Eksaktie priekšmeti ir tik... laikietilpīgi. Ņemot vērā to, ka man to vidusskolā nemaz nebija. Bet nu, nav nemaz tik traki, izskatās, ka es tos saprotu labāk nekā 70% studentu, kas visi ir tos mācījušies vidusskolā, kur prikols? Vai cilvēki vidusskolā dzer nevis mācās? ![]() Tātad, dienas jautājums: Ko cilvēki dara vidusskolā? -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Vai cilvēki vidusskolā dzer nevis mācās? Njus protams. ![]() Tā arī ir dzīves sastāvdaļa, kuru vaiga apgūt līdz pilngadībai. ![]() Dzeršana, vandālisms un tusošana ar jauniem zaķiem kamēr vēl nav iestājusies pilngadība un ne par ko nejag atbildēt. Tikai tai trakumā iefiltrēties kādā augstskolā un iegūt arodu, lai nesanāk dzīvē Spānijā novākt apelsīnus par nēģera algu. Pēc tam jau dzīvē tikai mācīšanās un smags darbs. Un iedzeršana ar veciem bukiem 1x pa 2-3 mēnešiem un gremdēšanās atmiņās ![]() Un tiem, kas visu palaiduši garām - varat internetā skatīties AMV ![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tātad, dienas jautājums: Ko cilvēki dara vidusskolā? Mjā, tie, kuri vidusskolā nodarbojas ar Shumina minētajām darbībām, tad arī vēlāk dzīvo, kā aprakstīts. Bet tie daži, kuri izgājuši cauri skolas ellei, saglabājot savu individualitāti un rodot pielietojumu mācībām, var gadīties, ka vēlāk dzīvo daudz labāk par tiem pirmajiem. ![]() ![]() Protams, ir arī izņēmumi katrai grupai. ![]() P.S. Apsveiciens ar sensejiem Tigrai =] |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Hmm,redz kā. Tad jau tomēr uzcītībai,neatlaidībai ir arī rezultāti.
Apsveicieni! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hei, hei, look at the shit I made!
![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man patīk izteiksme. Paņem mani
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
![]() Meitenes izskatu nosaka 50% seja, 30% mati un 40%. P.S. Man izskatās vīlusies. ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
FuschichO |
![]()
|
Meitenes izskatu nosaka 50% seja, 30% mati un 40%. P.S. Man izskatās vīlusies. ![]() A kas ir atlikušie 40%? Bodieh? -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ar 40% bija domāts alkohola saturs patērētajos dzērienos?
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:37 |