![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Uztais man vienu ar Mecha-pirat-ninja-Jesus! \(^.^)/
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Uztais man vienu ar Mecha-pirat-ninja-Jesus! \(^.^)/ Lai ko tādu dabūtu gatavu, tev būs jāuzvar to contestu, ko izsludināšu. XD Domāju, kā balvu no sevis piesolīt custom made krūzīti. C: -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oh wow, man patīk tā ar maskām un vēstulēm!
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Domāju, kā balvu no sevis piesolīt custom made krūzīti. C: Pats devīgākais foruma iemītnieks tiktāl. ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
es laprat pat ko nopirktu no tas tavas kolekcijas, vai lai kas ar tas nebutu :3
bet nu tas ari ir atkariigs no daudzam lietam ![]() bet ta kopuma ir ideali ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Oh wow, man patīk tā ar maskām un vēstulēm! Zaķim arī patīk, viņš man viņu atņēma XD. Pats devīgākais foruma iemītnieks tiktāl. ![]() Nu tirgus cena custom made krūzītēm ir no 10~50 Ls (atkarībā no mākslinieka 'krutuma' pakāpes, no 10-15 amatieriem, 10-50 ar LMA keramiķa diplomu) XD Bet domāju, ka gan jau ir kāds bariņš devīgāku, piemēram, Kikītim reiz uzsauca Skeneri C: -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es ar vispār varētu ar saviem tamborētiem zaķīšiem dalīties, bet nez, vai tādus kaut kādam tur vīrišķīgam vīrietim gribētos. Normāli otaku fetišisti, varētu viņus likt blakus uz spilvena un ostīt, cerot saost tavu smaržu!!!! Tā ir lieliska ideja!!! A kurš uzsauca skeneri un kā to var izpelnīties? ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() ![]() Šitamos Zaķis un Es saņēmu Ziemassvētkos. (Tas ir kruta apdāvināt arī pašam sevi XD) -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Man nupat tikai pieleca, ka tu viņas bildē sniegā. XD
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Tīri smuki, bet galīgi nav sezona :V .
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Daw... she will grow up to be so lonely...
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
No one's ever lonely with them pussies. :]
This post has been edited by dmonster: Dec 27 2009, 23:08 -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:30 |