![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nu, brīnišķīgi, Tigra!
Jo vairāk laiks iet, jo vairāk tavi zīmējumi kļūst naivi. Kas notiek? ;D -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pff, oponēju, ka nesezonā, tas darbs ar meiteni ziedos ir RIGHT IN THE THEME. Man pietrūka saulainīguma pēdējā laikā, skaists darbs.
-------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Špikojot ko Kikyoumena un daudziem citiem Deviantartiešiem.
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Runājot par to darbu kopskatu. Tā seksīgā beibe ar šampja pudeli rokā ir dikti jauka. Esmu laikam to jau teikusi. ;D Bet man patīk tas, ka krāsu kopums neizskatās tik naivs. Vienkārši pēdējos darbos tās krāsas dikti.. nez. Nu, protams, ar izņēmumiem.
Un no mazajiem zvēriem man vislabāk patīk melnais ar pogām + kūku uz galvas un mans princītis! =w= -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Ho ho ho! :3 Just havin some fun.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man rādās, vai arī tiešām tev tie akvareļi tādi caurumaini palikuši? ō_ō
|
Tigra2 |
![]()
|
Man rādās, vai arī tiešām tev tie akvareļi tādi caurumaini palikuši? ō_ō Nav caurumaini, tikai esmu pie sveša, trakoti sūdīga skenera. :__; Viš ir apēdis pilnīgi visu prūšu zilo krāsu. :3 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
Sushi |
![]()
|
Man rādās, vai arī tiešām tev tie akvareļi tādi caurumaini palikuši? ō_ō Nav caurumaini, tikai esmu pie sveša, trakoti sūdīga skenera. :__; Viš ir apēdis pilnīgi visu prūšu zilo krāsu. :3 Skanera sūdīgums neietekmē akvareļu caurumainību, tigerbabe. >:0 -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Skanera sūdīgums neietekmē akvareļu caurumainību, tigerbabe. >:0 Tas skeneris visos zīmējumos ir apēdis vienu un to pašu toni, un tur, kur ir tie lielie caurumi patiesībā ir gaiši zils. Tā lūk. Nākamajā pasākumā atnesīšu sarkangalvīti sev līdzi. Iespējams es vienkārši neuztveru, kas tie caurumi īsti ir. Tad varēsim padiskutēt. C: -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Hmm, nu man likās, ka viņa par šitiem runā:
![]() Nuuu, tas ir tas, ko es vismaz domāju. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Šī man patīk, bet uz kautkāda ne-painta patiktu labāk. Baigi bantīgi un lentīgi, un volānīgi, un tā, kas tev ir visai neraksturīgi, tā kā kas te notiek? >:I Vienīgais nevaru skatīties uz to vietu, kur saiet krekls un svārki. Sajūta, ka kopā salīmēts. x_x Bet vispār man patīk tā zilā krāsa. Man šķiet man tagad gribās kaut ko nopirkt tādā zilā krāsā. Ahā, tagad man viss skaidrs, noteikti ar kautkādu reklāmu kompāniju sadarbojies!!!! P.S. Nogalē uzzīmēšu viņai fanartu. >:I P.P.S. SORRY, ES VAKAR JUTOS ĪPAŠI SAULAINS, ĪSTENĪBĀ NOSAUKUMAM NEBIJA NE VAINAS! :C This post has been edited by Kikyou: Jan 6 2010, 20:35 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Paint VS SAI
![]() .... Ja tā, tad ir gan caurumaini. Es nohaltūrēju. XD Vienīgais nevaru skatīties uz to vietu, kur saiet krekls un svārki. Sajūta, ka kopā salīmēts. x_x Bija domāts, ka sašūts :3 Tāda kā kleita. Man šķiet man tagad gribās kaut ko nopirkt tādā zilā krāsā. Un jā, domāju, ka tev šāda krāsa piestāvētu pie tavām zilām acīm. C: -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |