![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
.. Zini, Art, man liekas, ka tev trūkst draudzenes, kas tev varētu uztaisīt garšīgu paiku. Un tieši tāpēc tu nezini, ka Zīmēšanu var apvienot ar gatavošanu. :3 Tāpēc nesatraucies, man pietiek laika, lai uztaisītu Shumiņam visko garšīgu. C: ![]() Plānoju nākamībā izveidot kaut ko līdzīgu kulinārijas blogam, jo man patīk arī visko garšīgu izdomāt, izeksperimentēt ar esošo, modificēt utt. :3 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
*siekala*
Esmu badā. Bet tas tur SAI gan man patīk un es ceru, ka viņš ir DA, lai varu piefavot. >:U |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() Virietim paša jāspej taisīt sev vakariņas! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() tematiski |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Man patīk meiča un kleita, gribas sev kaut ko tādu >:3
Tās krustotās lentītes paintā izskatās jauki satrūnējušas. Un kas ir tas dzeltenais uz kājām, bumbierenes vai ? Geez tie tamborētie zaķīši un lācīši ir tik jauki TuT Es sev ar tādu gribu. Tu esi sadiste, ka ieliki mājāsgatavoto burgeru bildi . Man tagad tādus gribas, laikam būs jāpiespiež kādu uztaisīt. -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es sev ar tādu gribu. Ja tev patīk kāds no augstākredzamajiem vari man atsūtīt uz PM savu adresi, un pieliec klāt vēlamā dzīvnieciņa attēlu, varu aizsūtīt to pa pastu kā dāvanu valentīndienā. XD -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() 2010. SESIJA. XD -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
ak, jel, trubultposts D:
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja virsraksts ir Mani zīmējumi, vai man jāpieņem, ka tu zīmē digitālas fotogrāfijas? >:U
Nomaini virsrakstu pirms sāku ārdīties. >:U Es tūlīt sākšu ārdīties. >:U RRRRRRRRRRR! Jau dē ā teicu, bet no zvēriņiem man visvairāk patīk vāveris. Cepure dikti atgādina manu pirmo cepuri, jo viņa arī bija ellīgi tieva. Vienīgais pa manam viņa stipri pa pliku. Es viņu nokrāmētu tā, ka gandrīz neviens brīvs laukums nepaliktu. This post has been edited by Kikyou: Jan 18 2010, 00:43 |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Ļoti jauka cepurīte, bet nu ziemā vis ausis nesasildīs..
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Tigra2 |
![]()
|
Nomaini virsrakstu pirms sāku ārdīties. >:U Darīts! :3 Plika cepure, jo pirmā, prototips. Mans pirmais tamborētais zvērs arī bija nenormāli pliks, zaķis un tikai mp3 pleijeris(C:). Nākamās veidošu vairāk apkrāmētas. Bet tievums man patīk. Iespējams, uzmaukšu kādai cepurei virsū tamborētu zvēru, lai lustīgāk :3 Ļoti jauka cepurīte, bet nu ziemā vis ausis nesasildīs.. Tomēr vasarā ar to nebūs pa karstu ^^ This post has been edited by Tigra2: Jan 18 2010, 01:05 -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Cupurītēs.Rūtiņas.Yay~! Kaut ko ar dikti atgādina :>
Apstrādāta bantes mala būtu feināk,bet tas jau tāds sīkums. |
Kikyou |
![]()
|
|
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
šūtā vai līmētā ?
Cepure kaut kādā veidā izskatās jauki mīksta, laikam dēļ auduma. Ir smuka un arī izskatās glītāk par manējo. Laikaim būs jauztaisa man ar viena. Man patīk zvēri izskatās, ka tie koķetē. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:35 |