![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
šūtā vai līmētā ? 100% šūta. QUOTE Izņemot tavējā smukāka. >:C Tas ir nejauki tā runāt otra cilvēka galerijā, ja nevar piestādīt fotogrāfiju, kas pierāda tās otras cepures pārāko krutumu. :C -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man patīk abas, neteiktu, ka kāda ir pārāka. Tavai cepurītei ir forša mežģīnīte un tā ir vairāk uzkrītoša t.i. vairāk izceļas. Manējai atkal man vairāk patīk izmērs, forma un tas, ka ir stīpiņa. :3 Anyway, paldies par idejām, laikam aiziešu nopirkt kādas lentītes un mežģīnītes, jo man mājas nava. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
LA LA LA NEKO NEDZIRDU, MANA LABĀKA
(izņemot bildei kvalitāte sliktāka, bet tas arī viss, HA!) This post has been edited by Kikyou: Jan 20 2010, 00:15 |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Šitamo es uzdāvināju Omei ziemassvētkos. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
I'm melting. Es nezināju, ka man tik patīkamas emocijas varētu izraisīt apgleznota servīze. Vispār es bērnībā nespēlēju tējas dzeršanu, tāpēc man teorētiski nevajadzētu būt tādam fetišam... bet laikam ir.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Vai tad maz ir kāds, kas tiešām spēlējis tējas dzeršanas?
Man likās, tas bija stereotips. :x Bet tā servīze ļoti glīta un rudenīga. Labprāt tādā dzertu tēju pie loga rudens pēcpusdienā, kad lapas krīt un visi nāk mājās no skolas! This post has been edited by Kikyou: Jan 20 2010, 16:50 |
Tigra2 |
![]()
|
I'm melting. Es nezināju, ka man tik patīkamas emocijas varētu izraisīt apgleznota servīze. Vispār es bērnībā nespēlēju tējas dzeršanu, tāpēc man teorētiski nevajadzētu būt tādam fetišam... bet laikam ir. Prieks to dzirdēt! :3 Manai omei arī parādījās fetišs XD. Vai tad maz ir kāds, kas tiešām spēlējis tējas dzeršanas? Es spelēju. ![]() Labprāt tādā dzertu tēju pie loga rudens pēcpusdienā, kad lapas krīt un visi nāk mājās no skolas! Vienīgais, vienā krūzītē iet tikai 100 ml tējas, kas ir dikti maz. Visu laiku jāpielej. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vienīgais, vienā krūzītē iet tikai 100 ml tējas, kas ir dikti maz. Visu laiku jāpielej. Es parasti dzeru no 500 ml krūzītēm. ![]() Bet tā pieliešanas procedūra arī ir forša: -Vai vēlaties vēl tēju, Elgar? -Jā, tencinu, Mārgaret! -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Paliek vien ar labāki šie te. Pērlītes ir ļoti labs papildinājums. Vispār jauktas tehnikas spārda.
Lielā lapa atgādina koropokkurus. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Smuki smuki beeeeeeet... MORE DRAWINGS! >:C
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() Šitamais draugs ceļos uz Londonu :3 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Apsveikuma kartiņa..arī uz Londonu. -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
Tev Londonā radušies pircēji or what? Pastāstiet pl0x
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 16:39 |