![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tev Londonā radušies pircēji or what? Pastāstiet pl0x Nā, nā, pircēji man ir Latvijā. Šis vienkārši ir domāts ceļojumam uz Londonu, kā dzimšanas dienas dāvana vienam cilvēkam. :3 -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hmm, neko nopietnu uzzīmēt man laika nava, tomēr, tā kā šeit nekas anime-isks sen nav bijis, iepostošu dažus doodļus no lekciju pierakstiem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hā, hā, tikai viens no šitiem ir anime-isks. Haaa.. -------------------- |
MmmCokkies |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 10-January 10 From: Liepāja ![]() |
oho!
Skatījos no pirmās lapas uz priekšu... ![]() Pirmie zīmējumi bija tādi drusku šķībi, bet ar katru nākamo bija jauki redzēt ka paliek ar vien labāk un labāk ![]() Es vairs nezinu kurš man patika viss labāk pārāk daudz ![]() ![]() Keep it up |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Filcēts? Baigi glīts.
|
Tigra2 |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
I'd eat that.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
+_+ Tā tase...
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
tie tavi porceļāņi gan parasti ir dikti jauki~
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tas šķīvītis tik foršs. Patīk, patīk!
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Dubultposts, yeee~
![]() Un, jā es zinu par to kāju. Diemžēl, pamanīju tikai pēc pirmās apdedzināšanas un tad jau bija par vēlu ko mainīt. Lai vai kā, paldies tiem, kam patīk mana krūzīte, mani tas priecē. ![]() Vienmēr priecāšos arī par konstruktīvu kritiku, jo vēljoprojām daudz ko nezinu un nemāku un dažreiz, savas kļūdiņas pat nemanu, vari man palīdzēt, tās norādot. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu tad es ierakstīšu, ka smuki :3
Acīs nekas šausmīgs nedurās, tā ka galīgi negribās kritizēt. Un par pašu tehniku es galīgi neko arī nezinu, tā ka... žēl, ka apkārt visi tādi muļķi ne? ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() This post has been edited by Tigra2: Mar 15 2010, 19:39 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:53 |