![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Jauka meitene ar kroplajām rokām, kroplajiem pirkstiem, šķībacainību, labo plecu platāku par kreiso, notašķīto priekšautu (jo ēnas tā nekrīt), šķībajām bļodām, kas pie visa atstaro gaismu katra savādāk un, galu galā, ķīmiski nestabilo vielu, kas dīvaini pleķaini nokrāsojusi galda virsmu.
Un tur ir par maz kabaču ar tizlām rociņām un kājelēm. Sensei of ar my ass. -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai shoreiz vaards "brutaali" pielieto savu buutiibu?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Sveiks, troļļa kungs.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Spriezhot peec ETM agraakiem, ne tik publiskiem izteikumiem, shis nav trollisms.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā pēdējā rindiņa gan bija lieka, jo neba jau tā, ka Tigra sevi par nenormālo profu sauktu, vai arī sevi sensejos ielika.
|
edg |
![]()
|
Droshi vien vinjsh meegjina pateikt, ka Tigra neattaisno muusu uz vinju liktaas ceriibas, un ir degradeejusies savu darbu kvalitaatee.
Kikyou |
![]()
|
Vai varbūt viņš vienkārši ir homoseksuālis. ;_;
This post has been edited by Kikyou: Apr 13 2010, 00:41 |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ok, ja tas posts izskatījās pēc troļļošanas, tas droši vien tāpēc ka esmu sirdī zaļādains radījums, tacu pati būtība ir tajā, ka man pieriebies random google meklējumos uzdurtyies uz otaku.lv vecām jūzeru galerijām, kur ir vienkārši fenomenāli darbi, savukārt kāds ir iebakstījis dažu labu kā baigo mākslinieku, neskatoties uz to, ka lielākā daļa postu sastāv no visusmēra trešklasnieka līmnī zīmētiem "kabačiem" un to radiem un atlikušā daļa ir meitenītes ar greizām ķermeņa proporcijām.
Atkārtošos: Sensei of art my ass. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Oh! Oh! Do me next!
http://otaku.lv/index.php?showtopic=157&st=1500 |
ETM |
![]()
|
Es nebūtu interesējies vai tu veic pasūtījuma darbus, ja neuzskatītu ka tu zīmē labi. -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Just saying, kroplās rociņas u.c. tikpat ļoti attiecās uz mani.
Man gan patīk, kā Tigra zīmē. ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Just saying, kroplās rociņas u.c. tikpat ļoti attiecās uz mani. Man gan patīk, kā Tigra zīmē. ![]() Un tas ir, tipa, labais piemērs, kurā nav kroplību vai kā? Man jau ar patīk ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Nē, tas ir, tipa, labais piemērs, kurš man patīk!
|
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nus, paldies par komentāriem. :3
Sen te tik daudz neviens nav sarakstījis. XD Lai vai kā, neesmu nekāds profs, tomēr cenšos kaut ko iemācīties un arī uzlabot, tāpēc.. pret kritiku nav iebildumu. Protams, Isas kritika man iet vairāk pie sirds kā ETM veiktā, jo izteikta pozitīvi un ar labu ieteikumu, kuru centīšos ņemt vērā nākamreiz zīmējot līdzīgu rokas pozīciju. ETM kritika ir vienkārši neveicinoša - nerada vēlmi ne laboties, ne censties. Vairāk jau sava viedokļa izteikšana - okei, tāds ir ETM viedoklis, es to pieņemu. :B Ja tas ir tā, kā Edg saka: QUOTE Droshi vien vinjsh meegjina pateikt, ka Tigra neattaisno muusu uz vinju liktaas ceriibas, un ir degradeejusies savu darbu kvalitaatee. Tad esmu viegli pārsteigta. Bet mani jebkurā gadījumā priecē tas, ka ETM izsaka savu viedokli, pat tad, ja tas ir negatīvs. Šis gan ir tāds fiksais zīmējums, tapis vakarā pēc matemātikas mājasdarba izpildīšanas, zīmēts ~2h, un par spīti kļūdām - man pašai dikti patīk. C: Un kabačus (ar visiem radiniekiem) turpināšu zīmēt, jo man tie ir mīļi, kad redzu kabaci - man sejā parādās smaidiņš. ^^ Un atvainojos par savām haltūriņām, nenoliedzu, es tiktiešām pēdējā laikā smagi haltūrēju - ieguldu darbā maz laika un diži ne pie anatomijas, ne krāsošanas nepiedomāju. Ja man būtu vairāk brīvā laika, noteikti zīmētu vairāk, jo man ļoti patīk zīmēt. Diemžēl, augstskola prasa savu, tomēr apsolos pēc Sesijas, kurai pašlaik saspringti gatavojos, veidot saturīgākus darbus. Tas būs - pēc jūnija. Tad noteikti arī vairāk veidošu visādus zvērus un akvareļošos. ^^ Tomēr, tad, ja mani darbi nepatīk tagad, tad nepatiks arī vēlāk - cik skatos, tad, tā kā es zīmēju bērnībā, tā es zīmēju arī tagad, iekšējā doma nav mainījusies, ja agrāk tās bija kaķu meitiņas ar bantītēm visās malās(furriji XD), tad tagad tie ir zaķi, kas ietusē ar kabačiem. ![]() Man tā ir ar Kikyoumenu - lai arī ko viņš neuzzīmētu - man patīk. Vai tie būtu tūtiņi, vai Herberti, vai lolīši. XD Tāpat arī visi Sushimona radījumi man patīk, un arī Shumina, un arī Edg'a, un arī Tomo-chana un daudzu citu man pazīstamu un nepazīstamu cilvēku darbi - tie vienkārši patīk, tos var likt pie sienas un priecāties. Ja nav patikšanas, tad tās arī nebūs, tāpēc nav jēgas skumt par to, ka es neesmu tik kruts kā tas vai cits - es esmu es. Jurčikam, piemēram, galīgi nepatīk tas kā es zīmēju, un arī pēc pieciem gadiem domājams nepatiks, lai gan nešaubos, ka tad zīmēšu ievērojami kvalitatīvāk. Lieta nav kvalitātē - lieta ir patikšanā. Anyway, paldies visiem, kas iekomentēja. Man patīk komentāri, kas saistīti ar maniem zīmējumiem. P.S. Kikyoumen, tu esi pārāk jauks :3 Un, šī kā nekā ir mana galerija, tāpēc piemetīšu vienu nelielu krūzīti, kas tiko atgriezās no ziemas izstādes. Nasing spešal, tomēr bija lustīgi zīmēt.^^ ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:57 |