![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Un atvainojos par savām haltūriņām, nenoliedzu, es tiktiešām pēdējā laikā smagi haltūrēju - ieguldu darbā maz laika un diži ne pie anatomijas, ne krāsošanas nepiedomāju. Ja man būtu vairāk brīvā laika, noteikti zīmētu vairāk, jo man ļoti patīk zīmēt. Diemžēl, augstskola prasa savu, tomēr apsolos pēc Sesijas, kurai pašlaik saspringti gatavojos, veidot saturīgākus darbus. Tas būs - pēc jūnija. Tad noteikti arī vairāk veidošu visādus zvērus un akvareļošos. ^^ Tomēr, tad, ja mani darbi nepatīk tagad, tad nepatiks arī vēlāk - cik skatos, tad, tā kā es zīmēju bērnībā, tā es zīmēju arī tagad, iekšējā doma nav mainījusies, ja agrāk tās bija kaķu meitiņas ar bantītēm visās malās(furriji XD), tad tagad tie ir zaķi, kas ietusē ar kabačiem. ![]() Tiksi turēta pie vārda, citadi jau labu laiku un ne dēl sesijas vien, bet jau pirms tam,tiešām ir sajūta,ka progress nav diemzēl. Savā veidā pat žēl stils nemainās un neaug jau tik ilgu laiku, līdz ar to var pat piekrist EDG vienkāršotajam ETM izteikumam. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Au kamoņ tak cilvēkeam jāsīmē tāpēc, ka tas sagādā prieku nevis laik akutkādus jākļus tā kā jūs visus stulbeņus apmierinātu. kas jums visiem kaiš, morāli kropļi sadodīts komon negribāt vienrei piedzimt par cil'vekkiem, kamzīmēšana sagādā patiesu prieku?
Nafig jūs sakta visiem kā viņiem jāzīmē, a ja nu viņiem tā negribās zīme't ? Zajbal jau man ajfalksjlaksjflkajslfkj lohi |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Au kamoņ tak cilvēkeam jāsīmē tāpēc, ka tas sagādā prieku nevis laik akutkādus jākļus tā kā jūs visus stulbeņus apmierinātu. kas jums visiem kaiš, morāli kropļi sadodīts komon negribāt vienrei piedzimt par cil'vekkiem, kamzīmēšana sagādā patiesu prieku? Nafig jūs sakta visiem kā viņiem jāzīmē, a ja nu viņiem tā negribās zīme't ? Zajbal jau man ajfalksjlaksjflkajslfkj lohi Es saprotu, ka tev citu teiktais aizvainoja, bet nu tāpēc jau nav esot galīgā ķēmā te jālamājas :> -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A nub et galīt a cūcīa taču nu velnsparāvis BEIDZIES VIENREIZ TEIKT CILAĶIEM KO VIŅIEM IR JĀDARA kas jums kautka'ds fīrera komplekss fvai?
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
A nub et galīt a cūcīa taču nu velnsparāvis BEIDZIES VIENREIZ TEIKT CILAĶIEM KO VIŅIEM IR JĀDARA kas jums kautka'ds fīrera komplekss fvai? Aber natürlich, mein Lieber! ![]() -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
A nub et galīt a cūcīa taču nu velnsparāvis BEIDZIES VIENREIZ TEIKT CILAĶIEM KO VIŅIEM IR JĀDARA kas jums kautka'ds fīrera komplekss fvai? Sieg-Chuuu! ![]() -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() -------------------- |
SinYuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 19-April 10 From: Latvia, Rīga ![]() |
Piemīlīga krūzīte!! ^^
-------------------- Take the world!
![]() |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Yee, nav dubultposts! XD
Paldies, SinYuki, prieks, ka patīk. Te būs viens pavecāks, 2009.gada Septembris ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
ļoti interesanta kompozīcija utt, tomēr tie mati kaut kā.... nu kāpēc viņi ir salūzuši pa gabaliem? :S Un tādi resni kā bebra aste?
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
ļoti interesanta kompozīcija utt, tomēr tie mati kaut kā.... nu kāpēc viņi ir salūzuši pa gabaliem? :S Un tādi resni kā bebra aste? Nuu.. ja apgriež šķīvi tā, ka zaķis augšā, var matos izlasīt vienu klišejisku vārdiņu. tāpēc arī mati tā veidoti. :3 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
aaa! Now I see.... yess.. Nu jā, tad skaidrs :3
-------------------- |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
Ja nu kādam interesē. :3
![]() Te ir liela daļa no maniem pēdējā laika sketchiem. Diez ko daudz neizdodas pazīmēt, tomēr, kad izdodas, baigais prieks. :3 Iespējams dažus kaut kad uzlikšu uz porcelāna(viens jau ir uzlikts), kādu moš izkrāsošu uz datora tiri piri, bet tikai tad, ja uznāks luste. -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
2 360 x 2 068 pixels ir speciāli, lai iesmērētu man seja ka man nav naudas normālam monitoram, vai kā? Būtu daudz ērtāk skatīties, ja nebūtu jālieto horizontālais scrolls vai zooms.
Un obligatory: WIIII CIK SMUKIŅI VISSSSSS! -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:55 |