![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
eeeuuu! shis tieshaam ir vien labs darbs paintaa!!! vnk WOw
![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tieshaam!!! Tigra, super!
![]() Jaaiemet kkas garshiigs tavaa kraatinjaa par shitik smuku darbinju! ![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Va vells, bet tev sanaak
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nju, ja čakarējas 5 stundas ar vienu darbu tad nav brīnums, ja man būtu photoshop es to izdarītu 5x ātrāk, bet paintā man tie toņi... no sākuma jāatrod glīts pamattonis ādai tad pa 5 toņiem uz augšu uz apakšu(priekš ādas) un tā kādi 4 labi toņi, tad 3 toņi priekš matiem (tumšākais tonis klāts ar paintbrush), cepurei izmantoti 5 toņi no melna līdz pelēcīgam, acīm - > 6 brūnie toņi, divi pelēcīgie, melnie, divi zili baltie,
![]() Solis pa solītim, kā top mans zīmējums. Amatierim gan nevajadzētu tootriālus likt, bet ja nu kādam interesē... -------------------- |
silk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 5-January 06 ![]() |
Acis....acis ir ļoti skaisti sanākušas ^^
|
Tjen |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Nja man jau loti patik
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
Darbs ir uz URRAAAA! bet mani interesee kaapee ziimeejums ir taads kaa ruutains?
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Tas tāpēc, ka Gif formāts, Jpeg formātā zīmējums ir vēl vairāk sakropļots tāpēc es tagad pati nezinu kādā formātā likt
Update: Tagad uzliku PNG formātu, paldies, Sushi, par padomu -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Peedeejaa laikaa visus darbus glabaaju PNG formaataa. Mazaak kropljo!
-------------------- |
kaitou-lala |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 10-August 05 From: liepaja ![]() |
Zini ko tu vareetu uzziimeet kkaadu zeenu...tev paarsvaraa ir meitenes un nebutu slikti ja tu uzziimeetu kko citu!!!
![]() -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pēdējais darbs ir vnk superīgs! Man nav vārdu...
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() boys ![]() and girls again ![]() sory par haltūru ar tām kājām, man bija slinkums. pirmoreiz šeit postoju tik ātri uzzīmētus darbus katr prasīja 5. min -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Zeeniem ljoti skaistas, mieriigas sejas. Vieniigi auss (tam lielaakajam) par tuvu acij. Njaa... tam pirmajam veel jaapiestraadaa pie proporcijaam.
![]() It iipashi smuka meitene ir taa ar luupinjaam. ![]() Bet neskatoties uz to, man patiik tavi ziimeejumi! -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
baigi patika!!!!!!!!! tie pirmie taa, bet peedeejais...vienk. burviigi...var redzeet, kaa esi pilnveidojusies...
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
Superīgi darbi!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:03 |