![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Šigeru @ Apr 19 2006, 18:47) Nu līdz īstai mangai vēl tālu ,bet labi, ka centies, tā turpini.... 3 stundas, wow tev laikam mājās nav ko darīt. vispaar jau cilveeki neziimee taapeec, ka maajaas nav ko dariit. ![]() Un es nemaz necenšos ziimeet mangu. 3 stundas skaitaas maz priekš viena photoshop ziimeejuma. ![]() un vispaar, ko gan no taas peles var gribeet... -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
fons ir vienkaarshi fantastisks ( apskauzhu ), bet izskataas, ka kruushu vinjai vispaar nav un kaut kas iisti nav ar matiem.
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ja paskataas, tad tieshaam ierauga gruutnieci, ja neskataas uz to tad ierauga skaistu kraasas kombineejumu.
Apgjeerbs ir neizprotams. Izskataas ka tai meitenei ir ljoti garas rokas. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
meitene ir stāvoklii, kruutis vnk neizceļas. rokas viņai normālas viņa vnk ir ietinusies augeklā.
Man bija viens stāsta plāns par to meiteni. tjip, viņa ir 14 gadus veca, viņu izvaro un viņa paliek stāvoklī. vecāki nespēj to pieņemt, izmet viņu no mājas, jo netic, ka meitene izvarota. ja kas, meiteni izvaro viņas pašas brālis. tā kā visai pasmags story... un tad viņa... ai labi, vai nav vienalga -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
interesanti... smagi staasti mielo garu
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() es kautkā šeit ar roku ziimeetos sen neesmu postojusi, Nju, sheit ir viens mazs ziimeejums. coments, please. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
sory par double post, bet es tiktiko pabeidz vienu savu photoshop dariņu un domāju, ka tas jāposto atsevišķi
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tie ar roku ziimeetie = kawaii, tikai tai pa vidu kruutis taadas... nav
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Kad cilveeki aciimredzami kaap no mana ziimeeshanas liimenja uz augstaaku, man ir skumji. Liek aizdomaaties par talantiigumu, par laika truukumu dziivee... Taapeec neko nekomenteeshu un vienkaarshi raudaashu.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Ko lai saka - Man patīk...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Kātrējā skice, nevarēju labot, jo krāsainie zīmuļi nedzēšās -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ui, loti smukas acis
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Эх... Мне бы научиться женские лица рисоваь как вы...
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() Kārtējā mana skice. Nezinu, varbuut vajadzētu apstrādāt uz photoshop... vispār gaidu priekšlikumus - Atstāt kā ir vai krāsot uz photoshop -------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
daudzos veikalos ir iespeejams nopirkt arii izdzeeshamos kraasainos ziimuljus diezgeen leeti... bet es iesaku akvarelja ziimuljus.. tie gan ir daargaaki 36 krrasas apmeeram 12 latu, ja peerk komplektaa... ir iespeeja pirkt atsevishkji pa 30 sant gabalaa... izveelee 60+ kraasu
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |