![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(minta @ Apr 29 2006, 16:40) daudzos veikalos ir iespeejams nopirkt arii izdzeeshamos kraasainos ziimuljus diezgeen leeti... bet es iesaku akvarelja ziimuljus.. tie gan ir daargaaki 36 krrasas apmeeram 12 latu, ja peerk komplektaa... ir iespeeja pirkt atsevishkji pa 30 sant gabalaa... izveelee 60+ kraasu Man jau ir tie akvareļu zīmuļi, ar citiem nemaz nedomāju zīmēt, bet tie tikuntā pārāk labi nedzēšas. Pasteļu zīmuļi ir vēl labāki, krāju priekš tiem tie, ir 36 krāsas 28 lati. < - un arī nedzēšas, ideālu variantu nav. tie, kas dzēšas nezīmē pārāk labi. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
njaa, tu mums sāc labi zīmēt... patiess prieks, beidzot būs kādi tavi darbi, uz kuriem paskatīties ar vērtējošu aci. kas attiecas uz photoshop - nevajag, lai, ja tā labi padomā, tad labprāt redzētu vēl kādu variantu!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() peedeejais darbinjs, tapa ~pusstundā, varbūt 20 minūtēs, bet apmēram tai laikā. Nju, kā sanāca? -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Voooohooo nenormāli labi priekš tāda laika... tikpat ilgi tapa man avatars...
![]() Bet man ļoti nepatīk dekoltē, tāds baigais kvadrāts... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Nu, kaut kā mani šis darbs nepiesaista.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Moins, Tigra... Es dievinu tavu stilu. >w< Tev tik normāls ēnojums sanāk uz papīra...
Un ta vēl tas kā tu zīmē degunu un acis... (nedaudz Naruto atgādina, bet man patīk tas stils) Un mati tev arī ideāli sanāk... Ak jā, vēl par acīm... Visos zīmējumos tev viņas tik spīdīgas un kristālīgas izskatās... *-* Un vienmēr tāds maigs bet caururbjošs skatiens, kas kautkur tālumā skatās... Tādā īsā laikā (jāa, gandrīz gads ir īss laiks, stfuuuuu! :() tavi zīmējumi nežēlīgi uzlabojušies. Vispār pēdējā laikā rodās iespaids, ka citi sāk zīmēt labāk un labāk, bet es stāvu turpat kur biju... *sigh* Ok, whatever. Man ļoti patīk tavs pēdējais zīmējums. Visas tās ieloces un ēnas... Super. Neredzu absoluti neko kur piesieties. Un par laiku... Wtf... Pusstunda... Kūl... ._. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Apmeeram piekriitu Kikyou. Veel man ljoti patiik mute un vispaar seja kopumaa un galva visa un... Nee, kruutis gan izskataas uz vidu saspiestas un apgjeerbusies ir galiigi ne manaa gaumee.
Bet ar priekshpeedeejo nevar ne saliidzinaat. Shito tachu var likt pie sienas! Taas dreebes lences ja veel vareetu izdzeest. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]() ![]()
|
![]() zinu, tā rociņa sanāca nedaudz maza, bet tas tā... ![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ui, pirmspeedeejam patieshaam loti smuki sanaakusi seja un mati, peedeejam kaut kaa taas rokas ne visai...
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Помоему это немного Juri!!!
*Ecchi* *Ecchi* *Ecchi* *Ecchi* *Ecchi* *Ecchi* !!! Гы... Но очень красиво! ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Wtf, shoujo-ai?... <_>
Bez komentāriem. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
^^
ar pashiem pirmajiem darbiem jau vairs ne saliidzinaat. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neatbalstu homoseksuaalismu nekaadaas izpausmees!
![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() laikam dēļ labajiem komentāriem esmu sākusi vairāk zīmēt un vairāk postot. domāju, ka šim rokas ir labākas kā iepriekšējam. Prasīja ~1/2 stundu. -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Acis un mati kā parasti ir ļoti labi iznākuši, sejas izteiksme ar ir labi iznākusi
![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 18 2007, 17:14 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 19:11 |