![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
To jau es gribēju dzirdēt!
![]() vismaz kāds to crapu pakomentēja.(melnā tirgus crapu)(A-cup) Mana jau likās, ka kautkas ar krūtīm nekā, tagad zinu, kas, paldies.(jaaziimee lielaakas kruutis ) -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Опять хентаи?
![]() Одно точно! Женские тела рисовать умееш, причём очень хорошо! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() ziimeets ar kraasaino ziimuli(parastos nezkur nobaazu), taapeec nevareeju izdzeest neko. Pašlaik mani interesē vai esmu pareizā augstumā degunu uzzīmējusi. Kā tautai liekas? -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
hmm, mosh par puscentimetru augstaak, bet sejas jau meedz buut dazhaadas, jebkuraa gadiijumaa - ziimeejums vienkaarshh, smuks, patiik ljoti acis un mati!
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
По моему всё тип-топ!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Manam liekās, ka ir tā kā vajag. :)
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
iririr pēdējā kaa vajg! burvelīgi mīlīgs vienkāršs tas zīmējums sanācis.
bet taa kailā,sēdošā meitene,kas iepriekš: traka poza.pamēģini tā apsēsties - krūtis tieši uz priekšu, kājas pagrieztas pa labi pamatīgā leņķī..uhh. es teiktu tā,visai neērti. izskatās,ka viņa salikta no divām daļām - līdz krūtīm (labi sanākusī daļa) un zem krūtīm (kuras manuprāt nav par mazu - krūšu izmēri taču ir dažādi), pie tam izskatās,ka kājas viņai ir tikai līdz ceļgaliem, un tālāk piestiprināta papīra protēzes (izņemot,protams,ja viņa seež,iegrimusi kkādā ļoti mīkstā vielā - tad papīra protēzes ir tikai pēdām XD). un vidukļa platums manā skatījumā neiet kopā ar plecu un krūšu platumu. atvaino,ja sanāca tā bish pasakarbi, BET Tev sanāk ļoti labi, un es zinu,ka vienkāršākas pozas Tu zīmē vnk lieliski, un arī ar šādām sarežģītākām ar laiku tiksi galā pavisam labi! -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
arigatou par komentāriem.
Paldies par skarbumu, rebel, tieši tas ir vajadzīgs. Galvenais, ka cilvēks pasaka, ko domā. -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Bahh, man jau tie melnbaltie ziimeejumi neiipashi.
Pameegjini kaut ko kraasot ar roku! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() veelviens fiksais zīmējums. Nolēmu, ka pamēģināšu pēc Kiraras ieteikuma krāsot, bet biju nezinkur nobāzusi savus zīmuļus, atradu vien 1 akvareļzīmuli - gaiši zaļo un 1 centrum krāsaino zīmuli oranžo, parastais zīmulis šoreiz nebija pazudis. nu labi pietiks muldēt, gaidu vērtējumus. (āda arī tika krāsota arto pašu oranžo) -------------------- |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nu krūtis manuprāt ir par zemu, būtu vajadzējis bišku augstāk. Ar seju šķiet viss ir puslīdz kārtībā,nu vismaz es ar savu netrenēto aci nekādas īpašas kļūdas neredzu,mati ir normāli,varēja tikai krāsojot vairāk paēnot.Kreisās rokas saliekuma līnija pie elkoņa kaut kāda pagara,un vispār tā ir pārāk ieliekta uz augšu,neizskatās reāli pārāk...emm nu cerams tu saprati,ko ar to domāju..
Vēl ļoti patīk kā acis izkrāsotas ![]() This post has been edited by Dead Star: Apr 18 2007, 17:23 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mhm! Acis ir ļoti smukas, tieši tā, kā vajag! Matiem spīdumu varēji gaišāku atstāt (jo viņai vispār tāds nav).
Krūtis, pēc manām domām, nav par zemu, jo pati apm tā zīmēju. :3 Njā, rokas, sākot no elkoņa, līdz plaukstai ir nepareizi uzzīmētas, bet, par cik teici, ka šis ir viens no taviem fiksajiem zīmējumiem, centīšos pārāk nepiesieties! ![]() Un vēl man liekas, ka varēji gurnus biški iezīmēt! Bet redz kā, ar diviem krāsainajiem un vienu parasto, var tīri normālu zīmējumu uztaisīt.. ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Cik tur ir krāsu?!
![]() Nemaz taa neizskataas. Piekriitu, ka acis iznaaca smuki, bet man liekas, ka matiem nav ne vainas. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Ew Tigra, bet tu taču zīmē baigi lieliski! Vismaz man tā liekas! Man jau nu ļoti patīk tavi darbiņi!
![]() ![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
saliidzinot ar parasto matu kvalitaati Tavos ziimeejumos,shiten tie ir visai nesanaakushi.taadi...nedabiigi.ljoti.kaa cepure.
vinja pati taada drusku kaa izstiepta,ja padomaa,kaada izskatiitos uzziimeeta visaa augumaa - baaaaigi izstiidzeejusi. pusaudze,laikam,augshanas paatrinaajums,ja? XD un zods vareja buut ne tik trisstuurains,bet tas jau tikai gaumes jautaajums,tur patiesiibaa nav ko piesieties. un tas nekas,ka pa fikso un tik ar triis ziimuljiem,piekasiities var tikuntaa.man labaak patiik redzeet tos,pie kuriem piestraadaats. ![]() zinkaa,Tev liimenis aug,aug arii veerteetaaju prasiibas. vairs netiksi cauri ar ziimeejumiem "pa fikso". ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:36 |