![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tjipa tu domājot eseju?? njaa, ir pat ļoti smuks kaut nedaudz atgādina prof. līmeni. literatūras stunda?
ko var zināt par edg galvu... varbūt vnk mati pielaizīti kā uz izlaidumu? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
waax! *pwned* tas peedeejais ir vnk awesome!!!! adoreliigs
![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tik forshi! Es nezinu ko teikt, bet es sho tikko pateicu, lai mans posts nebuutu tik iiss..
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Vai ir jeega piesieties siikumiem, ja ziimeets ar instrumentu, ko nav iespeejams dzeest?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
ritīgi labas bildes un zīmējumi!
![]() -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(edg @ May 23 2006, 11:41) Ir jeega, tad naakošreiz varbuut to kļūdu nepieļausi(aaa un ko es te salidu grīstē? mati atgādina lupatu, kas? ) btw. es šo krāsoju uz photoshop, taapeec vari pateikt. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() zinu, ka neesmu nekāds krāsošanas ģēnijs, bet tomēr gaidu vērtējumu btw. auskari pazuda radošajā procesā... -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Es kaut kaa pakjeeziijos ar Tigras darbu.
![]() Ja man rakstiski ir pieljauta kaada kljuuda, tad nenjemiet to veeraa. ![]() Ok, izskataas jau jociigi tas kjeeziijums, bet tas taa.. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
piedo, bet skice manupraat izskataas daudz labaak par kraasoto darbu. tajaa ir zudusi darba aura. acu izteiksme kkaada savaadaaka un matu pieres un paura dalja par augstu, biezu, apjomiigu. fu kaads es riebiigs, shitaa pateicu
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skice tieshaam ieveerojami labaaka par kraasoto. Daudz detalizeetaaka. Pilniigi viss ir detalizeetaaks. Kraasojot tas viss paarveertaas par lieliem kraasas plankumiem.
Par kljuudaam. Es jau teicu, ka tie visi ir siikumi. Vislielaakais no siikumiem ir tas, ka pie zoda liinija izliecas kaut kaa nereaali uz otru pusi. Un vispaar... kaapeec man uzskaitiit siikumus, ja lielaakaa dalja tos taapat nepamana? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
ok, vairs nekrāsošu. Es jau zināju, ka man nesanāk
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, Tigra. Krāsojumam nav ne vainas.
Lieta tāda, ka krāsošanas procesā tu šādas tādas lietas pamainīji un rezultātā sanāca sliktāk. Tas, ka skice ir detalizētāka, tas pats par sevi... Ar peli ir grūti dabūt šauras līnijas, kas priekš tādām sīkām detaļiņām, kā, piemēram, auskariem, ir vajadzīgas. A skice ir uz goda. ![]() |
Šokolāde |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-May 06 ![]() |
Ļoti smuki ir visi darbi! Un salīdzinot ar tiem, kas bija sākumā...wooow! Tāds progress! Nu malacītis esi...
![]() Un dēļ pāris uzbraucieniem, nevajag domāt, ka tu nemāki krāsot... ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
Es sapratu, ka mans aicinājums ir medicīna(diedniecība), tāpēc vairāk nezīmēšu, tāpat jau nav talanta.
![]() Tāpēc vairāk laikam nezīmēšu.(skicēt jau skicēšu, bet ar skicēm te nevienam nepietiek, tāpēc nepostošu) Topicu ciet neslēgšu, varbūt kāds gribēs pakomentēt iepriekšējos, visp konkurence foruma ziimētājiem zuud. Un varbūt kādreiz(kad sapratīšu, ka man galīgi nepadodas medicīna, lai gan man it kā padodas), ķeršos pie photoshop un izkrāsošu kaadu skici un iepostošu. -------------------- |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
bet kaa var iemeeciities kaut ko nedarot...
tawiem ziimeejumiem nav ne vainas un tie tieshaam manaa uztveree ir labi! ar laiku naak tehnika un izaugsme un tici man naaks arii tava tehnika un izaugsme!!! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:12 |